Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de henüz öğrenmeye çalışma aşamasındayım :KK23:
İngilizce biliyorsan biraz daha kolay oluyor ama, benzerliklerden çıkarabiliyorsun kelime anlamlarını.
Normalde kitaptan filan öğrenirken artikeller zorluyor da, babbel diye bir site var ben oraya da üyeyim mesela oradan çalışıyorum, bir de işte mavişimle pratik yapıyoruz iyi oluyor.
Ama bak o siteye bir göz at, ilk derslerin bedava olması lazım bir yere kadar, ben çok beğeniyorum.
Ücretli üye olunca hele inanılmaz güzel dersler var.
Sen de başla, birlikte pratik de yaparız sonra yazılı :KK54:
Ben de almanca öğreniyim diye uğraşıyorum amaaa çooooook zor..
Bir derdim var kızçeler :KK53::cool:
Facebook'umda bir akrabam var benden biraz daha büyük. Kızı severim, bebeği oldu, bir senedir her gün bebeğin resimlerini paylaşıyor. İşte bal kızım, dünyanın en tatlı kızı bu bilmem ne. Tabii annesi sonuçta yani, kızı onun gözüne her bebekten daha sevimli geliyordur da... Nasıl söylesem... Bebek tatlı filan değil ya :KK17: Bütün akrabalar, annem, kardeşim dahil, ayıp olmasın diye sürekli ay evet ne şeker filan yazıp duruyo, benim içimden gelmiyo arkadaş...
Bir de bebeğine fan sayfası kurmuş "..... bebeğin hayranları" diye; yine bütün akrabalar üye olmuş; ben olamıyorum.
Ayıp olmasın diye arada bir iki fotoğraf beğeniyorum ama bu çocuk hiç sevimli gelmiyo bana.
Yahu hakikaten bende mi bir sorun var acaba? Bütün bebekler tatlı da ben mi ayırıyorum?
Canavar mıyım ben kızlar? :KK57::KK14:
-Bunu bir derdim var'a yazsaydım Allahın yarattığını sen nasıl beğenmiyosun diye kapıcı tekmesiyle girişirlerdi bana herhalde :KK62:

Anaya yavrusu güzel görünmüşş.:KK76:Friendste de bununla ilgili bir bölüm vardı,bence de çirkin bebek vardır.:KK45:

BU DA SANA GELSİN BENDEN..:KK12::KK12::KK53::KK53::

Ama ama amaaa :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK61:

Allah razı olsun bacım, BDV'nin eksikliğini hissettirmedin :KK70:

aklıma direk bu geldi yalnız :KK53:

AzZSTpWCIAE6xZi.jpg

4justice 4justice yeni doğmuşların alayı çirkin zaten. ama sonradan bazısı sevimli oluyor bazısı da hakikaten çok çirkin be. bebeksin yani, hiç mi bi sevimlilik olmaz. bi de kız çocuklarının kafasını kazıtmıyorlar mı saçı gür çıksın diye :KK57::KK57:

breakingbadd breakingbadd hahaha, Friends izleyesim geldi yine sağol bacım. Var tabii ya çirkin bebek. Adam suratlı bebek diye bir şey var. Adama benzeyen bebek mi olur ya? :KK12:

4justice 4justice yeni doğmuşların alayı çirkin zaten. ama sonradan bazısı sevimli oluyor bazısı da hakikaten çok çirkin be. bebeksin yani, hiç mi bi sevimlilik olmaz. bi de kız çocuklarının kafasını kazıtmıyorlar mı saçı gür çıksın diye :KK57::KK57:

breakingbadd breakingbadd hahaha, Friends izleyesim geldi yine sağol bacım. Var tabii ya çirkin bebek. Adam suratlı bebek diye bir şey var. Adama benzeyen bebek mi olur ya? :KK12:
Hala konuşuyo bakk,shame on you,ugly baby judges you!!!

huuuuuuuuu acil yardım ıphoneden biri beni engelledi mesela arıyorum meşgulmu çalar kapalı mı der nolurrr

sevgilinse niye engelliyor ergen..:110:Tam bdvlik konu.:KK53:

:KK70::KK70:
5 gündür falan hiç konuşmuyoruz whatsapptan faceden falan engelledi telden engellediğini bilmiodum denemedim hiç
az önce aradı sesimi dinliyip kapattı sapık gibi nefesimi üfledim bende :KK70::KK70:
geri ben onu aradım meşgul :KK57:
ben bdvye sevgilimle ilgili konu açsam varya yıkılır ortalık yani o kadar söyliyim :KK70:

:KK70::KK70:
5 gündür falan hiç konuşmuyoruz whatsapptan faceden falan engelledi telden engellediğini bilmiodum denemedim hiç
az önce aradı sesimi dinliyip kapattı sapık gibi nefesimi üfledim bende :KK70::KK70:
geri ben onu aradım meşgul :KK57:
ben bdvye sevgilimle ilgili konu açsam varya yıkılır ortalık yani o kadar söyliyim :KK70:
vayy o kadar sansasyonelim diyosun..:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X