Bikini bölgesi

Git git ben çok memnunum şimdi de ev tipi lazer aldım 4-5 ayda bir atış yapıyorum çok rahatım internetten araştırabilirsin ev tipi için ıpl lazer
Bende lazere gittim 7 seans ama hiç bi değişim olmadı bırakınca yine aynı oldu evde kullanılan p..lips marka var bendede ama oda pek işe yaramadı herkesin vücut ve tüy yapısı farklı belkide ondan

Git git ben çok memnunum şimdi de ev tipi lazer aldım 4-5 ayda bir atış yapıyorum çok rahatım internetten araştırabilirsin ev tipi için ıpl lazer
O ev tipi lazerlerin çok etkisi olmadığını söylüyorlar alacaktım ama o yorumlardan sonra vazgeçtim ne kadar etkili o normal lazerler kadar etkisi oluyor mu acaba vücutta ve her yer için kullanılır mı

İkisinde de oluyor diye biliyorum ama bilmiyorm ki kullananlara sormak lazm 🙄
Canım ağdada hiç kararma yok valla
Ama dediğin gibi zamanla sarkma olabilir çünkü asılıyorsun ya sürekli..
Hatta şey dudak üstü Ağdayı önermiyolar ya sarkma olur diye iple alınması öneriliyor aynen bikini bölgeside zamanla sarkabilir..
Ama ağda çok güzel bebek poposu gibi oluyor jilet bir defa yaptım berbattt ☹️

1 haftada hiç çıkmiyor venüs ile öylemi?Geç mi çıkıyor?jilet 2.gun başlıyor ele gelip batmayada
İki gün sonra dokununca minik minik hissediliyor bende de ama o kişiye göre değişir bir arkadaşım kollarını alıyordu jiletle iki ayda bir ama o kılsız bir tipti mesela ona bende cesaret edemem

Canım ağdada hiç kararma yok valla
Ama dediğin gibi zamanla sarkma olabilir çünkü asılıyorsun ya sürekli..
Hatta şey dudak üstü Ağdayı önermiyolar ya sarkma olur diye iple alınması öneriliyor aynen bikini bölgeside zamanla sarkabilir..
Ama ağda çok güzel bebek poposu gibi oluyor jilet bir defa yaptım berbattt ☹
Aynen jilet en kötüsü.. oraya iple de girilmez ki şekilden şekile girmek lazm😂😂

Kızlar kızlar bayılacam ben bu corona dan önce kuaförde agda yaptırdığım için bikini bolgemden memnundum ama corona işleri bozdu denemediğim agda yöntemi kalmadı hiç birini beceremedim en son bu makineye atılan boncuk ağda ve makinesini aldım. evet tamda doğruyu buldum ama bu seferde sorun şu ki küçük küçük tüylerim hep kaldı .
ne yaptıysam beceremedim, oysa kuaförde pamuk gibi oluyordu hiç cımbızla uğraşmıyordum ben mı beceremiyorum acaba zaten 2 ay sonra düğünüm vaar. Ayy bak diğer soru geldi aklıma şimdi evli olanlara sorcam ya siz temizlik işini nasıl yapıyorsunuz ıllaki bi aya kalmadan tek tük uzuyolar bu tüyler bende bu konuda çok hasassım ama şu an maddi olarak lazerede gidemem zaten ordada uzatıyorlar yani adam beni öyle tüylü görsün istemem . Bu arada tüylü bi kızda değilim böyle çok seyrekler ama rahatsız ediyo beni bana bi çözüm söyleyin birde evlilikte bunu nasıl düzene sokduğunuzu 🤗🤗🤗
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama genital koltukaltı 50₺ gibi bir arakam ayrıca 2 ayda bir gidiyorsun lazere yani bence ağda dan daha az maliyetli ve çok rahat ben düğüne 1 ay kala gittim çok şükür iyi ki gitmişim

Ayy erkekler kendilerine baksın önce, sırf jilet kullandıkları için diken diken batıyorlar sana laf etmeye hiç hakkı yok.
Ağda sonrası kalanları epilasyon aletiyle geçebilirsin sıfır sıkıntı 👌

Ya ben 4 ağustosta düğünüm var uzatıyorum ki rahat lazer olsun sizce ne zaman gidim
Lazere ne zaman başladınız? Eğer düğünden önce ilk defa olacaksanız şunu soylim, ilk seansta bütün tüyler dökülmüyor. Şimdi başlarsanız yine tüylerin hepsi dökulmeyecek . Çünkü tüylerin çıkış zamanı farklı oluyor. Eğer lazere önceden başladı iseniz düğünden 14 15 gün önce gidin ki tamamen dökülsün. Yine de tamamen dökülmez ama kalanlari jiletlersiniz.

Lazere ne zaman başladınız? Eğer düğünden önce ilk defa olacaksanız şunu soylim, ilk seansta bütün tüyler dökülmüyor. Şimdi başlarsanız yine tüylerin hepsi dökulmeyecek . Çünkü tüylerin çıkış zamanı farklı oluyor. Eğer lazere önceden başladı iseniz düğünden 14 15 gün önce gidin ki tamamen dökülsün. Yine de tamamen dökülmez ama kalanlari jiletlersiniz.
Jilet yerine bi seferlik agda yapsam olmaz mı lazerden sonra

Jilet yerine bi seferlik agda yapsam olmaz mı lazerden sonra
Lazerden sonra agda yaparsanız yaptirdiginiz lazer seansı çöp olacak. Amaç kıl köklerini cihazin gormesi ve bu koklere atış yaparak yakması. Yani bir sonraki seanstan verim almak istiyorsaniz 1 seferlik jilet tavsiye ederim.

Valla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
O da jilet değil mi sonucta. Sizde kaç gün sürüyor tekrar cıkması

Ben kartuş ağda kullanıyorum. Makinesi dandik bi şey hatta ama baya iş görüyor en küçük tüyleri bile alıyor. Ben de nefret ediyorum kıldan asla uzatamıyorum. O yüzden de lazere gitmiyorum.
Buz lazer denedim koluma. Mükemmel asla acımıyor ama tüyler 25 günde dökülüyormuş. Jilet yasak diyor ki tıraş makinesiyle kısalt 🤦‍♀️🤦‍♀️

Konu sahibinin affına sığınarak lazer yaptıranlara sorayım, dökülme sürecini nasıl atlatıyorsunuz?
Mesela gittim yaptı. O sırada tüyler yanıyor da tertemiz çıkıyor olsak bi dk durmayacağım

X