- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
- Konu Sahibi portakalsuyuu
Tamamen bitti diyemem, kontrol amaclı sene de bi kere gidiyorum 3 4 atıs oluyor..Tamamen bitti mi? Tek tük çıkıyor mu yoksa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamen bitti diyemem, kontrol amaclı sene de bi kere gidiyorum 3 4 atıs oluyor..Tamamen bitti mi? Tek tük çıkıyor mu yoksa?
Tekrarladigini eskisi gibi ciktigini söyleyenler var. O kadar bütçe ayırıp sonucu husran olsun istemem.Tamamen bitti diyemem, kontrol amaclı sene de bi kere gidiyorum 3 4 atıs oluyor..
Cnm agda yaptıgın ıcın muhtemelen tuylerin ince seyrektir, ben de ilk gittiğimde hemen yapmadılar, 2 ay jilet yap dedıler, tekrardan cogalınca basladı lar.. Dugunden 1 hafta once yaptırmanız tavsıye etmemDarısı benim başıma inşallah peki ben düğünden 1 hafta önce başlayayım diyorum hem temiz kalsın ilk uygulamada çıkması süresi agda gibi uzun olur mu yoksa hemen çıkar mı
Ben de hamılelıkten sonra artıs oluyor dıye duydum ama henuz o mertebeye erısemedım.. 6 yıldır cok rahatım..Tekrarladigini eskisi gibi ciktigini söyleyenler var. O kadar bütçe ayırıp sonucu husran olsun istemem.
Ayy bide ben onu cogaltcam mı ne anladım ben o iştenCnm agda yaptıgın ıcın muhtemelen tuylerin ince seyrektir, ben de ilk gittiğimde hemen yapmadılar, 2 ay jilet yap dedıler, tekrardan cogalınca basladı lar.. Dugunden 1 hafta once yaptırmanız tavsıye etmem
Aslında çok büyük paralar değil yani yıla vurdugunuzda zaten o para ağdaya oraya buraya ıllaki gidiyorTekrarladigini eskisi gibi ciktigini söyleyenler var. O kadar bütçe ayırıp sonucu husran olsun istemem.
Maalesef oyle oluyor kalın siyah kılllarda daha etkılı sonuc oluyormus.. Ben beyaz tenli ve kılsız sayılırım orayı zorla kalınlastıedım.. Bacagıma yapmadılar lazer gerk yok dıye..Ayy bide ben onu cogaltcam mı ne anladım ben o işten
Düğünden sonra rahat rahat halledin bence şiddetle tavsiye ediyorumAyy bide ben onu cogaltcam mı ne anladım ben o işten
Yaa benimde bacaklarım ince tüylü ve seyrektir 3 ay almayayım anca tüylü dersin ama buna ragmen görüşmeye gittiğim yerde gösterdiğimde "Tamm bu şekilde yanıt alabiliriz bu tüylere etki eder" denildi ama acaba kazanç sağlamak icin mi denildiMaalesef oyle oluyor kalın siyah kılllarda daha etkılı sonuc oluyormus.. Ben beyaz tenli ve kılsız sayılırım orayı zorla kalınlastıedım.. Bacagıma yapmadılar lazer gerk yok dıye..
Tek seferde verince buyuk paralae gibi geliyor. Aslında haklisiniz.Aslında çok büyük paralar değil yani yıla vurdugunuzda zaten o para ağdaya oraya buraya ıllaki gidiyor
Bacagımın tek tarafında bıraz belirgindir.. Bazı yerlerde Tuy bıle gozukmez gerek yok Bı suru para verceksınız.. Siz kendiniz halledin dedı kadın..onları da makine ile alıyorum aklıma estıkce..Yaa benimde bacaklarım ince tüylü ve seyrektir 3 ay almayayım anca tüylü dersin ama buna ragmen görüşmeye gittiğim yerde gösterdiğimde "Tamm bu şekilde yanıt alabiliriz bu tüylere etki eder" denildi ama acaba kazanç sağlamak icin mi denildi
Ahah uzatıp isminin baş harfini yapKııız benim ki tek tük nasıl şekil verim ona ay uzatıp balık sırtı örerim artık
Allah seni... tek tük kalanları adam büyüteçle mi kontrol edecekBalım sonra çok sert çıkıyo ben ağdaya çok güzel alıştım uzatmadıkça problem yok ama işte tek tük kalıo evlilikte problem gibj
1 haftada hiç çıkmiyor venüs ile öylemi?Geç mi çıkıyor?jilet 2.gun başlıyor ele gelip batmayadaValla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
Yapamayanlardan biri benim. El becerisi çok önemli hep kuaförde yaptırdım bu yüzden elim alışık değil bir de canım acıdığı için 1 2 3 sayıp çekemiyoruminsan nasıl kendine ağda yapamaz aklım fikrim almıyor
Gittiginiz lazer tipi neydiTek tük tüy oluyor hatta 3 4 atıs ıcın senede bi kere gidiyorum.. Benım görmediğim yerde cıkıyor mu diye çok şükür kurtuldum bu dertten..
AlexandriteGittiginiz lazer tipi neydi
Ahahah kız Allah iyliginizi versin ben onu ilk gün yapimda adam şok geçirsinAhah uzatıp isminin baş harfini yap
Ay ne bilim boyle simdi adam ak pak bembeyaz bisey bekliyodur ufak tefekler belki benim gözüme tek batmaz onada batar yani onun gozunede gerçi adamın gözünün orda ne isi var amaAllah seni... tek tük kalanları adam büyüteçle mi kontrol edecek