- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canerin annesimiydi bu atanın mı?Semra kaynananın hakkını yemişim.
Semra kaynananın hakkını yemişim.
gell gell,atanın annesi o zaman,ata öldü çünkü.Bunun oglu ölmedi miydi?
Baslık bigel, ben de gelem mi?
Bunun oglu ölmedi miydi?
Baslık bigel, ben de gelem mi?
bide bu kadın benim oğlum medya şehidi diye oğlunun tabutu üstüne bayrak sermişti,ortalık yıkılmıştı o zaman.(fil hafızası)Aynen, bunun yüzünden oğlundan ayırdığı kız kötü yola düştü, sonra da oğlan otel odasında aşırı dozdan öldü gitti.
anlamadım?
Hatırlamıyor musun kız? Aşıkım da aşıkım, ben aşık olduğunuz zaman size söylerim diye bağırıyordu
Özleyen varsa buyursun.
hiç bişi demedim o da şaşırdı neden demediğime kendi ayıldı bayıldı suç bastırdı....yuh,yolardım ben valla..
eli yanmışsa yana atsaydı allah allah..
valla yolardım o acıylaaa.atamam işte attı hemde sırtıma attı
Hay Allah iyiliğini versinanneme benziyorr ya..
ya sanmam bilerek yaptığını(umarım benim düşündüğüm gibidir) da onunla hayat cidden zor orada hemfikiriz...Bilerek yapmış olamaz ya, o kadar cani olabilir mi dersin
Ay bilerek yaptıysa da boynu altında kalsın, öyle kaynanayla hayat zor, Allah yardımcın olsun vallahi
gell gell,atanın annesi o zaman,ata öldü çünkü.
Aynen, bunun yüzünden oğlundan ayırdığı kız kötü yola düştü, sonra da oğlan otel odasında aşırı dozdan öldü gitti.
işin garibi su dökülünce gögsümden süt akmaya başladı kendiliğinden.....içine işledi zaarvalla yolardım o acıylaaa.a