- 20 Ocak 2010
- 45.248
- 153.412
- 43
Yav çekil şurdan cahaalllInanirmisin anahaberlerdr gormustum ilk yayinlandiginda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav çekil şurdan cahaalllInanirmisin anahaberlerdr gormustum ilk yayinlandiginda
Ters totem yaptık kızım masalcilarla dedeme kazanamaz dediler masalcilar kazanırsa bahar getirileceğiz kadınlar kulubuneNe kadar oy calmaya calissanizda gercek bihterciler kazanacak bahar gelecek hasret bitecek cunku aski memnu bi sevdadir bizim icin
Bihter reyizin askerleriyizNe kadar oy calmaya calissanizda gercek bihterciler kazanacak bahar gelecek hasret bitecek cunku aski memnu bi sevdadir bizim icin
Maşalı dendiginde anlamsiz olmasi icin bariz ugrasilmisSaçı kelimesini de eklesene uyanik
Ahahahshhshs saci kimse saci adında biriyle aşk yaşıyordu diye düşünmemiştir diye umuyorum ahdhsggsgsgahBu şimdi Bihter'in maşalı saçı mıydı?
Yuh ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Ben de Bihter, Saci adında biriyle masal tadında aşk yaşıyor sanıyordum.
Beni bu romantizm öldürecek.
Nicke bakarak yazdım kasten uğraşmadım lütfen müdahale etmeyelimMaşalı dendiginde anlamsiz olmasi icin bariz ugrasilmis
Avukat gadının hali başkaSaçı kelimesini de eklesene uyanik
O zaman lütfen bu kısım aramızda kalsın. Gerizekalı olarak fişlenmek istemiyorumAhahahshhshs saci kimse saci adında biriyle aşk yaşıyordu diye düşünmemiştir diye umuyorum ahdhsggsgsgah
Lütfen doğruyu söyle aşkı memnu izledin izlemedin miO zaman lütfen bu kısım aramızda kalsın. Gerizekalı olarak fişlenmek istemiyorum
Nick bihterin maşalı degil ama, bihterin maşalı saçı. Lutfen kamuoyunu yaniltmayalimNicke bakarak yazdım kasten uğraşmadım lütfen müdahale etmeyelim
İzledim ama bu nick ile bağlantı kuramadım. Behlül yerine Saci olunca, bu Bihter başka aşiretten diye düşündümLütfen doğruyu söyle aşkı memnu izledin izlemedin mi
Yav çekil şurdan cahaalll
Bihterin masali saci nickNick bihterin maşalı degil ama, bihterin maşalı saçı. Lutfen kamuoyunu yaniltmayalim
Sen de mi bürütüsBen bir saç modeli olarak düşünmüştüm ahahahah. "Bihter'in masalı" diye bir model mi var acaba diyodum.
Umarım masali diyenlere laf söyleyenler senin yorumlarını okur biz kurtuluruz sen linclenirsinİzledim ama bu nick ile bağlantı kuramadım. Behlül yerine Saci olunca, bu Bihter başka aşiretten diye düşündüm
Oyunu o yönde verdiğini ümit ediyorumBen bir saç modeli olarak düşünmüştüm ahahahah. "Bihter'in masalı" diye bir model mi var acaba diyodum.