- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Bence masalına saç yapıyordur.sjjsjsPamuksu'nun saçına maşa yapıyordur, ya da masalına sac,amaaan beynim yandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence masalına saç yapıyordur.sjjsjsPamuksu'nun saçına maşa yapıyordur, ya da masalına sac,amaaan beynim yandi
Bu batağa neden sürüklendim onu sonra sorgulayacagim ama hemşirenin peşini bırakmamPamuksu'nun saçına maşa yapıyordur, ya da masalına sac,amaaan beynim yandi
Alayına isyanBence masalına saç yapıyordur.sjjsjs
Aaaa benim deeeee. Ben küçükken saçlarımla çok dalga geçerdi arkadaşlarım saçlarımı hiç sevmezdim. Komşularda derdi ki evlenirken saçlarına maşa yaptırmana gerek yok,millet saçlarını seninki gibi yaptırmak için kuaföre 50 TL veriyorlar.sjsjsjsu Teselliye bakBenim de ,hemi de uzunnn sor aşkolarima
Keşke düz olsa derim ben de hep ,ama bizim gibisi daha iyi,cunku duzlestirmek kolay,bizim saçları yapmak için perma vs yaptırmak zorunda kalıyorlarAaaa benim deeeee. Ben küçükken saçlarımla çok dalga geçerdi arkadaşlarım saçlarımı hiç sevmezdim. Komşularda derdi ki evlenirken saçlarına maşa yaptırmana gerek yok,millet saçlarını seninki gibi yaptırmak için kuaföre 50 TL veriyorlar.sjsjsjsu Teselliye bak
Engelleyen bir şey yok işte. Ya hakikaten hala gerçek bir konu olduğuna inanamiyorum. Bence toplaşıp karar almışsınız bizimlen eylenirsiniz.Geceden beri hayatım kaydı nedir senin gerçek dusunmeni engelleyen şey
Git hemşirenin duruma bak bakalımEngelleyen bir şey yok işte. Ya hakikaten hala gerçek bir konu olduğuna inanamiyorum. Bence toplaşıp karar almışsınız bizimlen eylenirsiniz.
Keske masalcilar bana para odese gözlerini açtım farkındaysanızMasalcilar 52,kesin para verdin ya da tehdit ettin Cemoos
Gözlerini karanlığa açtın ama masal ne ayol,maşa maşaaaaKeske masalcilar bana para odese gözlerini açtım farkındaysanız
Bir kere komşunun bebeğini sevmeye gitmiştim de kadın sanki yıllardır bu anı bekliyormuş gibi hadi saçlarını düzleştirelim demişti Ütüyü en çok kulaklarıma bastırıp kulaklarımı yakmıştı.Keşke düz olsa derim ben de hep ,ama bizim gibisi daha iyi,cunku duzlestirmek kolay,bizim saçları yapmak için perma vs yaptırmak zorunda kalıyorlar
Artık en azından masal diye düşünmezler heralde ahdhshjsjdGözlerini karanlığa açtın ama masal ne ayol,maşa maşaaaa
Ayyy ,bilirim o acıyı ama çok güzel sonuç veriyor ütü,seneler oldu yapmadım bak,nostaljiBir kere komşunun bebeğini sevmeye gitmiştim de kadın sanki yıllardır bu anı bekliyormuş gibi hadi saçlarını düzleştirelim demişti Ütüyü en çok kulaklarıma bastırıp kulaklarımı yakmıştı.
Beterin beteriArtık en azından masal diye düşünmezler heralde ahdhshjsjd
Bi'de buhar veriyordu ki offfAyyy ,bilirim o acıyı ama çok güzel veriyor ütü,seneler oldu yapmadım bak,nostalji
Aldım kabul ettim.Maşaya oy verene benden doysonnn maşa.
Alın kısmı da yanardı, ne günlerdiBi'de buhar veriyordu ki offf
Konudan engelleme mimkin miMaşaya oy verene benden doysonnn maşa.