- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
-
- Konu Sahibi portakalsuyuu
Daha önce bende buz lazer yaptırdım ama sadece koltuk altında faydasını gördüm ve benim acı eşiğim çok düşük galiba bikini bölgesinde sanki ateşin üstüne oturmuş gibi acı çektim sanki buz lazer değil ateş lazerdi o derece . Döküm sürecinde de 2 3 arabalardan sonra zaten çok aşırı olmuyor ki çıksa bile jiletle alabiliyorsun ne kadar kalın o kadar iyi. Kişiden kişiye değişiyor bence cilt tipi çok önemli şuan alt bacak kısmım seyreldi ama bikini bölgesi nafileBen kartuş ağda kullanıyorum. Makinesi dandik bi şey hatta ama baya iş görüyor en küçük tüyleri bile alıyor. Ben de nefret ediyorum kıldan asla uzatamıyorum. O yüzden de lazere gitmiyorum.
Buz lazer denedim koluma. Mükemmel asla acımıyor ama tüyler 25 günde dökülüyormuş. Jilet yasak diyor ki tıraş makinesiyle kısalt
Konu sahibinin affına sığınarak lazer yaptıranlara sorayım, dökülme sürecini nasıl atlatıyorsunuz?
Mesela gittim yaptı. O sırada tüyler yanıyor da tertemiz çıkıyor olsak bi dk durmayacağım
Valla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
dudak içlerini yolarken acımıyor mu yabimde satılan eldivenlerle aliyorum bir ay gidiyor tut çek yapıyorum.zamanla azaltıyor da
kaç seansta dökülmeler başlıyor önerir misiniz ben de düşünüyorum artıkGit git ben çok memnunum şimdi de ev tipi lazer aldım 4-5 ayda bir atış yapıyorum çok rahatım internetten araştırabilirsin ev tipi için ıpl lazer
Ne güzel ne mutlu adınıza, okuyunca imrendim... Allah daim etsin mutluluğunuzu..Bence şimdiden kendini bazı şeylere alıştır. O kadar huzurlu ve muhabbetli birşey ki. Gerçekten Allah kullarını birbirlerine huzur olarak yaratmış. İnan saçma gelirdi bu sözler bana. Cinsellikten tiksinirdim. Ama evlilik demek eş demek tam bir kalp çarpıntısı. Herşeyi huzur herşeyi muhabbet. O yokken kalbi sıkışıyor insanın. Bide herşeyi en ince detayıyla öğren . Sıkıntı çekme sonra
Yooo giriyordudak aralarında çıkanları nasıl alıyorsunuz?
jilet o iç kısmı alamaz ki girmez oraya
hangi marka kullanıyosunuz acaba ulaşılamayan yerler için krem iç kısma denk gelirse yanma oluyor ben 1 kez denemiştim dehiç tüy kalmıyor ki tüy dökücü kremle sanki ağda yapmış gibi oluyor bence dene koronadan dolayı en güzeli bu
İkincisi kesinlikle ağda rahatlık
canınız yanıyor mu peki ,gerçekten işe yarıyor mu bende çekindiğim için evde kendi yapabilceğim olursa almak istiyorum daGit git ben çok memnunum şimdi de ev tipi lazer aldım 4-5 ayda bir atış yapıyorum çok rahatım internetten araştırabilirsin ev tipi için ıpl lazer
Veet kullanıyordum ama artık ağdacımız tekrar gelmeye başladı evehangi marka kullanıyosunuz acaba ulaşılamayan yerler için krem iç kısma denk gelirse yanma oluyor ben 1 kez denemiştim de
Bence adamlarin cok da umrunda degilKıııız anam deme öyle yaa evlilikten ayrı çekiniyorum çocuktan ayrı anam adam razıysa ne güzel yaaa
jilet nasıl aylarca gidiyor şaştım kaldım :SValla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
Bende kesinlikle venüs breeze kullanıyorum çok iyi diğerleri gibi değilValla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
Jiletin kendisi benim 5 aya yakın gidiyor venüs breeze olan. Gerçekten diğerleri gibi değil. 1 haftaya yakın tertemiz oluyorsunuzjilet nasıl aylarca gidiyor şaştım kaldım :S
Offf o can acisindan olduruyor beni=/bimde satılan eldivenlerle aliyorum bir ay gidiyor tut çek yapıyorum.zamanla azaltıyor da