• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bihterin saçları

• Konu Sahibi Konu Sahibi ire
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kim bilir neler yapılıyor onun sacına bide ışıklardan cekımlerden daha da güzel duruyordur

kıskanmayalım kıslarr :))
çıtçıt yok onun sacında o kadar oraya buraya yattı kafası acır yahuu

Saçlarınızı fönletmeyin ama kendi uyduruk olsa bile düzleştiricinizle saçlarınızı şöyle bi geçin.. veya saç kurutma makinesiyle tarayarak ıslak saçlarınızı kurutun. sonra elidor vb. markaların bukle belirginleştirici saç kremleri var onları az az saçınıza dağıtın. daha sonra kendiniz bukle yapmaya çalışın. bu kategorida düzleştiriciyle nasılbukle yapılır dalga yapılır diye konular var zaten. sonra varsa spreyinizden sıkın ve başınızı aşağıya yukarıya sallayarak buklelerin dağılmasını sağlayın ve tekrar üzerlerinden geçin.. anlatımla zor oldu. en iyisi hafif düzleştirdiğinz saçlarınızı kuaföre götürün, aralara azar azar bukle at ama hepsi değil deyin spreyinizi sıktırın çıktıktan sonra saçınıza aşağı yukarısallayarak bozun doğal olsun süper olsun bihter gbi olmasada harika.

yaa yıllardır maşa ile saçımı yaparımmm şimdi adı bihterin saçı olduuu ay vallaaa dalgalı saç hastasıyım ama sırf şu bihter yüzünden soguyorum:)

Kızlar çıtçıt var ama arka tepesinde yarım ay şeklinde olan çıtçıt dan hatta bazı bölümlerde tepesinden görünüyor çıtçıt o modelde maşayla kalın alıcaz saçı fazla bekletmeden maşayla şeklillendiricez. Birde parlak olasının nedeni saçında boya olmaması

evet arkadaşlar bazılarının da dediği gibi çıtçıt var hem o kadar dolgun değil saçları hem de o kadar uzun değil. ben de ilk adnan beyin saldırmasından sonraki duş sahnesinde farketmiştim. saçlarını kuruturken bi baktım aboowwwww kısacıkk kaydirigubbakcemile3 bu arada bigudiyle yapılıyor bana kalırsa çünkü hem bigudaili fotoları çıktı magazinde hem de maşayla o kadar doğal durmaz bence. bu arada sizin de dikktanizi çektimi yaşı çok genç olmasına rağmen ne kadar çok beyaz var saçında CADIARZU

saçı çıt çıt değil diyenler için ekledim..bu saç o kadar harika gür olurmu kuruyunca..

ohaoldumsmile kizlar cok komiksiniz,o bihterin gercek hayatindaki saci cok merak ediyrm eminim bir avuc sac cikmaz!!

bigudiyle sarıyolar canım saçlarını öyle oluyor bi fotoğrafta görmüştüm bende yaptım sardım saçlarımı bigudiyle abartmıyorum aynısı oldu ve saçada zarar vermio bugun yine yapcam:) ancak baya beklemen gerekio tutması için yani benim saçlarım hemen tutmaz.ben yatmadan önce yapıyorum onlarla yatıyorum zorda olmuyo kafan falan acımıyo yani yada sabah yaparsın akşama kadar beklersin;)

bende peykerin saçlarına hastayım çok güzel ve kendi saçı kızın belli zaten...

maşa yada bigudi bilemiyorum ama.saçının normal bi kesim olmadıgını dşünüyorüm.çünkü arkaya atınca saçlarını boyu aynı gibi durmuyor v şeklinde kesilmiş gibi doğru anladıysam

kıskanmayalım kıslarr :))
çıtçıt yok onun sacında o kadar oraya buraya yattı kafası acır yahuu

:roflol: olur mu canım hiç öyle şey çıt çıt acıtan bişey değil herkes kullanıyo artık ben 6 tane takıyorum saçlarım normalde göğüs hizamda bukleli haliyle 10 15 cm uzatıyo o bişey değil ama inanılmaz gür we güzel görünüyo önceden de saçlarımı sarardım bukleli kullanırdım hep ama çıtçıt çok etki ediyo saç kendini gösteriyo resmen ne giysen yakışıyomuş gibi gösteriyo bihtere de kesin çıt çıt kullanıyolar tabi ama saçları uzun ama kısa bilemicem onu takip etmedim belki kendi uzunluğunda kullanıyolardır kesin war ama o kadar kabarık we çok görünemez çünkü asla :umursamaz: boyundan bahsetmiyorum bile

bihterin saçı tabiki çıtçıt orjinal saçları omzunun 4 cantim altında dalgalıyken küt olrdu heralde ama çıtçıt mıt mıt hatun güzel kardeşim at kuyruğu dışında herşey yakışıyo kerataya

maşayla yapıyor dizinin bir bölümünde yaptı oradan biliyorum ama nasıl kalıcı oluyor muhakkak prey vardır tüm spey çeşitleri saçı sakız gibi sert yapmaz kalıcılığını koruyan ama yumuşak sperylerde var

kalın maşayla yapıyolar canım...........geçen bir bölümünde kendisi yapıyordu hatta maşasını ....:hulya:bayılıyorum bende çok yakışıyor saçlarıa.s.

kadın qüzel saçı nasıl olursa olsun isterse tek tel olsun yine de muhtesem kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Back