Bikini bölgesi ağda sorunu???

Hastalık kapan çok var korkuyorum bu yüzden. Bana da en pratik kuaför geliyor ama bir mikrop kaparsam temiz olmak uğruna çok üzülürüm
Iyi bi yere gittikten sonra mikrop kapmazsin. Hem kisiye ozel agdalar var mikrop riski olmuyor sana ozel aciliyor tek kullanimda bitmezse uzerine ismin yazilip kaldiriliyor birdahaki sefer icin

Eldiven acıtır mı demişsiniz. Ben de sizin gibi düşünüyordum. Uzun yıllar ağda yaptım yapış yapış uğraşması zor. Sonra marketlerde satılan ele parmaklara güzelce oturan pudrali eldivenlerden kullandım sonuç Süper ve çok rahat hem ekonomik. Kesinlikle deneyin tavsiye ederim.

boncuk ağdalar sert kıllar için iyi midir ya bu aralar her yerde görmeye başladım bir de onu deneyeyim diyorum bezsiz elle mi çekiliyor bir de?
Instagramda bi video gordum boncuk agda ile aklim durdu izlerken bi erkek sakalina atmisti o ağdayı .. iiiyyyyyyyyy

Emla kremin anestezi etkisi var uyuşturuyor yani,gerdek gecesi korkusu olanlarda vajinaya sürüp uyusturup,ilişkiye girmeyi dener hatta bunu bilen :) lakin biraz pahalı bir krem,aynı anestezi etkili bir diğer krem de anestol o daha uygundur emlaya göre,dediğiniz gibi o bölgeye sürüp strecle kapatıp biraz bekleyince,orayı kesseniz hissetmiyorsunuz bı sure bu şekilde çok rahat ağda yapılıyor,lazere gidenlerde tercih ediyor,gitmeden önce sürüp uyuşturup o şekilde gidip lazer yaptiran var. Darısı bize

Eki Görüntüle 2292171 Zamanında jiletle almıştım.bunu kullandıgımdan beri cok afedersiniz üstlerde sadece beş on tane kaldı.alt tarafta baya azaldı.tavsiye ettigim arkadaslarımda cok memnun kaldılar
Nasil isitiyorsunuz? Bundan bende de var ama kullanamadigim icin senelerdir kenarda duruyo cok cabuk donuyor

O bölge hassas ya hani öyle de olması lazım. Bu kremler yan etki yapmıyor mu?

Bu arada acımasın diye değilde ağdadan sonra azaltsın diye biyoder serum kullanmıştım. Bayağı bayağı azalmıştı.

Camsakizi kullaniyorum ben de, sicakta iskenceye donusuyor vantilatorden buzlardan yardim aliyorum, malum yer gorunmeyen yer oldugu icin el agdasi daha kolayima geldi

Nasil isitiyorsunuz? Bundan bende de var ama kullanamadigim icin senelerdir kenarda duruyo cok cabuk donuyor
Evet cabuk donuyor ama zaten hızlı hızlı yapıstırıp cekiyorum.donunca tekrar ısıtoyorum
Bu agdalar yıllar önce cezve gibi bişeyde satılmaya basladı(sanırım pek tutulmadı) o zamanlar almıştım ve hala o cezveyi kullanıyorum
Bunu bir posete koyuyorum agzını baglayıp sert bir zemine atıyorum,balkondan asagıyada atabilirsiniz:)) kırılan parcaları cezvede eritiyorum.bittikçe takviye ediyorum

Googledan baktımda kalıp sir agda olarak geciyormuş adı
Eritip sürüyorum ve iki üç saniye içinde tas gibi sert oluyor ve cekiyorum.ele yapışma derdi hiç yok
Evet hiç görmedim gerçekten
Bezsiz mi çekiyorsun spatulayla mı sürüyorsun?

doktor eldiveni tek kurtarıcım.

En temizi lazer. 5yıldır bebek gibi dolaşıyorum. Çok rahat. Her zaman temiz. Ağdayla uğraştığım günlerim hatırlamıyorum bile.

Her an temiz olunmazki agdayla: ( ben camsakizi kullaniyordum simdi lazere gidiyorum.. her zaman temiz olma sadece lazerle oluyor bence
Sadece lazerlee evet raahtlık sinirsiz paketim 2 yılda bitti hiç yokdu bi gün ince kıllar gördüm 101 den elle ısıtan adalardan almıştım ondan yaptım eldiven yokdu ogün bugün uğraşıyım malesef bidaha da para veremedim jilet le devam aklınızda bulunsun die dedim ağda besliyor

Annnaaammmm cok zor .. kadin olmak cok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…