- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Seninle anlaşmıştık bu seferlik gitmehak ettin sen bunu ,hıh,maşalı saçımı da alır giderim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle anlaşmıştık bu seferlik gitmehak ettin sen bunu ,hıh,maşalı saçımı da alır giderim
Kalbimi kırma o zamanSeninle anlaşmıştık bu seferlik gitme
OlurKalbimi kırma o zaman
hemen barışırım
Sende maşa deme artık bak ben oy kaybediriyorum ahxhdhhshsjhemen barışırım
Yorumsuz takılırımSende maşa deme artık bak ben oy kaybediriyorum ahxhdhhshsj
Ben masalsı saçı olarak yorumladımKızlar hepinizden ankete katılım bekliyorum lütfen
bu konu şuan kadınlar kulübünde trend konular arasında.
isteyenler hemşirecik nick'li arkadaşımızın profilinden konuya daha çok hakim olabilir.
Bihterin masali saci nickli arkadaşımızın nickini görünce ne anlıyoruz.
Bihterin masalı mı ?
Bihterin maşalı mı ?
ayrıca başka yanlış anladığımız nickler de varsa bakabiliriz
lütfen adaletli bir anket olsun herkes özgür hür iradesini kullansın
Çünkü masallar premsesisinBen masalsı saçı olarak yorumladım
Nevreste ve ben aynı mahallede oturuyormuşuz depremden önce, oranın sularından hep şüpheliydim zaten NevresteNevreste, ablacım canımın içi, kaç yıllık editör arkadaşım, tatlı kadın, anacım siz hepiniz aynı şehirde falan mı oturuyorsunuz, havaya gaz mı saldılar, şebeke suyuna mı bir şey karıştırdılar
Sizin çok haklı sebepleriniz varNevreste ve ben aynı mahallede oturuyormuşuz depremden önce, oranın sularından hep şüpheliydim zaten Nevreste
Olan aklımız da gitti ama bu davada ölene kadar yanındayım cemoş, ma-salSizin çok haklı sebepleriniz var
Azıcık öne geçsek yetecek bize oylar elden gidiyahhhhOlan aklımız da gitti ama bu davada ölene kadar yanındayım cemoş, ma-sal
Anket süresi 24 saat miAzıcık öne geçsek yetecek bize oylar elden gidiyahhhh
1 ay ajdhshhshshzhzAnket süresi 24 saat mi
oooo daha çok varmış kazanırız biz bırak onlar rehavete kapılsın1 ay ajdhshhshshzhz
Hemşerim aynı tarafta olmamıza sevindimNevreste ve ben aynı mahallede oturuyormuşuz depremden önce, oranın sularından hep şüpheliydim zaten Nevreste
Ben bir iki çeşmeden içtim 39 derece ateşlerle acillik oldum hep kanda idrarda iltihap çıktı. Çeşmeden içme sen dediler, hazır aldım ondan sonra bir daha öyle bir şey yaşamadım. Demek ki benim bünye o suyun etkisine girmek istemedi.
Çok iyi yapmışsınBen bir iki çeşmeden içtim 39 derece ateşlerle acillik oldum hep kanda idrarda iltihap çıktı. Çeşmeden içme sen dediler, hazır aldım ondan sonra bir daha öyle bir şey yaşamadım. Demek ki benim bünye o suyun etkisine girmek istemedi.