Bikini bölgesi ağda sorunu???

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.485
208
İyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bikini bölgeme şu bildiğimiz ağda var ya onu yapamamam. Her yer yapış yapış oluyor,hepsini çekemiyorum birazı derimde kalıyor :/ Kısacası bezdim!!!
Jiletle alıyorum ama böyle hem azalmıyor hem de çabuk çıkıyor.
Kuaföre gideyim dedim herkes gözümü korkuttu hastalık vs.

Bikini bölgesini ağdayla alan hanımlar hangi ağda ile alıyorsunuz?
Bu işin bir sırrı var mı yoksa ben mi beceriksizim yapamıyorum
Her an temiz olmak istiyorum bıktım gerçekten
Teşekkürler

Ben de kendim alamiyorum bi kere yapistirdim kaldiramadim bebek yagi ile yumusatip kaldirdim genelde kuaforde agda yaptiririm acıyor ama napak temiz görünsün en azindan

Ilik agdayla aliyorum ama kaynamis suya koyuyorum tamamen erimesini beklemiyorum biraz sert olursa cekmesi kolay oluyor yumisak bolge oldugu icin tamamen eriyince almiyo kucuk kucuk kesiyorum agda bezlerinide bolge bolge aliyorum ilk zamanlar zorlanirdim artik maksimum 20 dk da aliyorum zor degil ama ilk yapacaksaniz gercekten kucuk parcalarla alin çunku aciyo ücuncu alisinda acimaz benim 3 sene oldu kendim aliyorum hic acimiyo artik

Neden lazere gitmiyorsun? Ben lazere gidiyorum. Çok şükür kurtuldum.

Hastalık kapan çok var korkuyorum bu yüzden. Bana da en pratik kuaför geliyor ama bir mikrop kaparsam temiz olmak uğruna çok üzülürüm
Güzellik merkezlerine gidin. Onlar steril malzemeler kullanıyorlar. Ayrıca nasıl hastalık kapıyorlar anlamıyorum. Ağdaya başlamadan önce spatulayı, eldivenlerini değiştiriyorlar. Ben bayağıdır ağda yaptırıyorum hi. Hastalık kapadım.

Ben ilk defa geçen aldırdım bikini bölgesini kadın eldivenle çalıştı çok acıdı ama ben hep jilet yapardım ondan oldu git temiz bir yere aldır ilk defa 2 güne çıkmadı mutluyum. Eve gidince 1 saate tertemiz duşumu aldım, krem sürdüm. Bazısı duş almıyor, kadın pis eliyle dokunuyor ondan oluyor.

Her an temiz olunmazki agdayla: ( ben camsakizi kullaniyordum simdi lazere gidiyorum.. her zaman temiz olma sadece lazerle oluyor bence
Çocuklarla lazere gitmem imkansız gibi geliyor ileride belki şimdilik ağda yapabilsem yeterli :)

Sadece spatula eldiven değiştirmek yetmez ki
Ağdayı değiştirmeli

Çocuklarla lazere gitmem imkansız gibi geliyor ileride belki şimdilik ağda yapabilsem yeterli :)
Gel yapayim bacim cillop gibi olursun arkadas demiste bende agda yaparken az cikinca epilatorle alirdim kucuk cikinca ama bende batik olurdu : (

cımbız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…