- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Haykırdım ahahahahahahah söcözler baki,söcözünden dönenin maşalı saçı bozulsun ahahahhahahaahahhaHani verdiğimiz söcözler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haykırdım ahahahahahahah söcözler baki,söcözünden dönenin maşalı saçı bozulsun ahahahhahahaahahhaHani verdiğimiz söcözler
Masal tabisiAbla sen masalı zannediyorsun diymiii
Banlanmayacagima söz verirseniz nevresimi ve nevresteyi kullanırım daha çok oy alacagsim kesinŞükür sıra bize gelmemiş
Bana nevresim diyenler oluyor
Yok artık, bi gariban ben kalmışımHürrem de var ajdhgsgzgs
BiliyoduuumMasal tabisi
Ben o konularla ilgilenmiyorumBanlanmayacagima söz verirseniz nevresimi ve nevresteyi kullanırım daha çok oy alacagsim kesin
Muneyi saf dışı bırak anket işi bendeBen o konularla ilgilenmiyorum
Mune benide almasınMuneyi saf dışı bırak anket işi bende
AwwwwwMuneyi saf dışı bırak anket işi bende
Aşkom, gidelim gelMune benide almasın
Benim müşahidim nerede:))) şimdiden kayda geçsin ben Hürremciyim, Hürrem’e benden 1 oy yazınHürrem Sultan & mahidevran Sultan ahdhsgajjx
Sende yemek topigine muneyi almazsın sana kıyamaz o belki bizim haklı davamızın tarafına geçer nevosss az gözünü aç ya ahshgsgsgagsMune benide almasın
Gidelim aşkomAşkom, gidelim gel
OyyyyGidelim aşkom
Bende HürremciyimBenim müşahidim nerede:))) şimdiden kayda geçsin ben Hürremciyim, Hürrem’e benden 1 oy yazın
Eyvahlar olsunSende yemek topigine muneyi almazsın sana kıyamaz o belki bizim haklı davamızın tarafına geçer nevosss az gözünü aç ya ahshgsgsgags
Bende HürremciyimBende Hürremciyim
Tüm mahidevranlari kovalim siteden anket bitiminde
Bütün sayfaları okuyup masal diyenleri not almam lazım bebeğim. Kimler sihirli iksiri içmiş kimler içmemiş çıksın ortaya.Bence de git sen
Muneyi saf dışı bırak anket işi bende
Tehtitle bu seçime gölge dusurmeyiniz sayın yönetici