- 19 Mayıs 2020
- 46.425
- 207.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Murat Soner, bizi okuduğunu biliyorum. Hemen de fidyo atmışın.
Kız bune chp mi Akp mi anketi gibiKarpuzlu araba gel iki gözümün cicegiii
Şu an attıohaa ben bunu nasıl izlemem
Ne alakası var ? İş hakarete kadar gitti ayıp amaMasalı olarak okuyanlar ile helva kavuranlar salaklık konusunda yarışırlar bence.
Sayımız hiç de az değil kazanacağızKız bune chp mi Akp mi anketi gibi
Anca helva kavurohaa ben bunu nasıl izlemem
Murat Soner, bizi okuduğunu biliyorum. Hemen de fidyo atmışın.
Çok iyi yaEvet kavuruyorum, @Bibibella ya sorabilirsin
Denk gelmişti bir keresinde, sonra rutin haline getirdim
Atik malzemelerden kostum tasarliyorum bebelerime gelmeyin ustume cok zordayimWOMAN nirdesin burada seçime hile karıştıranlar var
Yanlışlıkla alıntıladım.Konuyu çözemeyen ben 2-3 sayfa okuyunca anlayabildim.
Ben Masalsı saçıdır ve masalıyı yanlış ya da eksik yazmıştır diye düşünüyordum. Bahsettiğiniz diziyi izlemediğim için hiç maşalı olarak düşünmemiştim.
Atık malzemeden kostüm kırmızı çizgimizdir. inşallah atık malzeme diye marketten paket paket tek kullanımlık plastik almadınız. Gördü çünkü bu gözlerAtik malzemelerden kostum tasarliyorum bebelerime gelmeyin ustume cok zordayim
Yememiş içmemiş profilde kaybettikleri yetmemiş bir de anket mi açmışlarCemoos ve @Hemsirecik yenildiniz arkadaşlar kabul edin Mune de maşalı olarak okumuş nickiniz derhal cemoos 1 olmak üzere:
Masa1 masa2 olarak DEĞİŞTİRİLMELİ.
Ahsjdk
Vay arkadaş bu inat genetik miOylama bitmedi hâlâ şansımız var kabul etmiyorum
Yok ya, evdekilerden yapmaya calisiyoruz ama kal geldi artikAtık malzemeden kostüm kırmızı çizgimizdir. inşallah atık malzeme diye marketten paket paket tek kullanımlık plastik almadınız. Gördü çünkü bu gözler
Sayın yönetici farkındaysanız hâlâ şansımız var ve yine farkındaysanız sayımız azımsanmayacak kadar çokYememiş içmemiş profilde kaybettikleri yetmemiş bir de anket mi açmışlar
Azme bak, valla bunlar insana adını bile inkar ettirir hahahhahahahaa
Vay arkadaş bu inat genetik mi
Nevos yanımızda sizde karşı taraftarısiniz diğer yöneticileri siz belirleyin istersenizBu anketi geçerli saymıyorum, oy verenler üzerinde baskı kuruluyor, 2 tane tarafsız müşahit ve 2 tane de KKYAK (Kadınlar Kulübü Yüksek Anket Kurulu) üyesi isterim
Aski memnuyu ezbere bilen bir kişi olarak maşa tarafının musahiti olmaya adayımBu anketi geçerli saymıyorum, oy verenler üzerinde baskı kuruluyor, 2 tane tarafsız müşahit ve 2 tane de KKYAK (Kadınlar Kulübü Yüksek Anket Kurulu) üyesi isterim