Bikini bölgesi

Darısı benim başıma inşallah peki ben düğünden 1 hafta önce başlayayım diyorum hem temiz kalsın ilk uygulamada çıkması süresi agda gibi uzun olur mu yoksa hemen çıkar mı
Cnm agda yaptıgın ıcın muhtemelen tuylerin ince seyrektir, ben de ilk gittiğimde hemen yapmadılar, 2 ay jilet yap dedıler, tekrardan cogalınca basladı lar.. Dugunden 1 hafta once yaptırmanız tavsıye etmem

Maalesef oyle oluyor kalın siyah kılllarda daha etkılı sonuc oluyormus.. Ben beyaz tenli ve kılsız sayılırım orayı zorla kalınlastıedım.. Bacagıma yapmadılar lazer gerk yok dıye..
Yaa benimde bacaklarım ince tüylü ve seyrektir 3 ay almayayım anca tüylü dersin ama buna ragmen görüşmeye gittiğim yerde gösterdiğimde "Tamm bu şekilde yanıt alabiliriz bu tüylere etki eder" denildi ama acaba kazanç sağlamak icin mi denildi

Yaa benimde bacaklarım ince tüylü ve seyrektir 3 ay almayayım anca tüylü dersin ama buna ragmen görüşmeye gittiğim yerde gösterdiğimde "Tamm bu şekilde yanıt alabiliriz bu tüylere etki eder" denildi ama acaba kazanç sağlamak icin mi denildi
Bacagımın tek tarafında bıraz belirgindir.. Bazı yerlerde Tuy bıle gozukmez gerek yok Bı suru para verceksınız.. Siz kendiniz halledin dedı kadın..onları da makine ile alıyorum aklıma estıkce..

Lazer en mükemmel çözüm, düğün öncesi bi kaç seans bile yetti bana sonra da devam ettim, tertemiz oldu uzatmıyosun da canım öyle bişey yok lazerde, ama sonra bi salaklık yapıp ağda yapınca yine çoğaldılar şimdi gebelikten sonra yine lazere gitcem düzene bindircem

Valla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
1 haftada hiç çıkmiyor venüs ile öylemi?Geç mi çıkıyor?jilet 2.gun başlıyor ele gelip batmayada

X