- 19 Mayıs 2020
- 46.429
- 207.689
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölüm yıldönümünde anılıyor 24 Haziran. Nur icinde yatsinInanirmisin anahaberlerdr gormustum ilk yayinlandiginda
Forum Türkçe karakterleri desteklemiyor diye niye ben linçleniyorum ya?Umarım masali diyenlere laf söyleyenler senin yorumlarını okur biz kurtuluriz sen linclenirsin
Su nicki masal olarak anlamak neyse de saci adında sevgilisi varmış anlamak everest anlatabiliyo myumForum Türkçe karakterleri desteklemiyor diye niye ben linçleniyorum ya?
Bi de beddua etmiş kör olmayasıca
Anketimize sahip cikmani umuyorum katiplihin ise yarasın tamam mıAşırı önemli yalnız, Sinan Oğan'ın kimi seçeceğinden daha önemli şu an ahahahxjdj
Saci yazıyor ne anlayayım Mahmut mu anlayayım?Su nicki masal olarak anlamak neyse de saci adında sevgilisi varmış anlamak everest anlatabiliyo myum
Bir oy da bihterin saci adında masalcı aski varmış anlamında anlayan üyeye ait
Algı operasyonu hep işte.Ama ankette yanıltma var. Konuyu bilmeyenler anlayamıyor.
Tamlamayı bozduğunuz için havada kalmış. Bu haliyle insanlara "bihterin masalı" daha anlamlı gelmiş. "Bihterin maşalı" ne diye far görmüş tavşan gibi bakıyorlardır. Saçı ekleyince her şey ortaya çıkıyor
İtiraz ediyorum hakim bey
Kiz ne maşası, benim saçlar kuş yuvası gibi şu an. Neticede Bihter degilimHadi kızlar geriye düşmeyelim bu bir iktidar davasıdır biz yani icinizden biri sizin gibi düşünüyoruz masal diyoruz maşa diyenler malum zengin kesim hergun maşa yapıyorlar saçlarına bizi ezdirmeyin hakkımızı savunun siz kadınlara inancım tamdır
Yeminle doğruAma ankette yanıltma var. Konuyu bilmeyenler anlayamıyor.
Tamlamayı bozduğunuz için havada kalmış. Bu haliyle insanlara "bihterin masalı" daha anlamlı gelmiş. "Bihterin maşalı" ne diye far görmüş tavşan gibi bakıyorlardır. Saçı ekleyince her şey ortaya çıkıyor
Konunun başrolü nicke baktığımızda tamda masal anlamı çıkıyorAma ankette yanıltma var. Konuyu bilmeyenler anlayamıyor.
Sen masali bırak saci anlamamissin lütfen etkileme yapmayalımAlgı operasyonu hep işte.
O zaman ankete de "bihterin masalı saçı" ve "bihterin maşalı saçı" yazmanız gerekirdi.Konunun başrolü nicke baktığımızda tamda masal anlamı çıkıyor
Bihterin masali saci nickin tam yazilimi itirazın red edildi
Saçı yazmamışsın ne anlatıyorsun yav her tutanağa itiraz etmeyin, sizi mantıklı olmaya davet ediyorum.Sen masali bırak saci anlamamissin lütfen etkileme yapmayalım
Dun geceki konunun devamı olarak o durumu çalıp anket başlattım isteyen orayı inceleyip oy kullanabilir ankete müdahil olmayalimO zaman ankete de "bihterin masalı saçı" ve "bihterin maşalı saçı" yazmanız gerekirdi.
İtiraza red reddedildi
Konunun sahibi nicki olduğu gibi yazarak oylama başlatıldı.Saçı yazmamışsın ne anlatıyorsun yav her tutanağa itiraz etmeyin, sizi mantıklı olmaya davet ediyorum.
Bak ikinci tura kalırsa Ednan beyi destekleriz.
Beşir'i YSK başkanı yaparız, Cemile'yi först leydi... Neyse bu kadar tehdit etmiyim.
Oy da kullanmıyorum.
Bu seçim iptal olmalı.