- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
HainAldım kabul ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HainAldım kabul ettim.
Benim salak arkdaşım öyle kafamı yakmıştı. Mal değneğiBi'de buhar veriyordu ki offf
Ufacık yaralar olurduAlın kısmı da yanardı, ne günlerdi
Aaa resmen Matmazel bu ya.Konudan engelleme mimkin mi
Nerem yanmadı kiBenim salak arkdaşım öyle kafamı yakmıştı. Mal değneği
Daha yeni basliyoriz son gülen iyi güler agdgajhahs50 mi 8
De haydiDaha yeni basliyoriz son gülen iyi güler agdgajhahs
Bihter ölünce saçını fanusa koyup denize bıraktılar. Saçı bulan genç ve kaslı bir denizci aşık olup sahibini aramaya başladı. Bu arayışın sonunda yolu mezarlığa çıkınca gözyaşlarına hakim olamadı ve ıslanan toprak içindekini canlandırıp dışına attı firlatarak. Denizci kollarını açıp son anda Bihteri yere düşüp tekrar ölmekten kurtardı ama denizcinin kolları kırılmıştı. Beyin ameliyatı için para toplayıp kollarını yaptırdılar. Mutlu son.Adını Feriha koydum da Feriha ölünce diziyi emirden devam ettirdiler ya Emir'in yolu diye,heh işte ben "Bihterin masalı,saçı" olarak okuyordum o nicki. Yani mantıksızdı ama diziyi izlemediğim için bir esprisi vardır diye düşünüyordum.
Bihterin masalı okey ama saçı ne alaka diye düşünüyordum.
DefoooollllBihter ölünce saçını fanusa koyup denize bıraktılar. Saçı bulan genç ve kaslı bir denizci aşık olup sahibini aramaya başladı. Bu arayışın sonunda yolu mezarlığa çıkınca gözyaşlarına hakim olamadı ve ıslanan toprak içindekini canlandırıp dışına attı firlatarak. Denizci kollarını açıp son anda Bihteri yere düşüp tekrar ölmekten kurtardı ama denizcinin kolları kırılmıştı. Beyin ameliyatı için para toplayıp kollarını yaptırdılar. Mutlu son.
Bence bu oldukça inandırıcı "masal"cılar için.
Ah,bilmem mi?Ufacık yaralar olurdu
Bihter ölünce saçını fanusa koyup denize bıraktılar. Saçı bulan genç ve kaslı bir denizci aşık olup sahibini aramaya başladı. Bu arayışın sonunda yolu mezarlığa çıkınca gözyaşlarına hakim olamadı ve ıslanan toprak içindekini canlandırıp dışına attı firlatarak. Denizci kollarını açıp son anda Bihteri yere düşüp tekrar ölmekten kurtardı ama denizcinin kolları kırılmıştı. Beyin ameliyatı için para toplayıp kollarını yaptırdılar. Mutlu son.
Bence bu oldukça inandırıcı "masal"cılar için.
Kendi kendine masal anlatır durursun yalnız yalnızDefoooollll
Unutma kiiii bana hiccc bişey olmaz abdbgshsvsv aldigim oylar yeterKendi kendine masal anlatır durursun yalnız yalnız
Gülüyorum ama üzülüyorum da tamam mı?Ah,bilmem mi?
Durum vahim.Git hemşirenin duruma bak bakalım
Delircem ben yaaaaYazııııkkk aşırı doz atık malzeme sağlığa zararlı demek ki
hak ettin sen bunu ,hıh,maşalı saçımı da alır giderimUnutma kiiii bana hiccc bişey olmaz abdbgshsvsv aldigim oylar yeter
geçti geçtiGülüyorum ama üzülüyorum da tamam mı?