- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Gücümüzü herkes görecek bilecek saygıdeğer dava arkadaşımMasalıcı olarak bende kabul etmiyorum
Arkandayım sonuna kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gücümüzü herkes görecek bilecek saygıdeğer dava arkadaşımMasalıcı olarak bende kabul etmiyorum
Arkandayım sonuna kadar
Cemoosun dogal masali saci beddua sahibini bulur bakBaşa baş giderken nasıl 3 oy fark olur ya kabul etmiyorum inşallah banlanirsiniz ahdhagdgaj
Unutma kiiii bana hiccc bişey olmaz ahshahdhhaCemoosun dogal masali saci beddua sahibini bulur bak
Gerçekten helva kavuruyor musun? Bak bende birazcık safozluk var,inanırım.Az kaldı Haziran geliyor, başlar Kanal D de
Tam aksam üzeri hava esmeye başladığında, kahvemi yapar geçerim tv karşısına. Tvde izlemek çok başka oluyor.
Son birkaç senedir de finalini aksam kuşağına koyuyorlar. Oturur helvamı kavurur izlerim onu da hep
Kim daha manyak tartışmayalım…
Kavuruyorlar kızım daha neler neler bihtercilik böyle biseyGerçekten helva kavuruyor musun? Bak bende birazcık safozluk var,inanırım.
Masalı olarak okuyanlar ile helva kavuranlar salaklık konusunda yarışırlar bence.Kavuruyorlar kızım daha neler neler bihtercilik böyle bisey
Unutma ki masalı secenler arasındasinMasalı olarak okuyanlar ile helva kavuranlar salaklık konusunda yarışırlar bence.
Mezarı başına gidip karanfil bırakanları unutmayalım ahhshsgzjajMasalı olarak okuyanlar ile helva kavuranlar salaklık konusunda yarışırlar bence.
Tamam işte ben kendimi de dahil ediyorumUnutma ki masalı secenler arasındasin
Masalı Kılıçdaroğlu oyunu ona göre kullan.Hâlâ oyumu kullanmadım, bozayım mı dengeleri
Senin tarafin belli sen beni çıldırmak mi istiyorsun tüm kk adını bihterin masalsı saçı askinolarak yayarim tarafını seçHâlâ oyumu kullanmadım, bozayım mı dengeleri
Biliyorum ona bambaşka bir boyut kazandırmışım fark etmeden. Benim için bağımsız bir seçenek olmadığçün mecbur kılışdara vercez oyumuzuMasalı Kılıçdaroğlu oyunu ona göre kullan.
Sen hiç çemkirme, seçime hile karıştırmışsın zaten. Sekiz dilim kek yedim sakinleşmek için.Senin tarafin belli sen beni çıldırmak mi istiyorsun tüm kk adını bihterin masalsı saçı askinolarak yayarim tarafını seç
Masa emojisi bulamadım, yoksa atacaktım.Ne yapıyoruz kızlar?
Masal okuyanlar masa olarak okumadığı için şükür ediyor muyuz
AdhshjshshshMasa emojisi bulamadım, yoksa atacaktım.
Evet kavuruyorum, Bibibella ya sorabilirsinGerçekten helva kavuruyor musun? Bak bende birazcık safozluk var,inanırım.