Bikini bölgesi ağda sorunu???

En güzeli lazer sesu ağda var süper bişey şekersiz ve geç çıkarıyor ağdayı önce yapıştırın derinizi gerin çekin yada pudra dökün hiç acı hissetmiyorsun

Kesinlikle sir ağda. Bez ile çekilen ağdalar genital bölge için uygun değil bence. Kuaförlerin kullandığı sirler her yerde satılıyor. Ondan deneyin.
Bende ondan var uzun olanindan makina da isitilandan sicak sicak bacak koltuk altını kendim alabiliuorum onunla hatta sicak oldugu icin bacagimda yer yer azalmalar oldu vr inceldi killarim ama bikimi bolgesi icin kendisi alanlari tebriiikk ediyorummm . Alinmiyooorrr ya kendim alinca iki metre oteye sicriyorum cektigim bezle ilk vr son kez denemem olmustu bikinibolgesini

Hiç Hiç korkulacak birşey yokmuş emin olun, başladıktan sonra gitmediğim ve jiletle kendime işkence ettiğim günlere üzüldüm, epilasyonda bacaklarım bile genitalden daha çok acıyor. Üst bikini bölgesi biraz acıtıyo onun dışında alt bölgede pekte acı hissetmiyorum. 2 ya da 3 dakika sürüyor inanın ve harika bi rahatlık kesinlikle gidin derim

En iyisi lazer ama herkes acısına katlanamıyor ben bu ara vakitsizlikten çamsakızını mikrodalgada 1 2 tur döndürüp ısıtıyorum ve çubuğu ile ılık sürüp ağda beziyle alıyorum hem diğer ağdalardan daha acısız hem su deyince hemen temizleniyor..

Tabi ki yapmazlar sadece ancak bu şekilde steril olur demek istedim. Roll on ağdayla alınıyor mu ki? Üstünde bikini bölgesi için uygun değil yazıyor
Ben rollon agdayla alıyordum sir ağda neticede. Ama bazi bolgelere sürmesi zor oluyor tabi roll-on olunca. Kuaförlerde de kullanılan kavanoz ağdalardan alabilirsiniz satılıyor her yerde makinesiyle. Sürmeniz daha kolay olur spatulayla. Ama en iyisi çocuğu eşinize emanet edip lazere gitmek. Ben öyle yapacağım inşallah:)

Bezli değil. Sir ağdalar varya. Sürüp elle çekiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…