- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Aşkı memnu konusunda doktoram var bensiz olur muDedim seni cagirmayalim diye dinlemediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkı memnu konusunda doktoram var bensiz olur muDedim seni cagirmayalim diye dinlemediler
Bı sonraki anket Hürrem Sultan & mahidevran ahzhsgsgsjanAşkı memnu konusunda doktoram var bensiz olur mu
Sonuçlar ortada kk yarısı masal diyorAz kaldı Haziran geliyor, başlar Kanal D de
Tam aksam üzeri hava esmeye başladığında, kahvemi yapar geçerim tv karşısına. Tvde izlemek çok başka oluyor.
Son birkaç senedir de finalini aksam kuşağına koyuyorlar. Oturur helvamı kavurur izlerim onu da hep
Kim daha manyak tartışmayalım…
Tabi ki de delirmişler bihter kimdir nedir ne için vardır nasıldır bilmeyenler bide meze etmişler üzümlü kekimiTABİKİ MAŞALI ARKADAŞLAR MANYAK MISINIZ
Hiç kaçırmadık storylere kadar bile paylaştık bilenler bilmeyenlere haber etsin diyeAz kaldı Haziran geliyor, başlar Kanal D de
Tam aksam üzeri hava esmeye başladığında, kahvemi yapar geçerim tv karşısına. Tvde izlemek çok başka oluyor.
Son birkaç senedir de finalini aksam kuşağına koyuyorlar. Oturur helvamı kavurur izlerim onu da hep
Kim daha manyak tartışmayalım…
Oylama bitmedi hâlâ şansımız var kabul etmiyorumCemoos ve Hemsirecik yenildiniz arkadaşlar kabul edin Mune de maşalı olarak okumuş nickiniz derhal cemoos 1 olmak üzere:
Masa1 masa2 olarak DEĞİŞTİRİLMELİ.
Ahsjdk
Keşke Üçüncü seçenek bihterin masalsı aşkı saci olsaydıAyrıca saci adındaki sevgilimi ifşalayan arkadasa da teessüflerimi sunarım, masalsı aşkımız nazara geldi ahsjdjd
Daha yeni başladık umutsuzluk yokKaybediyoruz kabul edelim cemos
Bu konu kk trend konusu tabisi buraya cekileceksinizKonu girdap gibi durup durup buraya cekiliyorum
2. Seçime kalırsak 3. Konuyu açsaydın keşke oraya atılan oyların sahipleriyle ittifak yapardıkDaha yeni başladık umutsuzluk yok
Yalan mi? Uyaniga bak actigi basliga bak yaaaAvukat gadının hali başka
Dün gece ki oylamadan sonra ben bu anketi ikinci tur olarak düşünmüştüm2. Seçime kalırsak 3. Konuyu açsaydın keşke oraya atılan oyların sahipleriyle ittifak yapardık
Masalıcı olarak bende kabul etmiyorumOylama bitmedi hâlâ şansımız var kabul etmiyorum