- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
- 18
- Konu Sahibi kararsiz4300
-
Bu işin başka bir yolu yok muJiletle devam edin o makinalar yerine. Jiletle bile ertesi gün çıkarken, sadece kısaltarak akşamı zor edersiniz.
Aslında en iyisi epilasyon aletiyle almak. Ya da ağdacıya gidebilirsin. Biraz sabretsen alışırsın ya da doğumdan sonra lazer. Keşke acısız ve kökten bi yolu olsaBu işin başka bir yolu yok mu
Kuaförde acıtacak sonucta korkuyorum en sonunda yakıcam :)))Kuaförler şikşakşok yapıyor ağdayı valla.. biraz masraflı olabilir bir de hijyen meselesi önemli. İkisini ayarladığınızda kuaförde ağda en iyisi. Normalde lazerciyim ama hamile olduğunuz için ağda diyorum:) ben lazer yaptırırken hamile kaldım şimdi jilet felan takılıyorum çevremde temizliğine güvendiğim kuaför yok çünkü.
El Adaları var koyu yeşil kutusu onlardan alıp ufak ufak yaparsan alisabilirsin. Ben hamileligimin dokundu ayında doğuma gitmeden bile kendim aldım. Alisirsan gerisi gelir rahat edersin. Diğer yöntemler boş hele jilet filan birken beş yapıyorHerkese merhaba,
Bikini bölgemi yıllardır jiletle alıyorum, ağdayla almaya kalktım ama cok canım yandı yarım kaldı, daha fazla dayanabilceğim birşey değil..
Bikini bölgesi için kullandıgınız, bildiğiniz vs makine var mı? Hani erkeklerin tam kökten almayan temizleyen makineleri tarzından can yakmayan:)
Vücut epilatoru var erkeklerin ben epilasyona giderken almıştım kökten almamak gerektiği için. Philips inHerkese merhaba,
Bikini bölgemi yıllardır jiletle alıyorum, ağdayla almaya kalktım ama cok canım yandı yarım kaldı, daha fazla dayanabilceğim birşey değil..
Bikini bölgesi için kullandıgınız, bildiğiniz vs makine var mı? Hani erkeklerin tam kökten almayan temizleyen makineleri tarzından can yakmayan:)
Kendiniz alamıyorsanız kuaförde ağda ile aldırmanızı öneririm bir ay tertemiz:)Herkese merhaba,
MerhabaHerkese merhaba,
Emla kremi denemiştim hem pahalı hem uyuşturmadı. Dayanamamıştım yine.Merhaba
Öncelikle ağdayı kendiniz yaptığınız için dayanamıyorsunuz ama bir kuaföre giderseniz en fazla 15 dakika sürüyor ve acımıyor. Emla krem kullanırsanız acıyı azaltırsınız. Ben de çok korkardım ama boşuna korktuğumu anladım.
kendin ağda yapamıyorsun muhtemelen ben kendim yapmaya çalıştığımda da çok acıyor ama kuaför gerçekten acıtmıyorEmla kremi denemiştim hem pahalı hem uyuşturmadı. Dayanamamıştım yine.
Annen niye zorla yapıyor anlamadım madem jiletle alacaktın niye kendi paranı kazanana kadar ağdaya katlandın jilet pahalı bir şey değilki harçlığınlada alabilirdinKüçükken annem zorla ağda yapardı bana birkaç kez acıdan bayıldım. Pes etmedi hafifleyecek dedi ama hiç hafiflemedi. Kendi paramı kazandığımdan beri jilet kullanıyorum. Acısız
Küçükken bilmiyorduk ki jileti. tek seçenek ağdaymış gibi öğretti annem ona zorladı nedenini ben de bilemiyorumAnnen niye zorla yapıyor anlamadım madem jiletle alacaktın niye kendi paranı kazanana kadar ağdaya katlandın jilet pahalı bir şey değilki harçlığınlada alabilirdin
Bu acıyla ben olsam int kitaplardan araştırdım heraldeKüçükken bilmiyorduk ki jileti. tek seçenek ağdaymış gibi öğretti annem ona zorladı nedenini ben de bilemiyorumben üniversitede ögrendim diger arkadaslarımdan jileti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?