- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Allah razı olsunBoşuna mı topik açtım hep sizi dusundugumden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunBoşuna mı topik açtım hep sizi dusundugumden
Anket sonuclansin,kaçalımHepimiz o bataktayız
Geceden beri hayatım kaydı nedir senin gerçek dusunmeni engelleyen şeyÜff anketin ciddi olduğunu bileydim gerçek oy verirdim.
UmarımAnket sonuclansin,kaçalım
Bir ay süreli yaptım anketi çok beklersiniz hepiniz burdasiniz artıkAnket sonuclansin,kaçalım
Cemoos ‘la Hemsirecik ’i de hiç iyi görmüyorum, Cemoos açmış, hemsirecik ‘in sebebi ne onu da öğrenirsem toplu tedavi isteyeceğimAbla ben hadi normal değilim bunlara ne oluyor
Bem diyetteyim ondan hemşireyi bende bilmiyorumCemoos ‘la Hemsirecik ’i de hiç iyi görmüyorum, Cemoos açmış, hemsirecik ‘in sebebi ne onu da öğrenirsem toplu tedavi isteyeceğim
Bir ay süreli yaptım anketi çok beklersiniz hepiniz birdasiniz artık
Bedava psikolojik tedavi var diye yapmış olabilirizCemoos ‘la Hemsirecik ’i de hiç iyi görmüyorum, Cemoos açmış, hemsirecik ‘in sebebi ne onu da öğrenirsem toplu tedavi isteyeceğim
Sende bizim mekana gelirsen neden olmasınBir ay süreli yaptım anketi çok beklersiniz hepiniz burdasiniz artık
Allah sifa versinBem diyetteyim ondan hemşireyi bende bilmiyorum
Yahu görmüyor musunuz ankete katılanların yarısı bizden hemen yelkenleri indirmeyin muneye uymayın psikolojik şiddet uyguluyor agxhsjsjjsBedava psikolojik tedavi var diye yapmış olabiliriz
Tavuk yemegi yapsin ,diyetSende bizim mekana gelirsen neden olmasın
Umarım kaşınmıyoruzdurYahu görmüyor musunuz ankete katılanların yarışı bizden hemen yelkenleri indirmeyin muneye uymayın psikolojik şiddet uyguluyor agxhsjsjjs
Tavuk zaten diyettirTavuk yemegi yapsin ,diyet
Diyet yemekleri yap bari nevoss çok zor durumdayım ahxhshjajxgSende bizim mekana gelirsen neden olmasın
Bihter için hepsine değerHepiniz delirmişsiniz aşkım.
Hepinize şifa olsun diye dua edeceğiz, masalcılar siziiYahu görmüyor musunuz ankete katılanların yarısı bizden hemen yelkenleri indirmeyin muneye uymayın psikolojik şiddet uyguluyor agxhsjsjjs