Saç Şekillendiriciler Bigudi kullanan var mı aranızda?

neyazsamkii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
188
0
46
Ankara
Uzun saçlarımı şimdiye kadar hep maşa ve düzleştiriciyle şekillendirdim.Maşa çok hoşuma gidiyor ama saçlarımı çok yıpratıyor ve çok zamanımı alıyor.

Size sormak istediğim devamlı olarak bigudi kullanan var mı aranızda?Nasıl kullanıyorsunuz?Nasıl bigudiyi seçiyorsunuz?Ne kadar zamanınızı alıyor?

burada saça bigudi gibi takılan daha doğusu şekli uzun kıvrımlı makarnaya benzeyen birşeyden bahsettiler. bende almak istiyorum gitti gidiyorda falan satılıyormuş videolarıda vardı bilen hanımlar ismini yazarsa sipariş vermek istiyorum..

sünger gibi değildi böyle bir maşa gibi çubukla saçı onun içine çekiyorsun kıvrılıy ve 2--3 saat sonra çıkartoyırsun adı neydiii yaaaa

[video=youtube;1wQi2uUFqVg]http://www.youtube.com/watch?v=1wQi2uUFqVg[/video]

kızlar sanırım bahsettiğiniz bu,ben yaaladın yakaladn'dan sipariş ettim yarın gelecek,hatta bu konunun birkaç satır altında konusu da var.

[video=youtube;1wQi2uUFqVg]http://www.youtube.com/watch?v=1wQi2uUFqVg[/video]

kızlar sanırım bahsettiğiniz bu,ben yaaladın yakaladn'dan sipariş ettim yarın gelecek,hatta bu konunun birkaç satır altında konusu da var.

canım bunun dalgaları çok ince ama ben daha kalın dalgalı olsun istiyorum

benim bigudiler dün geldi,çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.
doğal güzel buklelerim oldu(gerçi yapı olarak da kıvırcık yapılı saçlarım)
düşünenlere tavsiye ederim.

senin bigudilerin sosis mi canım?ve buklelerin ince mi kalın mı?

yukarıda videosunu paylaştığım bigudilerden cnm. ilk açılınca çok lüle lüle ama zamanla elle azıcık dağıtınca daha doğal buklelere dönüşüyor. ertesi gününde de kırık maşa gibi doğal olduğunu söyleyenler vardı. o kadarını artık yarın göreceğim.

aslında kolaylıkla düzleştiriciyle şekil verebilirim ya da zaten saç maşam da var. ama saçlarımın yıpranmasını istemediğimden bigudiyi tercih ettim.
şimdilik memnunum.

Ben ısıtmalı bigudi kullaanıyorum rahat oluyor ama saçı çok yolar dikkatli sarılıp kapatılmazsa .
Maşamdan baya memnun olduğumdan bayadır elim gitmedi bigudilerime , ama tavsiye ederim kullanılır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…