• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bihterin saçları

• Konu Sahibi Konu Sahibi ire
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bence de maşadır... şu akıp gitme olayına gelince o parlaklık ve görünümle alakalı... benim saçlarım da aynen öyle görünür ama sen gelde onu bi tara..

Kızlar merhaba,
Aşk-ı Memnu Veda fotoğraflarında görmüştüm, Bihter'in saçlarının hazırlanış fotoğrafları var.

Maşa ile yapılıyor. Markası da Babyliss. :)

kızlar bi bölümde görmüştüm bihtr kendi yapıodu saçlrnı maşayla haTTA maşası beyaz renkteydi saçlrı kendi saçımı bilmiorum ama

bikere kuaförüm banada yapmıştı ama maşa ile değil fön fırçasıyla aynısı olmuştu ve hiç bozulmadı gün boyunca çok doğal durmuştu..

sacları masa ıle yapılıyor evet markası babyliss.numarasına gelınce bı numara yok.
ınce,orta ve kalın. beren'ın kı orta ıle yapılıyor.saclarına sprey,krem gıbı maddeler kullanılmıyor.
ama bu masa yuzunden dogal dalgalı sacları duzlesmıs.o dalgadan eser yokmus sımdı.
bılgı kaynagım: Beren'ın dızı setındekı kuaforu ;) facebook sag olsun...

çok güzel saçlarııı var ya keşke bnde yapabilsem ama bi türlü öyle olmuyor

Back