- 28 Ekim 2015
- 292
- 195
- 53
- 32
- Konu Sahibi Amazing family
-
Iyi bi yere gittikten sonra mikrop kapmazsin. Hem kisiye ozel agdalar var mikrop riski olmuyor sana ozel aciliyor tek kullanimda bitmezse uzerine ismin yazilip kaldiriliyor birdahaki sefer icinHastalık kapan çok var korkuyorum bu yüzden. Bana da en pratik kuaför geliyor ama bir mikrop kaparsam temiz olmak uğruna çok üzülürüm
Instagramda bi video gordum boncuk agda ile aklim durdu izlerkenboncuk ağdalar sert kıllar için iyi midir ya bu aralar her yerde görmeye başladım bir de onu deneyeyim diyorumbezsiz elle mi çekiliyor bir de?
Emla kremin anestezi etkisi var uyuşturuyor yani,gerdek gecesi korkusu olanlarda vajinaya sürüp uyusturup,ilişkiye girmeyi dener hatta bunu bilen :) lakin biraz pahalı bir krem,aynı anestezi etkili bir diğer krem de anestol o daha uygundur emlaya göre,dediğiniz gibi o bölgeye sürüp strecle kapatıp biraz bekleyince,orayı kesseniz hissetmiyorsunuz bı sureBen burada emla diye bi krem duydum
Ağdadan 2 saat önce sürüp streçle kapatıyormuşsun o bölgeni
Sonra da hiç acı hissetmiyormuşsun ağda yaparken
Yapmak için sabırsızlanıyorum ama hamile olduğum için doğum sonrası deneyeceğim
Sen de bi araştır istersen
Nasil isitiyorsunuz? Bundan bende de var ama kullanamadigim icin senelerdir kenarda duruyoEki Görüntüle 2292171 Zamanında jiletle almıştım.bunu kullandıgımdan beri cok afedersiniz üstlerde sadece beş on tane kaldı.alt tarafta baya azaldı.tavsiye ettigim arkadaslarımda cok memnun kaldılar
O bölge hassas ya hani öyle de olması lazım. Bu kremler yan etki yapmıyor mu?Emla kremin anestezi etkisi var uyuşturuyor yani,gerdek gecesi korkusu olanlarda vajinaya sürüp uyusturup,ilişkiye girmeyi dener hatta bunu bilen :) lakin biraz pahalı bir krem,aynı anestezi etkili bir diğer krem de anestol o daha uygundur emlaya göre,dediğiniz gibi o bölgeye sürüp strecle kapatıp biraz bekleyince,orayı kesseniz hissetmiyorsunuz bı sure☺ bu şekilde çok rahat ağda yapılıyor,lazere gidenlerde tercih ediyor,gitmeden önce sürüp uyuşturup o şekilde gidip lazer yaptiran var. Darısı bize
Yani bende ve kullandığını bildiğim arkadaslarda bı yan etki sorunu olmadıO bölge hassas ya hani öyle de olması lazım. Bu kremler yan etki yapmıyor mu?
Evet cabuk donuyor ama zaten hızlı hızlı yapıstırıp cekiyorum.donunca tekrar ısıtoyorumNasil isitiyorsunuz? Bundan bende de var ama kullanamadigim icin senelerdir kenarda duruyocok cabuk donuyor
Bildigimiz cezveye benziyormus ben elektrikli olanlardan sanmistim :) evdeki cezveyle bir deneyeyim teşekkürlerEki Görüntüle 2292184 Buldum resim:)
İşten aynen bu cezveden var bende
Carsıda falan satıldıgını coktandır görmedim
İnternette satılıyor ama
Evet hiç görmedim gerçektenGoogledan baktımda kalıp sir agda olarak geciyormuş adı
Eritip sürüyorum ve iki üç saniye içinde tas gibi sert oluyor ve cekiyorum.ele yapışma derdi hiç yok
Sparulayla sürüp bezsiz cekiyorumEvet hiç görmedim gerçekten
Bezsiz mi çekiyorsun spatulayla mı sürüyorsun?
doktor eldiveni tek kurtarıcım.İyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bikini bölgeme şu bildiğimiz ağda var ya onu yapamamam. Her yer yapış yapış oluyor,hepsini çekemiyorum birazı derimde kalıyor :/ Kısacası bezdim!!!
Jiletle alıyorum ama böyle hem azalmıyor hem de çabuk çıkıyor.
Kuaföre gideyim dedim herkes gözümü korkuttu hastalık vs.
Bikini bölgesini ağdayla alan hanımlar hangi ağda ile alıyorsunuz?
Bu işin bir sırrı var mı yoksa ben mi beceriksizim yapamıyorum
Her an temiz olmak istiyorum bıktım gerçekten
Teşekkürler
Bende hep jıletle aldım kalın ve sert çıktılar 4 günde bitirdim valla çok acıyo valla yavaş yavaş yaptım bırde 2 3 saatımı aldı açıkcası ama böylesi DHA guzelmıs gerçekten acıya dayanıyor zamanla zatenEldivenle nasil aliyoonnnn acimiyor muuuu
Sadece lazerlee evet raahtlık sinirsiz paketim 2 yılda bitti hiç yokdu bi gün ince kıllar gördüm 101 den elle ısıtan adalardan almıştım ondan yaptım eldiven yokdu ogün bugün uğraşıyım malesef bidaha da para veremedim jilet le devam aklınızda bulunsun die dedim ağda besliyorHer an temiz olunmazki agdayla: ( ben camsakizi kullaniyordum simdi lazere gidiyorum.. her zaman temiz olma sadece lazerle oluyor bence
Annnaaammmm cok zor .. kadin olmak cok zor yaBende hep jıletle aldım kalın ve sert çıktılar 4 günde bitirdim valla çok acıyo valla yavaş yavaş yaptım bırde 2 3 saatımı aldı açıkcası ama böylesi DHA guzelmıs gerçekten acıya dayanıyor zamanla zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?