- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi Amazing family
-
Onu kim neden yapsın ki sizin için?Sadece spatula eldiven değiştirmek yetmez ki
Ağdayı değiştirmeli
Ne iyi olurduGel yapayim bacim cillop gibi olursunarkadas demiste bende agda yaparken az cikinca epilatorle alirdim kucuk cikinca ama bende batik olurdu : (
Cok mantıklı geldi nu soylediginiziOnu kim neden yapsın ki sizin için?
O zaman kendi ısıtılabilir ağdanızı götüreceksiniz. Oraya fişe takacaksınız, roll on ağdanızı ısınınca kapağını açıp ağdanızı yaptıracaksınız. Başka çare yok.
Bak aldigin agda curuktur kalitesi iyi degildir.. bu havalarda birde cekilmez. Sen bi posete dokup buzdolabina kaldir once sertlessin o sirada curutup yap. Ben iyi agdayla sipsak yaparim ama kotusuyse ysis yapis ugras durNe iyi olurdu
Ben ağdayı yapamadım epilatöre daha çok var
Biraz açık olacak ama kusura bakmayın kk. Hepsini aynı anda çekmediğin için ağda kadar acımıyor. Epilatör kadar acıtıyor. Acı eşiğine göre istediğin kadar tutup çekiyorsun. Bir zaman sonra uyuşuyor ve elin de alışıyor. En fazla yarım saat sürer.Eldivenle nasıl alcam ki çok acır
Tabi ki yapmazlar sadece ancak bu şekilde steril olur demek istedim. Roll on ağdayla alınıyor mu ki? Üstünde bikini bölgesi için uygun değil yazıyorOnu kim neden yapsın ki sizin için?
O zaman kendi ısıtılabilir ağdanızı götüreceksiniz. Oraya fişe takacaksınız, roll on ağdanızı ısınınca kapağını açıp ağdanızı yaptıracaksınız. Başka çare yok.
Pudralı olanlar uygun diye biliyorum. Hepsi uygun değil.Tabi ki yapmazlar sadece ancak bu şekilde steril olur demek istedim. Roll on ağdayla alınıyor mu ki? Üstünde bikini bölgesi için uygun değil yazıyor
İyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bikini bölgeme şu bildiğimiz ağda var ya onu yapamamam. Her yer yapış yapış oluyor,hepsini çekemiyorum birazı derimde kalıyor :/ Kısacası bezdim!!!
Jiletle alıyorum ama böyle hem azalmıyor hem de çabuk çıkıyor.
Kuaföre gideyim dedim herkes gözümü korkuttu hastalık vs.
Bikini bölgesini ağdayla alan hanımlar hangi ağda ile alıyorsunuz?
Bu işin bir sırrı var mı yoksa ben mi beceriksizim yapamıyorum
Her an temiz olmak istiyorum bıktım gerçekten
Teşekkürler
Roll on ağdayla aldın mı hiçBak aldigin agda curuktur kalitesi iyi degildir.. bu havalarda birde cekilmez. Sen bi posete dokup buzdolabina kaldir once sertlessin o sirada curutup yap. Ben iyi agdayla sipsak yaparim ama kotusuyse ysis yapis ugras dur
Yani en en en hijyenik yöntem bu.Cok mantıklı geldi nu soylediginizi
Ondan kullandım ama jilet kalınlaştırdığı için çekmedi ağda yapıştığıyla kaldı :/Pudralı olanlar uygun diye biliyorum. Hepsi uygun değil.
Hayir ipek agda denedim hatta spatulayla surup bez yapistirip cekiyosun. Onu beceremedim. Cam sakizi yaptim hep..Roll on ağdayla aldın mı hiç
Yarın söylenilenlere göre son bir deneme yapıcam olmazsa son çarem güzellik SalonuHayir ipek agda denedim hatta spatulayla surup bez yapistirip cekiyosun. Onu beceremedim. Cam sakizi yaptim hep..
Siz çekememişsinizdir. Ben kendi kendime ağda yapıştırdığımda vajina dudağımı kaldırıyordum neredeyse. O gün bugündür hep kuaföre aldırıyorum. Aldırdıktan sonra limon kürünü de uyguluyorum. Bayağı bir azaldı ve inceldi tüylerim.Ondan kullandım ama jilet kalınlaştırdığı için çekmedi ağda yapıştığıyla kaldı :/
Sir agdayla alıyorum ama kuaförlerin kullandıgı degil,eritiyorum donunca taş gibi olanlardanİyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bikini bölgeme şu bildiğimiz ağda var ya onu yapamamam. Her yer yapış yapış oluyor,hepsini çekemiyorum birazı derimde kalıyor :/ Kısacası bezdim!!!
Jiletle alıyorum ama böyle hem azalmıyor hem de çabuk çıkıyor.
Kuaföre gideyim dedim herkes gözümü korkuttu hastalık vs.
Bikini bölgesini ağdayla alan hanımlar hangi ağda ile alıyorsunuz?
Bu işin bir sırrı var mı yoksa ben mi beceriksizim yapamıyorum
Her an temiz olmak istiyorum bıktım gerçekten
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?