- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Ben de kendim alamiyorum bi kere yapistirdim kaldiramadim bebek yagi ile yumusatip kaldirdimİyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bikini bölgeme şu bildiğimiz ağda var ya onu yapamamam. Her yer yapış yapış oluyor,hepsini çekemiyorum birazı derimde kalıyor :/ Kısacası bezdim!!!
Jiletle alıyorum ama böyle hem azalmıyor hem de çabuk çıkıyor.
Kuaföre gideyim dedim herkes gözümü korkuttu hastalık vs.
Bikini bölgesini ağdayla alan hanımlar hangi ağda ile alıyorsunuz?
Bu işin bir sırrı var mı yoksa ben mi beceriksizim yapamıyorum
Her an temiz olmak istiyorum bıktım gerçekten
Teşekkürler
Eldivenle nasil aliyoonnnn acimiyor muuuuBen eldivenle aldiktan sonra ,epilatorle ustunden geciyorum.Sonra ciktikca epilatorle aliyorum.Batik sorunu yasamadim.
Hastalık kapan çok var korkuyorum bu yüzden. Bana da en pratik kuaför geliyor ama bir mikrop kaparsam temiz olmak uğruna çok üzülürümBen kuaföre aldırıyorum.
Temiz iş. 5 dakikada bitiyor.
Neden lazere gitmiyorsun? Ben lazere gidiyorum. Çok şükür kurtuldum.İyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bikini bölgeme şu bildiğimiz ağda var ya onu yapamamam. Her yer yapış yapış oluyor,hepsini çekemiyorum birazı derimde kalıyor :/ Kısacası bezdim!!!
Teşekkürler
Güzellik merkezlerine gidin. Onlar steril malzemeler kullanıyorlar. Ayrıca nasıl hastalık kapıyorlar anlamıyorum. Ağdaya başlamadan önce spatulayı, eldivenlerini değiştiriyorlar. Ben bayağıdır ağda yaptırıyorum hi. Hastalık kapadım.Hastalık kapan çok var korkuyorum bu yüzden. Bana da en pratik kuaför geliyor ama bir mikrop kaparsam temiz olmak uğruna çok üzülürüm
Çocuklarla lazere gitmem imkansız gibi geliyor ileride belki şimdilik ağda yapabilsem yeterli :)Her an temiz olunmazki agdayla: ( ben camsakizi kullaniyordum simdi lazere gidiyorum.. her zaman temiz olma sadece lazerle oluyor bence
Sadece spatula eldiven değiştirmek yetmez kiGüzellik merkezlerine gidin. Onlar steril malzemeler kullanıyorlar. Ayrıca nasıl hastalık kapıyorlar anlamıyorum. Ağdaya başlamadan önce spatulayı, eldivenlerini değiştiriyorlar. Ben bayağıdır ağda yaptırıyorum hi. Hastalık kapadım.
Gel yapayim bacim cillop gibi olursunÇocuklarla lazere gitmem imkansız gibi geliyor ileride belki şimdilik ağda yapabilsem yeterli :)
cımbız:)İyi akşamlar kızlar
Teşekkürler
Eldivenle nasıl alcam ki çok acırPlastik eldivenle almak daha mantıklı senin için. Bittikten sonra kalanlar için ağda yaparsan çok fazla acımaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?