• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi ağda sorunu???

Sadece spatula eldiven değiştirmek yetmez ki
Ağdayı değiştirmeli
Onu kim neden yapsın ki sizin için?
O zaman kendi ısıtılabilir ağdanızı götüreceksiniz. Oraya fişe takacaksınız, roll on ağdanızı ısınınca kapağını açıp ağdanızı yaptıracaksınız. Başka çare yok.

O zaman kendi ısıtılabilir ağdanızı götüreceksiniz. Oraya fişe takacaksınız, roll on ağdanızı ısınınca kapağını açıp ağdanızı yaptıracaksınız. Başka çare yok.
Cok mantıklı geldi nu soylediginizi :KK73:

Ben lazeri oneririm mesela benim birkac yerde parca parca kaldi oralara calisiyoruz

Eldivenle nasıl alcam ki çok acır 😱
Biraz açık olacak ama kusura bakmayın kk. Hepsini aynı anda çekmediğin için ağda kadar acımıyor. Epilatör kadar acıtıyor. Acı eşiğine göre istediğin kadar tutup çekiyorsun. Bir zaman sonra uyuşuyor ve elin de alışıyor. En fazla yarım saat sürer.

Tabi ki yapmazlar sadece ancak bu şekilde steril olur demek istedim. Roll on ağdayla alınıyor mu ki? Üstünde bikini bölgesi için uygun değil yazıyor

İyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bikini bölgeme şu bildiğimiz ağda var ya onu yapamamam. Her yer yapış yapış oluyor,hepsini çekemiyorum birazı derimde kalıyor :/ Kısacası bezdim!!!
Jiletle alıyorum ama böyle hem azalmıyor hem de çabuk çıkıyor.
Kuaföre gideyim dedim herkes gözümü korkuttu hastalık vs.

Bikini bölgesini ağdayla alan hanımlar hangi ağda ile alıyorsunuz?
Bu işin bir sırrı var mı yoksa ben mi beceriksizim yapamıyorum 😫
Her an temiz olmak istiyorum bıktım gerçekten 😐
Teşekkürler 🙏

Soğuk ağda o gibi durumlarda en iyisi. Onda da daha küçük parçalar halinde denerseniz başarılı olursunuz.

Bak aldigin agda curuktur kalitesi iyi degildir.. bu havalarda birde cekilmez. Sen bi posete dokup buzdolabina kaldir once sertlessin o sirada curutup yap. Ben iyi agdayla sipsak yaparim ama kotusuyse ysis yapis ugras dur
Roll on ağdayla aldın mı hiç

Bende jilet kullanıyordum, tüm vücuda epilasyona gitmeme rağmen genital için hiçbir şekilde gitmeye cesaret edemiyordum. En sonunda baktım evlilik yaklaşıyor mecbur tıpış tıpış epilasyona başladım. Utancım da korkum da yersizmiş, şuan çok rahatım cidden imkan varsa en iyisi lazer epilasyon 😊

Ondan kullandım ama jilet kalınlaştırdığı için çekmedi ağda yapıştığıyla kaldı :/
Siz çekememişsinizdir. Ben kendi kendime ağda yapıştırdığımda vajina dudağımı kaldırıyordum neredeyse. O gün bugündür hep kuaföre aldırıyorum. Aldırdıktan sonra limon kürünü de uyguluyorum. Bayağı bir azaldı ve inceldi tüylerim.

Bende kuafore gıdıyorum
Kendıme agda aldım bana ozel
Gıtmeden 1 saat once arıyorum gelıyorum dıye benımkını hazırlıyor
Hem hıjyen acısından rahatım
Korkmasam epılasyona gıdıcem ama tırsıyorum:))

Kesinlikle sir ağda. Bez ile çekilen ağdalar genital bölge için uygun değil bence. Kuaförlerin kullandığı sirler her yerde satılıyor. Ondan deneyin.

İyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bikini bölgeme şu bildiğimiz ağda var ya onu yapamamam. Her yer yapış yapış oluyor,hepsini çekemiyorum birazı derimde kalıyor :/ Kısacası bezdim!!!
Jiletle alıyorum ama böyle hem azalmıyor hem de çabuk çıkıyor.
Kuaföre gideyim dedim herkes gözümü korkuttu hastalık vs.

Bikini bölgesini ağdayla alan hanımlar hangi ağda ile alıyorsunuz?
Bu işin bir sırrı var mı yoksa ben mi beceriksizim yapamıyorum 😫
Her an temiz olmak istiyorum bıktım gerçekten 😐
Teşekkürler 🙏
Sir agdayla alıyorum ama kuaförlerin kullandıgı degil,eritiyorum donunca taş gibi olanlardan
Acaip azalttı
Tavsiye ederim
Yapış yapış olma sorunu yok
Bi paket alıyorum bi sene gidiyor

Back