- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hosgeldin canim benim okudum konunu. Senin durumun daha iyi bence çünkü en azından baban evliliğe uzak.bakmıyo benimki öyle mi asarim keserim beni başkası istemeye gelse kıyameti kopartirim heralde hayırlısı olsun bu arada senin içinde inşallah kavusursunuzBen de geldiiimmm. Benim konumu oku haline şükredersin. Bilenler bilir.Ama yine de büyük ihtimal sen demeden onun ailesi gelir . Çünkü ilk görüş önemli. Onlar gelip bir görüşsünler. Arada tanıdık olunca mesela sizi çağırırlar misafirliğe. Onları da çağırır. En azından oğlan nasıl bisey onu görür baban. Sonra istemeye gelirler falan filan...
Bu düşünmenin aslında nedeni annenin sana bu konuda destek olmaması o yüzden korkuyorsun benceBabam malesef öyle çokta medeni yapıda bi insan değilaa benim kızım saklamadi bana söyledi demez ben seni adam bulasin diye mi okuttum der
Onuda düşünüyorum. Sevgilimle kavga ettiğimiz zaman evlenince daha beter olur bu diyorum. Ama 23 -24 e kadar yüzük takılmadan sevgilim beni beklemez ayrılır yani eminim sonrada ya ben onu unutamazsam pişman olursam diye düşünüyorumBence doğru diyor baban. 21 küçük bir yaş.baban da çocuksu buluyor seni.En güzel yıllar 20-30 arası. Onda da evlencem diyorsun...merak etme çok da lazım birsey değil.
En azından 23-24 ol bakalım.
Doğru diyor baban.
Zaten bende cesaret edip ocak da söylesem yazın nisan takılır sonraki senede evlenirim sevgiliminde borcu var anca biter o zamana. Yaşımda 23 olur ama gel de bunu babaya anlatKonu başlığı bıktı mı bende ama bence bıkmamış sizi çok istiyor
21 yaşındasınız erken diye çekiniyorsunuz okulunuzda yeni bitti babanız haklı olabilir
Ama yüzük takıldığı gibi evlenmek zorunda değilsiniz 1-2 yıl sözlü kalabilirsiniz.
Babanızla konuşun hemen evlenmeyeceğinizi biraz daha yakından tanımak için yüzük takmak istediğinizi söyleyin
Hiç bir baba kızının büyüdüğünü kabul edemez bende 23 yaşımda evlendim
Hala babam der daha erken di vermicektim seni der:)
Aynen öyle bide ben koyde oturuyorum geçen bi düğüne geldi sevgilim 4 saatlik yerden. Beni görmeye. Yabancı olduğu için koyde dikkat çekmiş insanlar farketmis o bana bakarken. Parmaginda da söz yüzüğü gibi bi yüzuk vardı ertesi gün bi duydum evli bi adam vardı düğünde kelebekle bütün akşam bakistilar diyormus herkes sevgilim duydu çok üzüldü bi adi olsaydı böyle olmazdı diyosevgilin de adı konsun istiyor dimi
O zaman annemi ikna etmeye çalışayım benBu düşünmenin aslında nedeni annenin sana bu konuda destek olmaması o yüzden korkuyorsun benceSırf böyle diyecek diye belki de hayatındaki doğru insanı kaybediceksin alıp karşına konuşman lazım ilk güntepki verse de sonrasında birşey demicektir.
son derece haklı.. peki babanla konuşsan hemen evlilik olmasa, en azından söz takılsa?Aynen öyle bide ben koyde oturuyorum geçen bi düğüne geldi sevgilim 4 saatlik yerden. Beni görmeye. Yabancı olduğu için koyde dikkat çekmiş insanlar farketmis o bana bakarken. Parmaginda da söz yüzüğü gibi bi yüzuk vardı ertesi gün bi duydum evli bi adam vardı düğünde kelebekle büyük akşam bakistilar diyormus herkes sevgilim duydu çok üzüldü bi adi olsaydı böyle olmazdı diyo
Zaten bizim de tek istegimiz bu. Artık korkarak yaşamak ıstemiyorum bi görseniz halimi paranoyak oldum anın tadını cikaramiyorum sevgilimle bulusuyoruz acaba biri gördü mü görecek mi duyacak mi bakacak mi . Babam arıyor Eyvah niye arıyo bu adam duydu mu yoksa diye titriyorum hemen sürekli panik halindeyim beni garibim de sitem ediyor yeter artık korkma diye. Yüzük takılsa rahat olurduk ama babam izin vermez gelsinler istemeye demez o zaman napicamson derece haklı.. peki babanla konuşsan hemen evlilik olmasa, en azından söz takılsa?
bence yol annenden geçiyorZaten bizim de tek istegimiz bu. Artık korkarak yaşamak ıstemiyorum bi görseniz halimi paranoyak oldum anın tadını cikaramiyorum sevgilimle bulusuyoruz acaba biri gördü mü görecek mi duyacak mi bakacak mi . Babam arıyor Eyvah niye arıyo bu adam duydu mu yoksa diye titriyorum hemen sürekli panik halindeyim beni garibim de sitem ediyor yeter artık korkma diye. Yüzük takılsa rahat olurduk ama babam izin vermez gelsinler istemeye demez o zaman napicam
Sen kaç yaşında evlendin ki bide benim ailem de herkes korkar babamdan yani bi büyük olarak kiimse karsisina alip söylemez babama
Allah nice 5 yıllar nasip etsin çok teşekkür ederim fikirleriniz için23 yaşında evlendim ama babama söylediğimde 21 yaşındaydım..çok çekinmiştim..zar zor söyledim..oruçluyduk hatta hiç unutmuyorum..yıl sonuna doğru söyledim..22 yaşında mart ayında söz temmuz ayında nişan oldu 23 te mayıs ayında evlendim..
şuan 28 yaşındayım.5 senelik evliyim..
babana uygun bir dille söyle..benim bir arkadaşım ciddi düşünüyoruz baba seninde tanımanı istiyorum..desteğine ve fikirlerine ihtiyacım var falan diyebilirsin..
Canim erkek ark. Da küçük 23 yaş nedir ya asla bir erkek için evlilik yaşı olarak görmüyorum ben.Onuda düşünüyorum. Sevgilimle kavga ettiğimiz zaman evlenince daha beter olur bu diyorum. Ama 23 -24 e kadar yüzük takılmadan sevgilim beni beklemez ayrılır yani eminim sonrada ya ben onu unutamazsam pişman olursam diye düşünüyorum
Sonuçta baban senin mutlu olmanı isterZaten bende cesaret edip ocak da söylesem yazın nisan takılır sonraki senede evlenirim sevgiliminde borcu var anca biter o zamana. Yaşımda 23 olur ama gel de bunu babaya anlat
İnşallah da canım babam onunla evliliğe kesinlikle olumlu bakmıyor ki. Beni kâle dahi almadığını söylüyor. Yasam olarak da bana gore rahatsın. Annen de biliyor. Düşün ki benim annem bilmiyor bilse biterim. Babamdan çok daha beter yani. Yeni anladım.Hosgeldin canim benim okudum konunu. Senin durumun daha iyi bence çünkü en azından baban evliliğe uzak.bakmıyo benimki öyle mi asarim keserim beni başkası istemeye gelse kıyameti kopartirim heralde hayırlısı olsun bu arada senin içinde inşallah kavusursunuz
Onuda düşünüyorum. Sevgilimle kavga ettiğimiz zaman evlenince daha beter olur bu diyorum. Ama 23 -24 e kadar yüzük takılmadan sevgilim beni beklemez ayrılır yani eminim sonrada ya ben onu unutamazsam pişman olursam diye düşünüyorum
Anladım :) çok teşekkür ederim yorum icinCanim erkek ark. Da küçük 23 yaş nedir ya asla bir erkek için evlilik yaşı olarak görmüyorum ben.
Ben senden baya büyüğüm ben de o yaşlarda evlendim eşimi de çok seviyorum ama su an olsa 25-26dan önce asla düşünmem. Erkeğin de en azından 27-28 olmasi lazim bana göre.
Kızım olsa ben istemem senin yaşında evlilik yapmasını. En güzel yaşlarının tadını çıkarsın kazandığı parayi geçim için değil kendi için harcasin gezsin görsün hayati tanisin kendini gelistirsin isterim. Hele 23 yaşında biriyle hiç istemem.
Öldürmez tabii de huzursuzluk yaratırSonuçta baban senin mutlu olmanı ister
Cesaretini topla söyle öldürecek değil ya hepimiz bu yollardan geçtik
Ve ben eşimin 2. eşiyim nasıl söylediğimi bi düşünsene:)Bende senin gibiydim...
Yaa çok üzüldüm benim annem de daha yeni yeni biliyor ama hala hazmedemedi annemin yanındayken sevgilim beni arasa heh arıyo işte yine diye kızmaya başlıyor nedir bizim bu çektiğimizİnşallah da canım babam onunla evliliğe kesinlikle olumlu bakmıyor ki. Beni kâle dahi almadığını söylüyor. Yasam olarak da bana gore rahatsın. Annen de biliyor. Düşün ki benim annem bilmiyor bilse biterim. Babamdan çok daha beter yani. Yeni anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?