Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin beybiler:KK73:

Selaaammm :KK25:

Sen de sorun yok Havisim, asil sorun bebegine tutup da fan sayfasi kuran anada:KK70:
Ayy ben olsam hic dayanamazdim, siler engellerdim. O ne ya her dakka bebek fotosu mu paylasilir:KK53:

Ay sorma; her gün en az 50 foto. Hani çocuğu her gün görmesem, belki özleyeceğim, tatlı olmasa da özlediğimden gözüme güzel gelecek, ama müsaade etmiyorlar ki özleyelim :KK53:
Bakalım bizim çocuklar neye benzeyecek :KK53:

Senin yok mu bebiş planları tatlım? Evli barklı kadınsın, patlat bi bebiş :KK76::KK8:

Selaaammm :KK25:

Ay sorma; her gün en az 50 foto. Hani çocuğu her gün görmesem, belki özleyeceğim, tatlı olmasa da özlediğimden gözüme güzel gelecek, ama müsaade etmiyorlar ki özleyelim :KK53:
Bakalım bizim çocuklar neye benzeyecek :KK53:

Senin yok mu bebiş planları tatlım? Evli barklı kadınsın, patlat bi bebiş :KK76::KK8:
Ya insan nazardan korkar biraz, görmemiş gibi ne o öyle:KK53: Sanki dünyada bi onun çocuğu var :KK11:

Bizim daha yok canım, eşim istiyor arada sırada :KK53: Sonra vazgeçiyoruz. Cumartesi tatile çıkıcaz, eşim diyor yapalım bi tatil çocuğu, niyeti bozdu bakalım hayırlısı :KK53: Ama daha erken 24 yaşındayım, bana kalsa 2 sene daha yapmam.:KK69: Bizimki bakalım neye benzicek, ben esmer kara kız, eşim sarışın yeşil göz, çok merak ediyorum :rolleyes:

Ya insan nazardan korkar biraz, görmemiş gibi ne o öyle:KK53: Sanki dünyada bi onun çocuğu var :KK11:

Bizim daha yok canım, eşim istiyor arada sırada :KK53: Sonra vazgeçiyoruz. Cumartesi tatile çıkıcaz, eşim diyor yapalım bi tatil çocuğu, niyeti bozdu bakalım hayırlısı :KK53: Ama daha erken 24 yaşındayım, bana kalsa 2 sene daha yapmam.:KK69: Bizimki bakalım neye benzicek, ben esmer kara kız, eşim sarışın yeşil göz, çok merak ediyorum :rolleyes:

Seninki bize kılavuz olur, ben de esmer kara kızım, benimki maviş malum, çok sarı değil ama kumral yani, Türk standartlarına göre sarı sayılır :KK48:
Eminim çok tatlı olur bebişiniz de... :KK28:
Sen KPSS'ye mi hazırlanıyordun canım, ben yanlış hatırlıyorsam kusura bakma?
Çünkü eğer KPSS'ye hazırlanıyorsan, tabii önce bir yere yerleşip kendini garantiye alman daha iyi olur.
Bir de sen 1 senelik evliydin galiba değil mi?

Seninki bize kılavuz olur, ben de esmer kara kızım, benimki maviş malum, çok sarı değil ama kumral yani, Türk standartlarına göre sarı sayılır :KK48:
Eminim çok tatlı olur bebişiniz de... :KK28:
Sen KPSS'ye mi hazırlanıyordun canım, ben yanlış hatırlıyorsam kusura bakma?
Çünkü eğer KPSS'ye hazırlanıyorsan, tabii önce bir yere yerleşip kendini garantiye alman daha iyi olur.
Bir de sen 1 senelik evliydin galiba değil mi?
Benimki de o kadar sarı değil ama kumral gibi :KK60: Bakalım hayırlısı .
Ben 2 seneye gircem canım evlilikte 29 eylülde, toplam da 6. senemiz :KK53: Yaşlandık vallahi :KK30:
Kpssye girdim tatlım, 73 puan aldım, yerleşebilirsem yerleşirim, yerleşemezsem zaten tatilden sonra bakıcam bişeyler. İstanbul dışı istiyorum ben, inşallah olur. Puanım düşük ama nasip işi bu biliyorsun :KK51:
Sen ne zaman dönüyorsun?

Benimki de o kadar sarı değil ama kumral gibi :KK60: Bakalım hayırlısı .
Ben 2 seneye gircem canım evlilikte 29 eylülde, toplam da 6. senemiz :KK53: Yaşlandık vallahi :KK30:
Kpssye girdim tatlım, 73 puan aldım, yerleşebilirsem yerleşirim, yerleşemezsem zaten tatilden sonra bakıcam bişeyler. İstanbul dışı istiyorum ben, inşallah olur. Puanım düşük ama nasip işi bu biliyorsun :KK51:
Sen ne zaman dönüyorsun?

Yine de belli olmaz, düşük filan deme,tabii nasip kısmet bu işler.
Öğretmenlik mi senin de?

Bu arada, 25'ten sonra her an doğurabilirsin bence. Gerekli tüm koşulları sağlamışsınız, maşallah, nazar değmesin :KK51:
Benim de hiç hevesim yoktu da çocuğa karşı, neredeyse 27'ye gireceğim; öyle olunca ben de artık bir yuva kursam da çocuğum olsa diye heveslenmeye başladım. Kısmet artık. :KK51:

Yine de belli olmaz, düşük filan deme,tabii nasip kısmet bu işler.
Öğretmenlik mi senin de?

Bu arada, 25'ten sonra her an doğurabilirsin bence. Gerekli tüm koşulları sağlamışsınız, maşallah, nazar değmesin :KK51:
Benim de hiç hevesim yoktu da çocuğa karşı, neredeyse 27'ye gireceğim; öyle olunca ben de artık bir yuva kursam da çocuğum olsa diye heveslenmeye başladım. Kısmet artık. :KK51:
Öğretmenlik değil canım, ben düz memurluk istiyorum, zaten kendi alanımdan kadro pek açılmıyor. Açılsa da çok az yani. O yüzden düz memurluk olsa iyi olur, ama tabi olması da zor gibi bu gidişle. Tamamen şans yani. İlla olacak diye endekslenmedim, olursa da baya bi sürpriz olur bana :eek:
25e de az kaldı şurda, ben iki sene daha yapmam bana kalsa dedim ya. Ama ben de hevesleniyorum bazen. Sonra da diyorum ki bu dünyaya çocuk mu getirilir :KK53:

Nabersiniz kızlar,özlediniz mi beni..:KK53:

Selaaaammmm
smilie_girl_082.gif

İyidir Norveçlim, sen napıyosun?

Eniştemin sürdüğü yoğurtlar bir işe yaramamış desene...
Neyse, seni Norveç'in soğuğu kendine getirir artık
smilie_girl_032.gif

Offf ben de bir denize girebilsem artık yaaa :cool:
BB norveçli oluyor sırada bana geliyor lililiiii :KK71:
Zaten türkiyeye geldiğinden beri yoğurt sürdürüyorum ne işi var sürsün canım yanıyor allaah allah.:KK76:4just sen ing çalışmaya başla gerçi dil dile değmeden dil öğrenilmez ama..:KK8::KK8:

Zaten türkiyeye geldiğinden beri yoğurt sürdürüyorum ne işi var sürsün canım yanıyor allaah allah.:KK76:4just sen ing çalışmaya başla gerçi dil dile değmeden dil öğrenilmez ama..:KK8::KK8:

:KK70::KK70::KK70:

ee yani önce bil diller değsinde sonrası halledilir beden diliyle anlaşırız olmadı :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X