Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim doğru oyu kullanmissindirAşkı memnuyu bilmem kaç yüz bin kere izlememe rağmen ben bile masal ı olarak okumuştum şuan aydım maşalı saçlar Jenna16 sen nasıl okuyordun
Bir de açlık grevine git istersenNevos yanımızda sizde karşı taraftarısiniz diğer yöneticileri siz belirleyin isterseniz
Ne kadar tehtit etseniz de vazgeçmedim davamın arkasındayım baskılarıniza boyun egmiyorum
Tamamdır, 1 müşahitimiz var artık, CemoosAski memnuyu ezbere bilen bir kişi olarak maşa tarafının musahiti olmaya adayım
Açım zaten abla 20 gündür diyetteyim yoksa bir masalın peşine düşmezdim miBir de açlık grevine git istersen
Yes ,masala bastımUmarim doğru oyu kullanmissindir
Allah iyiliğini versin, baştan desene açım diye, arkadaşlar dağılın cemoos halüsinasyon görüyorAçım zaten abla 20 gündür diyetteyim yoksa bir masalın peşine düşmezdim mi
Gidip malzeme alana hak veresin geliyor gibi miYok ya, evdekilerden yapmaya calisiyoruz ama kal geldi artik
Hadi ben açım diğerlerine ne oluyor artık onları sahipsiz bırakmam bizi ötekilestiremezsinizAllah iyiliğini versin, baştan desene açım diye, arkadaşlar dağılın cemoos halüsinasyon görüyor
Maşalı diye okuyordum aretim Bihter demek maşalı saç demekAşkı memnuyu bilmem kaç yüz bin kere izlememe rağmen ben bile masal ı olarak okumuştum şuan aydım maşalı saçlar Jenna16 sen nasıl okuyordun
Ay noluyo noluyo?Artemissisipi umarım mantığınla değil diyet psikolojinle oy verirsin
Kidin dismini JennaMaşalı diye okuyordum aretim Bihter demek maşalı saç demek
İşte feraset, işte fazilet, işte cesaret işte fedakarlıkMaşalı diye okuyordum aretim Bihter demek maşalı saç demek
Masalı kısmını yanlış anladınız da ,saci nasıl anlamadınız ki guzum?Kidin dismini Jenna
Vay be ,kendimden utandım bir aşkı memnucu olarak hiç paylaşmadın da benimle aretim bu Nadide bilginiMaşalı diye okuyordum aretim Bihter demek maşalı saç demek
Kadınlar kulübü haklı mücadelemize hosgeldinnAy noluyo noluyo?
Diğerlerini anlayabilsem anlatacağım da hepiniz aynı halüsinasyonu mu görüyorsunuz acaba hepiniz bir profilde 15 dakikadan fazla mı zaman geçirdiniz aşırı doz profil zehirlenmesi yaşanmış olabilirHadi ben açım diğerlerine ne oluyor artık onları sahipsiz bırakmam bizi ötekilestiremezsiniz
İşte feraset, işte fazilet, işte cesaret işte fedakarlık