- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Nevosa sor o ne derse kabulum kendisi de yanımızdaMasalı kısmını yanlış anladınız da ,saci nasıl anlamadınız ki guzum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevosa sor o ne derse kabulum kendisi de yanımızdaMasalı kısmını yanlış anladınız da ,saci nasıl anlamadınız ki guzum?
Sormadın ki aşkom bebeğimVay be ,kendimden utandım bir aşkı memnumu olarak hiç paylaşmadın da benimle aretim bu Nafi’de bilgini
Saça bağlanmış küçük küçük masalar var işte. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Bihterin masalı saçı.Masalı olsa ordaki saç ne anlama gelir ki. Maşalı saç tabii
Bak şaşkınlıktan kaç kere yazım hatası yaptım düşün o kadar içime oturduSormadın ki aşkom bebeğim
Keşke seni cagirmasaydimSaça bağlanmış küçük küçük masalar var işte. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Bihterin masalı saçı.
Masal dedi kendisiAşkom,koş Nevreste
Niye bu kadar olay oldu ki anlamadim Bihter ,maşa,saçBak şaşkınlıktan kaç kere yazım hatası yaptım düşün o kadar içime oturdu
Bihterin masali saciNiye bu kadar olay oldu ki anlamadim Bihter ,maşa,saç
Verdiğim muhteşem boşa gittiMaşa ve masal olarak anlayan arkadaşlar varmış. Bense masa olarak algılamıştım bir önceki mesajımda yazdığım gibi. Masa diyenler beri gelsin.
Noktalama işaretinden o,masali diyor,(i) harfiBihterin masali saci
Fark ettiyseniz saç yazmıyor saçı da anlamadık normal olarak
Birisi saçı saci diye erkek ismi zannetmiş bunu da belirtmek isterim
Tabi siz bihterinmasalısacı dendiğinde hemen anlayacak kadar dikkate sahip olduğunuz için bizim gibi anlayanlara şiddetle şaşırıyor olabilirsiniz amaNiye bu kadar olay oldu ki anlamadim Bihter ,maşa,saç
Sen bana at,ben sana ,bosverVerdiğim muhteşem boşa gitti
Siz ciddi ciddi Bihterin maşalı saçını anlamadınız ve masal mı sandınız? Ben goygoy yapıyorsunuz sandım. Gidiyor ben.Keşke seni cagirmasaydim
Seni yerim de kalmazsın heeeTabi siz bihterinmasalısacı dendiğinde hemen anlayacak kadar dikkate sahip olduğun için bizim gibi anlayanlara şiddetle şaşırıyor olabilirsiniz ama
Peki bihterin saci aski masali açıklaması ne olabilirNoktalama işaretinden o,masali diyor,(i) harfi
Götür beni gittiğin yereSiz ciddi ciddi Bihterin maşalı saçını anlamadınız ve masal mı sandınız? Ben goygoy yapıyorsunuz sandım. Gidiyor ben.
Anlamadı benPeki bihterin saci aski masali açıklaması ne olabilir