- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
hiçbir fikrim yok,bir aradeniz çok dalgalıydı ben de kıyıya vurdum o ara üstüme dalgalar geldi,sürüklendim bir oraya bir buraya,elimi de kuma batırdım ondan oldu herhalde.Parmakları nasıl yaktın kız
yani aynen,az laf çok iş..
ee yani önce bil diller değsinde sonrası halledilir beden diliyle anlaşırız olmadı
geçmişolsun nedeeeenomuzlarım yüzüm ,parmaklarım (!)..
güneş yanığı.geçmişolsun nedeeeen
güneş yanığı.
aynen böyleyim şu an..
ya keriz (affederdisiniz) bir arkadaşım güneş koruyucu krem diye bronzlaştırıcı vermiş bana..güneşte uyuyamı kaldın naaptın30
owwww kötü olmuş yaaa altında böle donunda var mıaynen böyleyim şu an..
ve böyle:
ya keriz (affederdisiniz) bir arkadaşım güneş koruyucu krem diye bronzlaştırıcı vermiş bana..
yok giyinik versiyonu..owwww kötü olmuş yaaa altında böle donunda var mı
ayy o diil de yanık pek kötü oluyo...kaynanamda beni yakmıştı börek suyuylayok giyinik versiyonu..
krem ne kullanıyorsun silverdin acısına da anestol iyi geliyoyok giyinik versiyonu..
anestol,yoğurt,bepantol ne bulduysam sürüyorum..krem ne kullanıyorsun silverdin acısına da anestol iyi geliyo
ayy o diil de yanık pek kötü oluyo...kaynanamda beni yakmıştı börek suyuyla
cadı kaynana,kumpas kurmuş.NeeeeBörek suyuyla mı???
he valla koca kazandaki su sırtımdan aşağı daha kızım 2 aylıktı ne yatabildim ne bişi giyebildim.....neymiş eli yanmış da onun için tutamamışNeeeeBörek suyuyla mı???
yuh,yolardım ben valla..he valla koca kazandaki su sırtımdan aşağı daha kızım 2 aylıktı ne yatabildim ne bişi giyebildim.....neymiş eli yanmış da onun için tutamamış
he valla koca kazandaki su sırtımdan aşağı daha kızım 2 aylıktı ne yatabildim ne bişi giyebildim.....neymiş eli yanmış da onun için tutamamış
eli yanmışsa yana atsaydı allah allah..Bilerek yapmış olamaz ya, o kadar cani olabilir mi dersin
Ay bilerek yaptıysa da boynu altında kalsın, öyle kaynanayla hayat zor, Allah yardımcın olsun vallahi