• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bihterin saçları

• Konu Sahibi Konu Sahibi ire
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
100
0
96
Gaziantep
ya çok hoşuma gidiyor saçları bihtrin =((

ya ooff nasıl yapıcam arkadan özellikle çok hoşda internetten bulamadım şimdi gçrmüşsünüzdür herhalde nasıl yapıcam onları ??
ve çok sağlıklı diri bide tarağı koysanakıp gidicekmiş gibi duruyor onuda söylerseniz biliyorsanız =(

evet gerçekten de ne sprey ne de köpük yokmuş gibi duruyor. ısıtmalı bigudilerle yapıldığını tahmin ediyorum bu yüzden. pek maşa gibi durmuyor çünkü. sadece kahküller maşa işi.

bende bir tek onun saçlarını beğeniyorum...
acaba sadece kendi saçı mı yoksa çıt çıt da var mıdır aralarında ve dalgalı olmasıan rağmen epey uzun saçı...

evet benimde öyle saçlarım olsun istiyorum böyle tarağı koyduğunda akıp gidecekmiş gibi
dolgun canlı ve kıvırcık çok güzel saçları =((

peki bigudide köpük felan kullanılıyormu bide bigudiyi saçına sardıktan sonra ne kadar beklemen lazım ??

kızlar bihterin saçını maşayla yapıyorlarmış bi abim kuaför ona sordum maşa dedi
kendi saçları çıt çıt filan yok ayrıcasprwy olmaz topuz değil bişey değil
parlak olmasının nedeni kim bilir hangi ürünlerden kullanıyolar

saçları ince telli olduğu ıçin hemen maşa tutar ve spreye falan gerek yok

benim saçlarımın rengide yapısıda aynı bihter gibi

geçenlerde yaptım bukadar mı olur aynı bihterin saçı kaydirigubbakcemile3

bihter kadar paran olsun sacın parlak olur ee dewamlı banyoda hatun suyun parlaklıgı ısıltısı ee adnanlan behlüllen -tatlicadiarzu-:delphin: ne ürünler kullanıyordur kaynaklı saclarına petek dinçözde sacımda kaynak yok der kendi sacım eger onda kaynak yoksa ben annemden dogmadım bu yazıyıda kim yazdı bilmem

benim saclarım masa yapınca aynı bihterinki gibi oluyor,hatta bazen tanımadığım insanlar nerede yaptırdığımı soruyokaydirigubbakcemile3 ama ben rahatsız oluyorum ya bihteri taklit ediyomusun gibi oluyo çünkü sac rengimiz sacımızın boyu fln herbisey aynı bu yüzden hep fönlüdür sacım fazla masa yapmıyorum:roflol::roflol:

bende beğeniyorum saçlarını bihterin.toplayınca okadarda hoş olmuyor mesela.benim saçlarımda çok dalgalı ince telli ve çok uzun.artık yıprandı saçlarım.kestirmeyi düşünüyorum ama nasıl bir model gider bilemiyorum.hep istediğim kahkül yaptırmaktı ama malum dalgalı saça gitmiyor hergün fön gerekir.fikirlerinizi bekliyorum tşkrler.

cidden çok hoş salınımı var bihterin saçlarının.. ne pahalı ürünlerle o hale geliyodur acaba :bbo:

kafasında çıtçıt var onun firdevs hanımda bile var dolgun dursun die takıyolar magazim programında röportaj yaparlarken kuaförde çıtçıt takıodu kadına.hem nasıl uğraşılıyo o saçlar öle dursun die.inanmıorum hiçbirine.

kızlar bihterin saçını maşayla yapıyorlarmış bi abim kuaför ona sordum maşa dedi
kendi saçları çıt çıt filan yok ayrıcasprwy olmaz topuz değil bişey değil
parlak olmasının nedeni kim bilir hangi ürünlerden kullanıyolar

saçları ince telli olduğu İçin hemen maşa tutar ve spreye falan gerek yok

benim saçlarımın rengide yapısıda aynı bihter gibi

geçenlerde yaptım bukadar mı olur aynı bihterin saçı kaydirigubbakcemile3

bihterin saçı çıt çıtlardan ibaret geçen gün bir ödül törenine katılmış kendi saçları daha kısa ve az kesinlikle çıt çıt var...

bihter kadar paran olsun sacın parlak olur ee dewamlı banyoda hatun suyun parlaklıgı ısıltısı ee adnanlan behlüllen -tatlicadiarzu-:delphin: ne ürünler kullanıyordur kaynaklı saclarına petek dinçözde sacımda kaynak yok der kendi sacım eger onda kaynak yoksa ben annemden dogmadım bu yazıyıda kim yazdı bilmem

kaydirigubbakcemile3 al benden de o kadar petek de kesinlikle kaynak ya da çıt çıt var 6 ay önce nasıldı saçları hem gürlük hem kısalık açısından şimdi poposuna değiyor nerdeyse besbelli..

benim saclarım masa yapınca aynı bihterinki gibi oluyor,hatta bazen tanımadığım insanlar nerede yaptırdığımı soruyokaydirigubbakcemile3 ama ben rahatsız oluyorum ya bihteri taklit ediyomusun gibi oluyo çünkü sac rengimiz sacımızın boyu fln herbisey aynı bu yüzden hep fönlüdür sacım fazla masa yapmıyorum:roflol::roflol:

canım maşayla nasıl yaptığını anlatabilirmisin kalın tutamlarmı alıyosun ve kendi saçın düzü dalgalımı saçtan saça değişiyo

canım maşayla nasıl yaptığını anlatabilirmisin kalın tutamlarmı alıyosun ve kendi saçın düzü dalgalımı saçtan saça değişiyo

düz gibi saclarım çok çok hafif dalgası var,masa yapmadan önce briyantin sürüyorum sonra kalından biraz daha az bi sac alıp ters düz seklinde masalıorum :) ekstra bisi yapmıyorum yani :D

bu arada ben bihterin saclarında cıt cıt yok diye biliyorum berenin kendi sacı onlar çıt çıt olsa belli olurdu direk

Back