Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm bunları başlatan kendisi maşacı süslü kıdin dismini ne diyecekWOMAN ne dedi ?
Tüm bunları başlatan kendisi maşacı süslü kıdin dismini ne diyecek
Farkındayım, senden ala manipüle edeni görmedim, insanlar sayende maşayı bile masalı diye kabul ettiTehtitle bu seçime gölge dusurmeyiniz sayın yönetici
Fark ettiyseniz çok pis algı yapıyorum ahshagahjs
Evet evet evetGidip malzeme alana hak veresin geliyor gibi mi
Beni bile kandırmaya çalışıyorsunTehtitle bu seçime gölge dusurmeyiniz sayın yönetici
Fark ettiyseniz çok pis algı yapıyorum ahshagahjs
Özelden Iban attıkFarkındayım, senden ala manipüle edeni görmedim, insanlar sayende maşayı bile masalı diye kabul etti
Yazııııkkk aşırı doz atık malzeme sağlığa zararlı demek kiEvet evet evet
Olay nerelere gelmiş
Neyse ki oy değiştirme seçeneğini kaldırdım bu davada yarı yoldan dönemezsin nevos kendine gelBeni bile kandırmaya çalışıyorsun
Ama ne olursa olsun @mıne nin yanında olurum karşısında olmam
Bunu hesaba katalım
Yok bunda beraberizNeyse ki oy değiştirme seçeneğini kaldırdım bu davada yarı yoldan dönemezsin nevos kendine gel
Aşko sabah 184 bildirim ile uyandımOlay nerelere gelmiş
Ben gece bayılmışım aşko,sabah anketi gördüm, oy verdim,etiket olunca da batağa düştüm,cikamayrumAşko sabah 184 bildirim ile uyandım
Nevreste, ablacım canımın içi, kaç yıllık editör arkadaşım, tatlı kadın, anacım siz hepiniz aynı şehirde falan mı oturuyorsunuz, havaya gaz mı saldılar, şebeke suyuna mı bir şey karıştırdılarÖzelden Iban attık
Üff anketin ciddi olduğunu bileydim gerçek oy verirdim.Dostlar kankilerinizi etiketleyin gelin ankete destek olsunlar maşası öne geçti
Boşuna mı topik açtım hep sizi dusundugumdenAşko sabah 184 bildirim ile uyandım
Hepimiz o bataktayızBen gece bayılmışım aşko,sabah anketi gördüm, oy verdim,etiket olunca da batağa düştüm,cikamayrum
Biri beni burdan alsın,helpBoşuna mı topik açtım hep sizi dusundugumden
Abla ben hadi normal değilim bunlara ne oluyorNevreste, ablacım canımın içi, kaç yıllık editör arkadaşım, tatlı kadın, anacım siz hepiniz aynı şehirde falan mı oturuyorsunuz, havaya gaz mı saldılar, şebeke suyuna mı bir şey karıştırdılar