bıkını bolgesı ıcın on gun oldu hemen cıkıolar cabuk cıkıo benımkıler
kızlar bende yaklasık 1 sene oncesıne kadar jıletle alıyordum hıc ısıme gelmıyordu agdayla ugrasmak. gecenlerde bır arkadasım anestol pomad ısımlı kremı suruyormus ve surdugun bolge 1 saat bekledıkten sonra uyusuyormus.bende denedım 1 saat beklettım ve epılasyonla aldım hıcbır acıda hıssetmedım tavsıye ederım cokta rahat oluyor
ya gerçekten mi hemen bende alıcammm anestol pomad alıyım da bu nası bişi ne kdr sürcem bide cilde zararı varmı nolur cvp yazın bıktım kıllardan
:gitme:
emladan sonra anestollmı suruluo
hayır canı ikisi aynı özelliğe sahip ikisinden birini kullan ama emla anestoldan daha iyi
ben komple makinayla alıyorm alıştım orta okulda başlamıştım makinaya tüyler daha inceyken o yüzden de kalınlaşmadı hiç ama ağdayı da denemeek istiyorum da cesaret edemiyorum yalnız bikini bölgesinin üst tarafını alırken hiç acı hissetmiyorum da alt kısımlar çok feci acıyor makineyle ağdayla da öylemi oluyo??
canım biran önce kurtulmalısın jiletten ilk seferde biraz acır belki amam sir ağda kullanırsan 2. 3. seferde daha az çıkacaktır malum bölgeyi yapacaksan depilissimanın titanyum tablet ağdasını kullan kalın pudralı bikini bölgesine özel bir ağdadır tahriş etmez ve daha az acı hiissedersin ben vivol konserve ağda makjinesi aldım birde titanyum tablet ağda tabi birde spatula ile ağda yağı gerekli makinede ağdayı ısıtıyorsun malum bölgeye spatula ile sürüyorsun 3-54 sn içnde kuruyor tek elinle gerdirip tek eline ağdayı çekiyorsun 15 dk tertemiz 1 ayda öyle kalıyor biran önce bala istersen bakimli olmak co m diye bir site var oraya bir bak istersen ağda videoları nasıl yapılacağı falanda anlatılıyor sir ağda setleri var şimdiden kolay gelsin sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?