- 11 Haziran 2020
- 91
- 58
-
- Konu Sahibi portakalsuyuu
Yinede fazla yüz vermemek lazım fazlasını isterAhahah kız Allah iyliginizi versin ben onu ilk gün yapimda adam şok geçirsin
valla ben doktor eldiveniyle aliyorum pamuk gibi oluyo zamanla azaliyo ve inceliyo tavsiye ederimKızlar kızlar bayılacam ben bu corona dan önce kuaförde agda yaptırdığım için bikini bolgemden memnundum ama corona işleri bozdu denemediğim agda yöntemi kalmadı hiç birini beceremedim en son bu makineye atılan boncuk ağda ve makinesini aldım. evet tamda doğruyu buldum ama bu seferde sorun şu ki küçük küçük tüylerim hep kaldı .
ne yaptıysam beceremedim, oysa kuaförde pamuk gibi oluyordu hiç cımbızla uğraşmıyordum ben mı beceremiyorum acaba zaten 2 ay sonra düğünüm vaar. Ayy bak diğer soru geldi aklıma şimdi evli olanlara sorcam ya siz temizlik işini nasıl yapıyorsunuz ıllaki bi aya kalmadan tek tük uzuyolar bu tüyler bende bu konuda çok hasassım ama şu an maddi olarak lazerede gidemem zaten ordada uzatıyorlar yani adam beni öyle tüylü görsün istemem . Bu arada tüylü bi kızda değilim böyle çok seyrekler ama rahatsız ediyo beni bana bi çözüm söyleyin birde evlilikte bunu nasıl düzene sokduğunuzu
Ay ne bilim boyle simdi adam ak pak bembeyaz bisey bekliyodur ufak tefekler belki benim gözüme tek batmaz onada batar yani onun gozunede gerçi adamın gözünün orda ne isi var ama
Peki ilk lazer seansından sonra ne zaman çıkıyo onunda süresi 1 aya yakın mıLazer i tavsiye ederim sana en temiz en güzeli evet biraz acılı ama en etkili uzun süreli bebek cildi gibi yapıyorbaktıkça için açılıyor diğer yöntemler gibi kararmada yapmıyor aksine ten rengini açıyor
Ayyy istesin istemezse sorun ben çok evhamlıym zaten acaba başkasımı bilmem be diye kurar dururum o istesin vereyim ahaha yalnız dışarda çok ciddi ketum olan ben burda çay saati altın günü sohbetleri yapıorum valla bir ifşalansam yakın çevrem bunları konuşanın ben olduğuma hayatta inanmazYinede fazla yüz vermemek lazım fazlasını ister
Kııız deme öyle bakmasıınhahahaahah meraktan ölüyordur tabi bakacak
inci balim nasil aliyon onunla ? Ben bi kere denedim gecen senelerde o da terler basti beni acilar içinde kaldimÇam Sakızı tek geçerim onun verdiği rahatlık hiç bi şeyde yok 1,5 ay çıkmıyor resmen veee azaltıyor ciddi ciddi çok rahatttt
Valla kuzum alıyorum hiç sıcak suya falan koymadan içinden alıyorum elimle kıvam veriyorum sonra cart cartinci balim nasil aliyon onunla ? Ben bi kere denedim gecen senelerde o da terler basti beni acilar içinde kaldimbeceremedim.
Uni de oda arkadaşım girerdi banyoya on dk sonra heryeri temizler çıkardı kac defa agdayi bana yogurttu yapamadım onun eline yapismaz benim elime yapisirdiValla kuzum alıyorum hiç sıcak suya falan koymadan içinden alıyorum elimle kıvam veriyorum sonra cart cartalıyorum hiç zor olmuyor bilmem belki alışkanlık sıcak yerde erir hızlı olmak lazım beybisi
Evet evettttUni de oda arkadaşım girerdi banyoya on dk sonra heryeri temizler çıkardı kac defa agdayi bana yogurttu yapamadım onun eline yapismaz benim elime yapisirdimesela o biraz acar bacağında yuvarlardi asagi yada yukari sen de mi öyle yapiyorsun ? Tekrar bi deneyeyim yarin alip
HahhahaEvet evettttHer yiğidin bir ağda yapışı vardır benimki senin arkadaşla aynıymış
Sonra sıkılıyo insan, benimkine fantezi seviyorum dedim her ay başka oyuncaklar alıyor, normal rutinimiz yok , oyuncağa göre yapıyoruzAyyy istesin istemezse sorun ben çok evhamlıym zaten acaba başkasımı bilmem be diye kurar dururum o istesin vereyim ahaha yalnız dışarda çok ciddi ketum olan ben burda çay saati altın günü sohbetleri yapıorum valla bir ifşalansam yakın çevrem bunları konuşanın ben olduğuma hayatta inanmaz
Lazer biraz kişinin kıl yapısına bağlı canım tabi bikini bölgesi her kadında hemen hemen aynı vücutta lazerin etkisini hemen ilk seansta gösterdiği yer bikini yapan kişi detaylı temiz bir şekilde yaparsa ilk seansı bile seni 1 ay idare eder ama tam güzel sonucu 3. Seanstan sonra alırsınızPeki ilk lazer seansından sonra ne zaman çıkıyo onunda süresi 1 aya yakın mı
Ağda da güzel ama kararma yapıyor diolar bide etini çektiğin için ilerde sarkmasını biraz daha hızlandırıyormuşValla kuzum alıyorum hiç sıcak suya falan koymadan içinden alıyorum elimle kıvam veriyorum sonra cart cartalıyorum hiç zor olmuyor bilmem belki alışkanlık sıcak yerde erir hızlı olmak lazım beybisi
Olabilir tabi ama kararma yok ağdada jilete olmuyor mu o kararma olayıAğda da güzel ama kararma yapıyor diolar bide etini çektiğin için ilerde sarkmasını biraz daha hızlandırıyormuş