- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
ne yapıyor o kadar ya..ya ben bi anlatsam siz neler dersiniz lugatınızda kelime yoktur yani tarif edicek
ne yapıyor o kadar ya..
O olmaz o zaman demekki sen alistirmissin tatlimküfrü hiç bitmeyen bi hayvan
KiZ cocuk tr ye gelmis sen buralarda mi takiliyorsun? Gezip tozardim ben olsamtürkiyeye geldi canım napayım kapı önünde mi yatsın?
O olmaz o zaman demekki sen alistirmissin tatlim
O zaman her zamanki yorumumu yapiyorum yol verrrr, uzaktami seninkialıştı alıştı çekicem ipini az kaldı uzatmaları oynuyoruz
alıştı alıştı çekicem ipini az kaldı uzatmaları oynuyoruz
Yok yok ben kendimden biliyorumverin gazı şuan tam da buna ihtiyacım var
Yok yok ben kendimden biliyorum
Ikili iliskilerde kendime de kimseye de gaz vermem sonra gelip bize kizarsin aman
Him him bisey diyemem canim sen bilirsin ben uyumaliyim gorusmek uzereben daha çok kendime kızıyorum çoktan bitmesi gereken ilişkiyi 1 seneden fazladır sürdürüyorum
Him him bisey diyemem canim sen bilirsin ben uyumaliyim gorusmek uzere
iyi geceler
Boşver gülüm, kendine de kızma boşuna.
Bazen insan basireti bağlanmış gibi kala kalıyor sağlıksız ilişkilerin içinde de olsa.
Normalde bir şey diyemem ama küfür ettirme kendine, o kimmiş de sana küfür ediyormuş
hah bacım tam da dediğin gibi basiretim baglanmış gbi kalakalıyorum agzım dilim tutuluyor
ya ben anne babamdan bile salak lafını duymamış insanım elin adamı küfür ediyor bende buna katlanıyorum
kendime saygımı yitirdim
Bilirim o halleri, hepimizin başına geldi be kuzum.
Ne diyeyim, hakkında en hayırlısı neyse o olsun.
Sen de sorun yok Havisim, asil sorun bebegine tutup da fan sayfasi kuran anadaBir derdim var kızçeler
Facebook'umda bir akrabam var benden biraz daha büyük. Kızı severim, bebeği oldu, bir senedir her gün bebeğin resimlerini paylaşıyor. İşte bal kızım, dünyanın en tatlı kızı bu bilmem ne. Tabii annesi sonuçta yani, kızı onun gözüne her bebekten daha sevimli geliyordur da... Nasıl söylesem... Bebek tatlı filan değil yaBütün akrabalar, annem, kardeşim dahil, ayıp olmasın diye sürekli ay evet ne şeker filan yazıp duruyo, benim içimden gelmiyo arkadaş...
Bir de bebeğine fan sayfası kurmuş "..... bebeğin hayranları" diye; yine bütün akrabalar üye olmuş; ben olamıyorum.
Ayıp olmasın diye arada bir iki fotoğraf beğeniyorum ama bu çocuk hiç sevimli gelmiyo bana.
Yahu hakikaten bende mi bir sorun var acaba? Bütün bebekler tatlı da ben mi ayırıyorum?
Canavar mıyım ben kızlar?
-Bunu bir derdim var'a yazsaydım Allahın yarattığını sen nasıl beğenmiyosun diye kapıcı tekmesiyle girişirlerdi bana herhalde