- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Katılım olsa yaparızDiyet yemekleri yap bari nevoss çok zor durumdayım ahxhshjajxg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılım olsa yaparızDiyet yemekleri yap bari nevoss çok zor durumdayım ahxhshjajxg
Cok yakında dua topigi açacağım az kaldıHepinize şifa olsun diye dua edeceğiz, masalcılar sizii
Hiç yağsız yapsın,yoksa diyetteyim der,yapmazTavuk zaten diyettir
Sonuç masal çıksın diye mi?Cok yakında dua topigi açacağım az kaldı
Zayıflama içinse bende geleyimCok yakında dua topigi açacağım az kaldı
Aşko yaSonuç masal çıksın diye mi?
Mune bildirim yollamıyor üye toplayıp gelicem bekleyin az dahaSonuç masal çıksın diye mi?
Hezimetini izlemek bana keyif vermeyecek ama ,tamamMune bildirim yollamıyor üye toplayıp gelicem bekleyin az daha
Unutma kiiiii bana hiicccccc bişey olmazHezimetini izlemek bana keyif vermeyecek ama ,tamam
İmza:maşalı saçlı BihterUnutma kiiiii bana hiicccccc bişey olmaz
Bihterin saciyle destansı aşkı aciklamasindan daha iyi merak etme ajdhgdgdhdjAdını Feriha koydum da Feriha ölünce diziyi emirden devam ettirdiler ya Emir'in yolu diye,heh işte ben "Bihterin masalı,saçı" olarak okuyordum o nicki. Yani mantıksızdı ama diziyi izlemediğim için bir esprisi vardır diye düşünüyordum.
Bihterin masalı okey ama saçı ne alaka diye düşünüyordum.
Masum kelebekAdını Feriha koydum da Feriha ölünce diziyi emirden devam ettirdiler ya Emir'in yolu diye,heh işte ben "Bihterin masalı,saçı" olarak okuyordum o nicki. Yani mantıksızdı ama diziyi izlemediğim için bir esprisi vardır diye düşünüyordum.
Bihterin masalı okey ama saçı ne alaka diye düşünüyordum.
Maşaya ihtiyaç duymuyorum anlatabiliyo muyum zaten doğal maşalı saçlarım varİmza:maşalı saçlı Bihter
Pamuksu'nun saçına maşa yapıyordur, ya da masalına sac,amaaan beynim yandiHemsirecik 20 saattir tek başıma savaş veriyorum gel artık kızım
Ama Allah nasip ederse bu sene ki tekrarı izlemeyi düşünüyorum.snshshshsMasum kelebek
Benim de ,hemi de uzunnn sor aşkolarimaMaşaya ihtiyaç duymuyorum anlatabiliyo muyum zaten doğal maşalı saçlarım var
Ay hadi inşyakında başlarAma Allah nasip ederse bu sene ki tekrarı izlemeyi düşünüyorum.snshshshs