- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
aynen,kaynanalık müessesi evrensel..O da dogru yahu kacis yok bunlardan desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen,kaynanalık müessesi evrensel..O da dogru yahu kacis yok bunlardan desene
Yakisikli oluyor o irk vesselamEvet oradan..Nasıl soğuk hem de buz gibii.
Evett,damat değil henüz ama.Seninkide mi yabanci damat?
evet allah bir gen vermiş hepsi civciv gibi..Yakisikli oluyor o irk vesselam
Civcivligi gectin burunlar hepsi torpulenmis sanki e nasil tanistiniz tatilde mi benden gecti artik yawevet allah bir gen vermiş hepsi civciv gibi..
Olsun o da olur bi gun.Evett,damat değil henüz ama.
Ben de bunu sorcaktimCivcivligi gectin burunlar hepsi torpulenmis sanki e nasil tanistiniz tatilde mi benden gecti artik yaw
Erasmusta..Civcivligi gectin burunlar hepsi torpulenmis sanki e nasil tanistiniz tatilde mi benden gecti artik yaw
1yıldır sevgiliyiz..Olsun o da olur bi gun.
Ee sevgili misiniz, yoksa bakisiyo musunuz daha?
E bizde gittik de el bos donduk malesefErasmusta..
1yıldır sevgiliyiz..
Aynen canım sen napıyosun evliydin dimi :)Onceliklerini yesinler senin
Aman bosver sevdikten sonra ha evlisin ha bekar sorun olmaz
nerede okudun?E bizde gittik de el bos donduk malesef
Ortalikta ovunuyor gibi olur cicim ben cok oldu mezun olali 2009 da bitirdim hen okulu benden gecti asknerede okudun?
kız nolucak konuş burda biz bizeyiz,aşk kimseden geçmez,geçemez..Ortalikta ovunuyor gibi olur cicim ben cok oldu mezun olali 2009 da bitirdim hen okulu benden gecti ask
Evet evliyim canim, simdi benimki film izleyelim diye tutturdu aksiyon mu, savas mi secicek acabaAynen canım sen napıyosun evliydin dimi :)
Yo yokız nolucak konuş burda biz bizeyiz,aşk kimseden geçmez,geçemez..
He ben ask benden gecti diyorum ama kizimiz dinlemiyor biraz sam ve dean izleyip gelcem cicislerizdivaç programına dönmüş burası ya la
uluslararası izdivaçın esra eroluyum ben çöpçatanlıkta üstüme yok..izdivaç programına dönmüş burası ya la
Bi değişiklik yapın bilim kurgu izleyin bari çok action lıEvet evliyim canim, simdi benimki film izleyelim diye tutturdu aksiyon mu, savas mi secicek acaba