- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 640
Gunaydin beybiler
Sen de sorun yok Havisim, asil sorun bebegine tutup da fan sayfasi kuran anada
Ayy ben olsam hic dayanamazdim, siler engellerdim. O ne ya her dakka bebek fotosu mu paylasilir
Ya insan nazardan korkar biraz, görmemiş gibi ne o öyleSelaaammm
Ay sorma; her gün en az 50 foto. Hani çocuğu her gün görmesem, belki özleyeceğim, tatlı olmasa da özlediğimden gözüme güzel gelecek, ama müsaade etmiyorlar ki özleyelim
Bakalım bizim çocuklar neye benzeyecek
Senin yok mu bebiş planları tatlım? Evli barklı kadınsın, patlat bi bebiş
Ya insan nazardan korkar biraz, görmemiş gibi ne o öyleSanki dünyada bi onun çocuğu var
Bizim daha yok canım, eşim istiyor arada sıradaSonra vazgeçiyoruz. Cumartesi tatile çıkıcaz, eşim diyor yapalım bi tatil çocuğu, niyeti bozdu bakalım hayırlısı Ama daha erken 24 yaşındayım, bana kalsa 2 sene daha yapmam. Bizimki bakalım neye benzicek, ben esmer kara kız, eşim sarışın yeşil göz, çok merak ediyorum
Benimki de o kadar sarı değil ama kumral gibiSeninki bize kılavuz olur, ben de esmer kara kızım, benimki maviş malum, çok sarı değil ama kumral yani, Türk standartlarına göre sarı sayılır
Eminim çok tatlı olur bebişiniz de...
Sen KPSS'ye mi hazırlanıyordun canım, ben yanlış hatırlıyorsam kusura bakma?
Çünkü eğer KPSS'ye hazırlanıyorsan, tabii önce bir yere yerleşip kendini garantiye alman daha iyi olur.
Bir de sen 1 senelik evliydin galiba değil mi?
Benimki de o kadar sarı değil ama kumral gibiBakalım hayırlısı .
Ben 2 seneye gircem canım evlilikte 29 eylülde, toplam da 6. senemizYaşlandık vallahi
Kpssye girdim tatlım, 73 puan aldım, yerleşebilirsem yerleşirim, yerleşemezsem zaten tatilden sonra bakıcam bişeyler. İstanbul dışı istiyorum ben, inşallah olur. Puanım düşük ama nasip işi bu biliyorsun
Sen ne zaman dönüyorsun?
Öğretmenlik değil canım, ben düz memurluk istiyorum, zaten kendi alanımdan kadro pek açılmıyor. Açılsa da çok az yani. O yüzden düz memurluk olsa iyi olur, ama tabi olması da zor gibi bu gidişle. Tamamen şans yani. İlla olacak diye endekslenmedim, olursa da baya bi sürpriz olur banaYine de belli olmaz, düşük filan deme,tabii nasip kısmet bu işler.
Öğretmenlik mi senin de?
Bu arada, 25'ten sonra her an doğurabilirsin bence. Gerekli tüm koşulları sağlamışsınız, maşallah, nazar değmesin
Benim de hiç hevesim yoktu da çocuğa karşı, neredeyse 27'ye gireceğim; öyle olunca ben de artık bir yuva kursam da çocuğum olsa diye heveslenmeye başladım. Kısmet artık.
Nabersiniz kızlar,özlediniz mi beni..
napayım klimayı açtım evdeyim,hareket etmemeye özen gösteriyorum..Selaaaammmm
İyidir Norveçlim, sen napıyosun?
napayım klimayı açtım evdeyim,hareket etmemeye özen gösteriyorum..
evet ya,bir denize girdim gazi oldum resmen.Kıyamam, hala mı yanıyor
evet ya,bir denize girdim gazi oldum resmen.
Eniştemin sürdüğü yoğurtlar bir işe yaramamış desene...
Neyse, seni Norveç'in soğuğu kendine getirir artık
Offf ben de bir denize girebilsem artık yaaa
Zaten türkiyeye geldiğinden beri yoğurt sürdürüyorum ne işi var sürsün canım yanıyor allaah allah.BB norveçli oluyor sırada bana geliyor lililiiii
neren yanıyo gıııevet ya,bir denize girdim gazi oldum resmen.
omuzlarım yüzüm ,parmaklarım (!)..neren yanıyo gııı
omuzlarım yüzüm ,parmaklarım (!)..
Zaten türkiyeye geldiğinden beri yoğurt sürdürüyorum ne işi var sürsün canım yanıyor allaah allah.4just sen ing çalışmaya başla gerçi dil dile değmeden dil öğrenilmez ama..