- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Ben de almanca öğreniyim diye uğraşıyorum amaaa çooooook zor..Ben de henüz öğrenmeye çalışma aşamasındayım
İngilizce biliyorsan biraz daha kolay oluyor ama, benzerliklerden çıkarabiliyorsun kelime anlamlarını.
Normalde kitaptan filan öğrenirken artikeller zorluyor da, babbel diye bir site var ben oraya da üyeyim mesela oradan çalışıyorum, bir de işte mavişimle pratik yapıyoruz iyi oluyor.
Ama bak o siteye bir göz at, ilk derslerin bedava olması lazım bir yere kadar, ben çok beğeniyorum.
Ücretli üye olunca hele inanılmaz güzel dersler var.
Sen de başla, birlikte pratik de yaparız sonra yazılı
Bir derdim var kızçeler
Facebook'umda bir akrabam var benden biraz daha büyük. Kızı severim, bebeği oldu, bir senedir her gün bebeğin resimlerini paylaşıyor. İşte bal kızım, dünyanın en tatlı kızı bu bilmem ne. Tabii annesi sonuçta yani, kızı onun gözüne her bebekten daha sevimli geliyordur da... Nasıl söylesem... Bebek tatlı filan değil ya Bütün akrabalar, annem, kardeşim dahil, ayıp olmasın diye sürekli ay evet ne şeker filan yazıp duruyo, benim içimden gelmiyo arkadaş...
Bir de bebeğine fan sayfası kurmuş "..... bebeğin hayranları" diye; yine bütün akrabalar üye olmuş; ben olamıyorum.
Ayıp olmasın diye arada bir iki fotoğraf beğeniyorum ama bu çocuk hiç sevimli gelmiyo bana.
Yahu hakikaten bende mi bir sorun var acaba? Bütün bebekler tatlı da ben mi ayırıyorum?
Canavar mıyım ben kızlar?
-Bunu bir derdim var'a yazsaydım Allahın yarattığını sen nasıl beğenmiyosun diye kapıcı tekmesiyle girişirlerdi bana herhalde
Anaya yavrusu güzel görünmüşş.Friendste de bununla ilgili bir bölüm vardı,bence de çirkin bebek vardır.
BU DA SANA GELSİN BENDEN..: