Bikini bölgesi

Merhaba.özelden yazacaktım ama beceremedim. Bende yeni başladım ama tam umduğum gibi değil. Kullandığınız nemlendirici falan var mı? Acaba bi püf noktası var mı? Bana da yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Bende Venüs’ün jiletini aldım hamile oldugum icin kendim alamiyorum eşim alıyor yani en kotu halinide en iyi halinide goruyor adam sizde rahat olun cok kasmayin kendinizi bi iki kil kalacak diye korkanlar var yapmayin nolur bunlar cok dogal seyler

Kesinlikle kremli duş jeli ile kullanmanızı tavsiye ederim özellikle Nivea nin ki çok iyi sabun vb şeylerle kullanınca ciltte kuruluk yapıyor benimde

Ağdadan kalan tüyleri makineyle alıyorum ben her seferindr, yıllardır da böyle yaparım, evde yaplan asla kuafördeki gibi tek seferdr temiLemiyor. Yeni çıkanlara da arada makine tutuyorum.

Ben hiç jilet kullanmadım çoğalma sertleşme ve kararma olur diye böyle bir şey mümkünmü bende alıp oh be demek istiyorum

Neden duygulandım bu mesaja acaba :) Çok tatlısınız gerçekten

Ben hiç jilet kullanmadım çoğalma sertleşme ve kararma olur diye böyle bir şey mümkünmü bende alıp oh be demek istiyorum
Bence hiç riske atmayın. Kişiden kişiye değişebiliyor. Jilet benim sarı ince tüylerimi bile kalınlaştırdı ve siyahlaştırdı. Tek bir kökten iki üç kıl çıkıyordu. Normalde hiç batığım olmazdı ama jilet kullandığım zamanlar genital bölgemde oldu. Lazer en iyisi

Çoğaltmiyor ama sert çıkıyor o dogru ama zaten ben uzatmadan biraz ele geldimi hemen aldığım için sorun etmiyorum

Hm . Hiç denemedim hep makina eldiven vs öyle takıldım. kolaylık arayanlardanım ama her bir şeyde sıkıntı var
Lazerdende emin olamıyorum malesef. Makina eldiven bunlarla hep devam ettim . Şimdi bebek var uzun vaktim yok napcam bilmiyorum

Ev tipi lazer cihazlarından cok memnun kalanlar var, maddi olarak zorlamayacaksa alınabilir bence

Ay vallaha mı ben düğünden sonra gidim bari napiim yaa valla adamdan köşe bucak nasıl kaçarım diye düşünüyordum bide hiç ablam falanda yok kime sorcam bilmiyorum da bu işleri
Aklın varsa %100 Epilasyon git. Evlendikten sonra bitmiyor en büyük sorun kıl sorunu. Sürekli kuaföre git git bıkıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…