Bikini bölgesi

Çam Sakızı tek geçerim onun verdiği rahatlık hiç bi şeyde yok 1,5 ay çıkmıyor resmen veee azaltıyor ciddi ciddi çok rahatttt

Lazer i tavsiye ederim sana en temiz en güzeli evet biraz acılı ama en etkili uzun süreli bebek cildi gibi yapıyor baktıkça için açılıyor diğer yöntemler gibi kararmada yapmıyor aksine ten rengini açıyor

valla ben doktor eldiveniyle aliyorum pamuk gibi oluyo zamanla azaliyo ve inceliyo tavsiye ederim

Peki ilk lazer seansından sonra ne zaman çıkıyo onunda süresi 1 aya yakın mı

Yinede fazla yüz vermemek lazım fazlasını ister
Ayyy istesin istemezse sorun ben çok evhamlıym zaten acaba başkasımı bilmem be diye kurar dururum o istesin vereyim ahaha yalnız dışarda çok ciddi ketum olan ben burda çay saati altın günü sohbetleri yapıorum valla bir ifşalansam yakın çevrem bunları konuşanın ben olduğuma hayatta inanmaz

Çam Sakızı tek geçerim onun verdiği rahatlık hiç bi şeyde yok 1,5 ay çıkmıyor resmen veee azaltıyor ciddi ciddi çok rahatttt
inci balim nasil aliyon onunla ? Ben bi kere denedim gecen senelerde o da terler basti beni acilar içinde kaldim beceremedim.

inci balim nasil aliyon onunla ? Ben bi kere denedim gecen senelerde o da terler basti beni acilar içinde kaldim beceremedim.
Valla kuzum alıyorum hiç sıcak suya falan koymadan içinden alıyorum elimle kıvam veriyorum sonra cart cart alıyorum hiç zor olmuyor bilmem belki alışkanlık sıcak yerde erir hızlı olmak lazım beybisi

Valla kuzum alıyorum hiç sıcak suya falan koymadan içinden alıyorum elimle kıvam veriyorum sonra cart cart alıyorum hiç zor olmuyor bilmem belki alışkanlık sıcak yerde erir hızlı olmak lazım beybisi
Uni de oda arkadaşım girerdi banyoya on dk sonra heryeri temizler çıkardı kac defa agdayi bana yogurttu yapamadım onun eline yapismaz benim elime yapisirdi mesela o biraz acar bacağında yuvarlardi asagi yada yukari sen de mi öyle yapiyorsun ? Tekrar bi deneyeyim yarin alip

Evet evetttt Her yiğidin bir ağda yapışı vardır benimki senin arkadaşla aynıymış

Sonra sıkılıyo insan, benimkine fantezi seviyorum dedim her ay başka oyuncaklar alıyor, normal rutinimiz yok , oyuncağa göre yapıyoruz

Peki ilk lazer seansından sonra ne zaman çıkıyo onunda süresi 1 aya yakın mı
Lazer biraz kişinin kıl yapısına bağlı canım tabi bikini bölgesi her kadında hemen hemen aynı vücutta lazerin etkisini hemen ilk seansta gösterdiği yer bikini yapan kişi detaylı temiz bir şekilde yaparsa ilk seansı bile seni 1 ay idare eder ama tam güzel sonucu 3. Seanstan sonra alırsınız bikinide ki tek sıkıntı şeyde en alt vajina ağzı varya ora biz kadınlarda sürekli ıslak olduğu için bikinin diğer bölgeleri kadar etkili olmuyor ama tabi zamanla ordada azalma oluyor ve çıkacak olan kıllar artık tüy gibi çıkıyor diğer kalan kısımlar varya pamuk gibi dokundukça dokunur baktıkça bakar sende çok rahat olursun insana bi güven geliyor o kadar temiz olunca

Ağda da güzel ama kararma yapıyor diolar bide etini çektiğin için ilerde sarkmasını biraz daha hızlandırıyormuş

Jilet ağda çok fena sivilce ve batik yaptı bıraktım. Eşim de takılmaz böyle şeylere.

Ben hep ağda yaptiriyodum. Evlenince yine ağdaya devam ettim ama seninki gibi sorunlar oluyodu. Lazere başladım şuan 5. seansimi olcam. Şimdiden tüylerin %70i gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…