- Konu Sahibi Amazing family
-
Markasini soylermisiniz hangi ağdaSir agdayla alıyorum ama kuaförlerin kullandıgı degil,eritiyorum donunca taş gibi olanlardan
Acaip azalttı
Tavsiye ederim
Yapış yapış olma sorunu yok
Bi paket alıyorum bi sene gidiyor
Bende ondan var uzun olanindan makina da isitilandan sicak sicak bacak koltuk altını kendim alabiliuorum onunla hatta sicak oldugu icin bacagimda yer yer azalmalar oldu vr inceldi killarim ama bikimi bolgesi icin kendisi alanlari tebriiikk ediyorummm . Alinmiyooorrr ya kendim alinca iki metre oteye sicriyorum cektigim bezleKesinlikle sir ağda. Bez ile çekilen ağdalar genital bölge için uygun değil bence. Kuaförlerin kullandığı sirler her yerde satılıyor. Ondan deneyin.
Marka degişiyor ama her yerde bulunabilecek agda.resim yüklemeye calışayım.mutlaka görmüşsünüzdürMarkasini soylermisiniz hangi ağda
Hiç korkulacak birşey yokmuş emin olun, başladıktan sonra gitmediğim ve jiletle kendime işkence ettiğim günlere üzüldüm, epilasyonda bacaklarım bile genitalden daha çok acıyor. Üst bikini bölgesi biraz acıtıyo onun dışında alt bölgede pekte acı hissetmiyorum. 2 ya da 3 dakika sürüyor inanın ve harika bi rahatlık kesinlikle gidin derimBende kuafore gıdıyorum
Kendıme agda aldım bana ozel
Gıtmeden 1 saat once arıyorum gelıyorum dıye benımkını hazırlıyor
Hem hıjyen acısından rahatım
Korkmasam epılasyona gıdıcem ama tırsıyorum:))
Marka degişiyor ama her yerde bulunabilecek agda.resim yüklemeye calışayım.mutlaka görmüşsünüzdür
Resim yükledimBende merak ettim hangi ağdadan bahsettiğinizi
Ben rollon agdayla alıyordum sir ağda neticede. Ama bazi bolgelere sürmesi zor oluyor tabi roll-on olunca. Kuaförlerde de kullanılan kavanoz ağdalardan alabilirsiniz satılıyor her yerde makinesiyle. Sürmeniz daha kolay olur spatulayla. Ama en iyisi çocuğu eşinize emanet edip lazere gitmek. Ben öyle yapacağım inşallah:)Tabi ki yapmazlar sadece ancak bu şekilde steril olur demek istedim. Roll on ağdayla alınıyor mu ki? Üstünde bikini bölgesi için uygun değil yazıyor
Bişey dicem gülmeyin ama ilk defa görüyorum inanınResim yükledim
Bu sekilde tabakta satılıyor
Marka farketmiyor.önüme geleni alıyorum
Aaa gercekten miBişey dicem gülmeyin ama ilk defa görüyorum inanın
Marketlerde mi satılıyor acaba?
Bezli değil. Sir ağdalar varya. Sürüp elle çekiyorsunuz.Bende ondan var uzun olanindan makina da isitilandan sicak sicak bacak koltuk altını kendim alabiliuorum onunla hatta sicak oldugu icin bacagimda yer yer azalmalar oldu vr inceldi killarim ama bikimi bolgesi icin kendisi alanlari tebriiikk ediyorummm . Alinmiyooorrr ya kendim alinca iki metre oteye sicriyorum cektigim bezleilk vr son kez denemem olmustu bikinibolgesini
Once surup sonra bez koyuyon cekiyon o degil mi :)))Bezli değil. Sir ağdalar varya. Sürüp elle çekiyorsunuz.
Hayır bez hiç yok olayın içinde.Once surup sonra bez koyuyon cekiyon o degil mi :)))
Googledan baktımda kalıp sir agda olarak geciyormuş adıBişey dicem gülmeyin ama ilk defa görüyorum inanın
Marketlerde mi satılıyor acaba?
Ha boncuk agda mi diyorlar spatula ile surulen bezssiz cekilenBezli değil. Sir ağdalar varya. Sürüp elle çekiyorsunuz.
Ek bir ücret ödeyerek sıfır ağda açtırarak yaptırabilirsinizSadece spatula eldiven değiştirmek yetmez ki
Ağdayı değiştirmeli
boncuk ağdalar sert kıllar için iyi midir ya bu aralar her yerde görmeye başladım bir de onu deneyeyim diyorumHa boncuk agda mi diyorlar spatula ile surulen bezssiz cekilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?