Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ay iğrençler ya kabul edip yaptıranı da anlamıyorum böle pis ortamlarda...canım üst kısımlar acımıyor benimde altlar acıyor bikini bölgemi eldivenle çok kolay alıyorum ama altlar ağda kadar olmasada acıyor

söylediğin hastalıklar kan yoluyla bulaşan hastalıklar. aidsli kan eline bulaşsa dahi sana bulaşma riski yoktur.
ama tabi bu hastalıklar olmasa mantar gibi enfeksiyon hastalıkları kapabilirsiniz bunu da gittiğiniz kuaförün hijyenik olmasıyla alakalı o kadar kolay hastalık kapılsaydık ağdacılar çoktan kepenk kapatırdı. artık birçok poliklinikte güzellik bölümleri ağda lazer bölümleriş açılmakta onlar daha sağlıklı oluyor çünkü işi yapanın cebinden paralar çıkmadığı için cimrilik yapmıyorlar kullan at şeklindeler.

benim şansıma kuaförüm tek kullanımlık sirlerden alıyor sürekli müşterilerine üzerine isimlerini yazıyor gelen kişinin kendisine ait olanı kullanıyor sositososito

canım tek kullanımlık sirler adı sütünde tek kullanımlıktır kullanıldıktan sonra atılır. 2. gittiğin sefer adım yazanı kullanıyor diyorsun.1 ay içindeonun orda başna ne iş geldiğini görebiliyormusun toz kaçar pislik girer tabi en güzeli evde yapmak ama yamayanlarda depilissimanın 50 ml lik tek kullanımlık konserve ağdaları var her müşteri için açılıyor kullanılıyor ve atılıyor üzeri folyo koruyucu ile kaplıdır ilk defa size açıldığını ordan anlayabilirsiniz.

ben komple makinayla alıyorm alıştım orta okulda başlamıştım makinaya tüyler daha inceyken o yüzden de kalınlaşmadı hiç ama ağdayı da denemeek istiyorum da cesaret edemiyorum yalnız bikini bölgesinin üst tarafını alırken hiç acı hissetmiyorum da alt kısımlar çok feci acıyor makineyle ağdayla da öylemi oluyo??

canım depilissima titanyum kalın pudralı konserve yada tablet ağda ile alırsan o kadar acımaz bikini bölgesi için özel bir ağda bu

bende agdada zorlanmıyorum..çunku zaten az tüyluyum..
çok yalılmıs degıl tuyler..
dışarıda yaptırmıyorum bende..kendı işimi kendım gorebılıyorum.benı yormuyor..
hiç dışarıda agdaya gıtmedım..gıtsen hep gıdersın dıyor arkadaslarım.rahatlık dıyorlar..
ama ben evdede rahatım .

oohhh bu sabah kuaförüme gittim ordaki kız bana öyle bir güven verdi ki tüm vücudumu 20 dakıkada bıtırdı anlattım basıma gelenlerı ablacıgım bez dedıgın ne kı dedı 1 tl ya dedı ben gıttıgımde yenısını açıp hazırlıyordu bana sedyeyı
çok rahatladım kızlar evde çekemem o işkenceyı bır daha :))

Samsun un merkezinde oturan arkadaşlar varsa bu tür bakımları yapan güzellik salonlarının adlarımı verebilirler mi acaba? Yalnız güvenilir ve temiz yerlerse yazın lütfen... teşekkürler

ya kızlar ben bu genitali nasıl halletcem agdayı beceremiyorum bide popo arasındada var makinada olmuo çok acıo jiletle sakal gibi oldular evlenmeden halletmem şart lazer istiorum ama oda hem pahalı hemde riskli hissizlik yapıo diolar napcagımı bilmiorm hala ya

yawrucum , şöyle anlatayım. 30 yaşımdayım... ewliyim ve ben ewliyken bile jiletle aldım o bölgeyi. sonra nasıl olduysa emla yı duydum. ağdacıya sordum, kesin denemelisin dedi. 6 aydır henüz sir yaptırmaya başladım. nasıl azaldı, anlatamam. ve acı yok.... Emla nın içinde 5 tüp var ama 1 tanesi 1 kereye çok geliyor...yani 1 kere o parayı verip 6 ay kullanabilirsiniz emlayı... o kadar rahatım ki şimdi, eşim bile nerdeydi bu krem diyor:hooray:

bıkını bolgesı ıcın on gun oldu hemen cıkıolar cabuk cıkıo benımkıler

emlanın içinde 5 tane var derken anlamadım emla zaten kutuda bir tüp halinde satılan krem değilmi.ayrıca ben karar veremiorum lazeremi gitsem agdamı yapsam çok kararsız kaldım

emlanın içinde 5 tane var derken anlamadım emla zaten kutuda bir tüp halinde satılan krem değilmi.ayrıca ben karar veremiorum lazeremi gitsem agdamı yapsam çok kararsız kaldım

emla tüp ama küçücük 5 tüp bi kutunun içinde... vallahi lazerde acısız değil ki canım yaa :)))

kızlar bende yaklasık 1 sene oncesıne kadar jıletle alıyordum hıc ısıme gelmıyordu agdayla ugrasmak. gecenlerde bır arkadasım anestol pomad ısımlı kremı suruyormus ve surdugun bolge 1 saat bekledıkten sonra uyusuyormus.bende denedım 1 saat beklettım ve epılasyonla aldım hıcbır acıda hıssetmedım tavsıye ederım cokta rahat oluyor

emla tarzı bi kremmiş oda. ama ben kullanmadım bilmiyorum, denemek lazım, daha ucuz en azından :roflol::roflol:
bu arada kadın doğumcum emla nın hiçbir zararı olmaz dedi. gönlünüz rahat etsin yani...

Son düzenleme:
ya peki o kremi sürdünüz bekledi kremden dolayı tüyler vıcık vıcık oluo nasıl alıosunuz yıkayıpmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…