- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Biliyordum sana güvenim tamdi dava arkadaşım burada oylarimiza sahip çıkıyoruz kazanacağızÇok güleceksiniz belki ama ben bu nickin ne demeye çalıştığını çok düşündüm aklıma hiçbir zaman maşalı saç gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyordum sana güvenim tamdi dava arkadaşım burada oylarimiza sahip çıkıyoruz kazanacağızÇok güleceksiniz belki ama ben bu nickin ne demeye çalıştığını çok düşündüm aklıma hiçbir zaman maşalı saç gelmedi
Çok kaliteli muhabbet ediyorum maşallah
Onu da Instagram storylerinde görmüşsündür.Valla izlemedim. Bi sonunda ölüyor onu biliyorum
Hiç ümitlenme. Maşalı Erduvan, masalı Kılıçdaroğlu.Oylar ne kadar başa baş gidiyor
Totem yaptım kazanacağız tüm siyaset topigini buraya getireceğimHiç ümitlenme. Maşalı Erduvan, masalı Kılıçdaroğlu.
Deme öyle demeSeni etiketlediğimde hissettiğim
Borellus80Hiç ümitlenme. Maşalı Erduvan, masalı Kılıçdaroğlu.
Anketimize davet ediyorum sandık başını canla başla savunuyorum gayretinizi görüyorum seçmen toplayalım litfinTotem yaptım kazanacağız tüm siyaset topigini buraya getireceğim
Ne anketi ki buBorellus80
ZemheriPoyraz
theblackswan
Anketimize davet ediyorum sandık başını canla başla savunuyorum gayretinizi görüyorum seçmen toplayalım litfin
Sen dediğimi yap kazanalım anlatırımNe anketi ki bu
Şu anki ruh sağlığıma göre,beynim Bihter'in saçını başını yolarım olarak algılıyor.Sen dediğimi yap kazanalım anlatırım
Olmaz öyle demokratik ortam olsun kendi karar versin Şaibeli olmasın sonuçlarımız itiraz ederler sonraSen dediğimi yap kazanalım anlatırım
Maşalı saçını mı ?Şu anki ruh sağlığıma göre,beynim Bihter'in saçını başını yolarım olarak algılıyor.
Masalı işaretledim kanka.Maşalı saçını mı ?
Masali saçını mı
Şuan onlara ne desem anlayacak durumda değiller savaştan çıkıp ankete geliyorlarOlmaz öyle demokratik ortam olsun kendi karar versin Şaibeli olmasın sonuçlarımız itiraz ederler sonra
Biliyordum tabiisi kazanacağız çok hak ettikMasalı işaretledim kanka.
Inanirmisin anahaberlerdr gormustum ilk yayinlandigindaOnu da Instagram storylerinde görmüşsündür.