- 20 Ocak 2010
- 45.243
- 153.384
- 43
Git bi koşu izle gel senin ağzını kırarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git bi koşu izle gel senin ağzını kırarım
Onun ben ağzını yiyeyimAşırı önemli yalnız, Sinan Oğan'ın kimi seçeceğinden daha önemli şu an ahahahxjdj
Aşkı memnu izlemeyen hedef kitlemiz şuan maşa seçecek üyeler gelmesin algı yapma bibiOnun ben ağzını yiyeyim
Disipline Girmis BirKadin bu kişiyi nasıl etiketlemezsiniz biz aşkı memnu tayfasi olarak
Artık duruma göre yiyo muyuz başka şey mi yapıyoruz anlarız.Onun ben ağzını yiyeyim
Disipline Girmis BirKadin bu kişiyi nasıl etiketlemezsiniz biz aşkı memnu tayfasi olarak
Ne kadar da nickle uyumlu bir yorumBeren saat girsede oda tarafını belli etse
Anket sonucunu berene göndereceğim ahzhhdshhsBeren saat girsede oda tarafını belli etse
Oy kullan sonra gel konuşalım timim miBeren saat girsede oda tarafını belli etse
Yeter bihterim mezarinda ters dondu bu kadar da olmazİzledim ama bu nick ile bağlantı kuramadım. Behlül yerine Saci olunca, bu Bihter başka aşiretten diye düşündüm
Kullandım kız başta yazdım ya bihterin masalı diye okuyorum “saçı” nı otomatik beynim okumuyor kör olmusım sadece bihterin masalı görüyordumOy kullan sonra gel konuşalım timim mi
Öfff hayatta ugrasamam sonunda ölüyo kocasini yegeniyle düdüklüyo. Daha fazlasini bilmeme gerek yokGit bi koşu izle gel senin ağzını kırarım
Bihterin saci adındaki aşkıyla masalı olarak anlayan var hey yavrim heyyyyMasalı diyen masal alemindedir.
Doğrusu maşa olmalıdır . Hemde Dyson olanından
Yönetime basvuralim toplu bildirim isteyelimBu ne ya 44 e 44. Olmaz böyle.
Kesinlikle. Bu böyle olmayacak.Yönetime basvuralim toplu bildirim isteyelim
Avzunu avzunuOnun ben ağzını yiyeyim
Dedim seni cagirmayalim diye dinlemedilerTABİKİ MAŞALI ARKADAŞLAR MANYAK MISINIZ