- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Yaşımi küçük görüyor . Evlilik için değil yani normalde bile 15 yaşındasın bana sorsalar diyo. Geçen hafta doğum günüm vardi 21 olduğumu duyunca sinirlendi sus demeye başladı banaNeden izin vermez babanız? Evlenmek doğanın kanunu bir yerde. Yaşınız kucuk olduğu için mi
Okulum yeni bitti bide yaşımi küçük buluyorum ayrıca hazmedemiyor çok kıskanç. 1 ay önce kendiliğinden bak kelebek 4-5 yıl sonra kendine arkadaş yapabilirsin sonrada bi nisan falan olur ama o. Çocuğu olmasın adam olsun 4-5 yıl sana erkeğin e si yok dedi. Onu duyunca bile çok sevindim yaşasın babam bigün evlenecegim diye düşünmüş sonunda dedimizin vermemesinin ya da ayağa kaldırmasının sebebi ne?
kaç yaşındasınOkulum yeni bitti bide yaşımi küçük buluyorum ayrıca hazmedemiyor çok kıskanç. 1 ay önce kendiliğinden bak kelebek 4-5 yıl sonra kendine arkadaş yapabilirsin sonrada bi nisan falan olur ama o. Çocuğu olmasın adam olsun 4-5 yıl sana erkeğin e si yok dedi. Onu duyunca bile çok sevindim yaşasın babam bigün evlenecegim diye düşünmüş sonunda dedim
OffffBoyle giderse cocugu sogutursun. Eeeh yeter be der cikar gider bigun. Empati yap biraz.
21 yaşındayım daha yeni 21 oldum 10 gün öncekaç yaşındasın
sen yine de babanla bi konuşmayı denesen21 yaşındayım daha yeni 21 oldum 10 gün önce
Sen kaç yaşında evlendin ki bide benim ailem de herkes korkar babamdan yani bi büyük olarak kiimse karsisina alip söylemez babamabence sakince söyle..bende çok çekinmiştim ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı..
Ya herkes üstüme geliyor ailem de. Annem hiç sırası değil baban bizi mahveder şunu yapar bunu yapar sen hiç mi bizi düşünmüyosun diye kızıyor banasen yine de babanla bi konuşmayı denesen
Babam malesef öyle çokta medeni yapıda bi insan değilBabanızla bunu konuşursanız aksine ona verdiğiniz önemi ve fikirlerine ne kadar saygı duyduğunuzu anlar ve bu kadar korkmanıza gerek yokSonuçta bunlar doğal şeyler tabiki biriyle tanışıp evlenmek istemeniz normal
sevgilin de adı konsun istiyor dimiYa herkes üstüme geliyor ailem de. Annem hiç sırası değil baban bizi mahveder şunu yapar bunu yapar sen hiç mi bizi düşünmüyosun diye kızıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?