- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
-
- Konu Sahibi portakalsuyuu
Bu kişiden kişiye çok değişir benim aynı gün akşamına çıkmaya başlıyordu jilet kullanıncaJiletin kendisi benim 5 aya yakın gidiyor venüs breeze olan. Gerçekten diğerleri gibi değil. 1 haftaya yakın tertemiz oluyorsunuz
Ama gillette venus breeze miBu kişiden kişiye çok değişir benim aynı gün akşamına çıkmaya başlıyordu jilet kullanınca
Gilette venuz riviera sanırım turuncu olandan kullanmıştım onu denemedim.Ama gillette venus breeze miDigerlerinde benimde oyleydi
Merhaba.özelden yazacaktım ama beceremedim. Bende yeni başladım ama tam umduğum gibi değil. Kullandığınız nemlendirici falan var mı? Acaba bi püf noktası var mı? Bana da yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederimValla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
Canım batık yapmıyor mu öyle ya ben de denedim bir kaç kez ama hep batık oldu bir formülü var mıbimde satılan eldivenlerle aliyorum bir ay gidiyor tut çek yapıyorum.zamanla azaltıyor da
Yok yok turuncu işe yaramıyor mor olani deneyin bideGilette venuz riviera sanırım turuncu olandan kullanmıştım onu denemedim.
Kesinlikle kremli duş jeli ile kullanmanızı tavsiye ederim özellikle Nivea nin ki çok iyi sabun vb şeylerle kullanınca ciltte kuruluk yapıyor benimdeMerhaba.özelden yazacaktım ama beceremedim. Bende yeni başladım ama tam umduğum gibi değil. Kullandığınız nemlendirici falan var mı? Acaba bi püf noktası var mı? Bana da yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Tamam mutlaka araştıracağını. Çok sağolun bidahakine daha iyi sonuç almayı umuyorumKesinlikle kremli duş jeli ile kullanmanızı tavsiye ederim özellikle Nivea nin ki çok iyi sabun vb şeylerle kullanınca ciltte kuruluk yapıyor benimde
Ben hiç jilet kullanmadım çoğalma sertleşme ve kararma olur diye böyle bir şey mümkünmü bende alıp oh be demek istiyorumValla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
Bende Venüs’ün jiletini aldım hamile oldugum icin kendim alamiyorum eşim alıyor yani en kotu halinide en iyi halinide goruyor adam sizde rahat olun cok kasmayin kendinizi bi iki kil kalacak diye korkanlar var yapmayin nolur bunlar cok dogal seyler
Çoğaltmiyor ama sert çıkıyor o dogru ama zaten ben uzatmadan biraz ele geldimi hemen aldığım için sorun etmiyorumBen hiç jilet kullanmadım çoğalma sertleşme ve kararma olur diye böyle bir şey mümkünmü bende alıp oh be demek istiyorum
Bence hiç riske atmayın. Kişiden kişiye değişebiliyor. Jilet benim sarı ince tüylerimi bile kalınlaştırdı ve siyahlaştırdı. Tek bir kökten iki üç kıl çıkıyordu. Normalde hiç batığım olmazdı ama jilet kullandığım zamanlar genital bölgemde oldu. Lazer en iyisiBen hiç jilet kullanmadım çoğalma sertleşme ve kararma olur diye böyle bir şey mümkünmü bende alıp oh be demek istiyorum
Çoğaltmiyor ama sert çıkıyor o dogru ama zaten ben uzatmadan biraz ele geldimi hemen aldığım için sorun etmiyorum
Lazerdende emin olamıyorum malesef. Makina eldiven bunlarla hep devam ettim . Şimdi bebek var uzun vaktim yok napcam bilmiyorumBence hiç riske atmayın. Kişiden kişiye değişebiliyor. Jilet benim sarı ince tüylerimi bile kalınlaştırdı ve siyahlaştırdı. Tek bir kökten iki üç kıl çıkıyordu. Normalde hiç batığım olmazdı ama jilet kullandığım zamanlar genital bölgemde oldu. Lazer en iyisi
Ev tipi lazer cihazlarından cok memnun kalanlar var, maddi olarak zorlamayacaksa alınabilir benceHm . Hiç denemedim hep makina eldiven vs öyle takıldım.kolaylık arayanlardanım ama her bir şeyde sıkıntı var
Lazerdende emin olamıyorum malesef. Makina eldiven bunlarla hep devam ettim . Şimdi bebek var uzun vaktim yok napcam bilmiyorum
Aklın varsa %100 Epilasyon git. Evlendikten sonra bitmiyor en büyük sorun kıl sorunu. Sürekli kuaföre git git bıkıyor insan.Ay vallaha mı ben düğünden sonra gidim bari napiim yaa valla adamdan köşe bucak nasıl kaçarım diye düşünüyordum bide hiç ablam falanda yok kime sorcam bilmiyorum da bu işleri