Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İngilizce konuşuyoruz tatlım, ikimizin de ana dili gibi İngilizcesi var o yüzden bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Ama biraz da birbirimize öğretiyoruz tabii, o Türkçe öğrenmeye çalışıyor benden, o bana Almanca öğretiyor.O kadar tatlı geliyor ki kulağıma o Türkçe bir şeyler söylemeye çalıştıkça. Bizim Türk erkeklerinin yarım ağız Türkçe konuşan yabancı kadın takıntısını şimdi anladım :KK53:

Herkes hayatta nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı :KK49:
Şarkıcı mı olacaksın oyuncu mu :KK76:
Almanca cok kaba bir dil yahu:KK53: bi alman konusurken direk Hitler geliyor aklima hareketleri falan:KK53:
Yarim Turkce konusanlar gercekten cok tatli oluyor.
Eee evlenirseniz nolcek? Sen gurbete gelin mi gitcen?

Türkçe bilmeyen sevgili gibisi yok ya,kavga çıktığı zaman bir sinirlenip ana dille konuşma noktası oluyor,ne dediğini anlamadığım için kavga kapanıyor.:KK53:

Maşallah, her konuda yetenekliyim diyorsun yani :KK54:

Almanca cok kaba bir dil yahu:KK53: bi alman konusurken direk Hitler geliyor aklima hareketleri falan:KK53:
Yarim Turkce konusanlar gercekten cok tatli oluyor.
Eee evlenirseniz nolcek? Sen gurbete gelin mi gitcen?

Öyle deme, bana acayip seksi geliyor vallahi o konuşunca. :cool:
Yarım Türkçe konuşması zaten beni benden alıyor :KK53:
Bakalım tatlım ya, kısmet olur da o günleri görürsek büyük ihtimalle birlikte başka bir ülkede yaşayacağız. Ama eğer ben iş filan ayarlayamazsam o gelip Türkiye'de yaşayacak, konuştuk bir şeyler tasarladık ama zamanla göreceğiz.

Türkçe bilmeyen sevgili gibisi yok ya,kavga çıktığı zaman bir sinirlenip ana dille konuşma noktası oluyor,ne dediğini anlamadığım için kavga kapanıyor.:KK53:

Ben onu hiç denemedim daha, ama ilişkinin başlarında bazen içimden bir şey söylemek geliyordu, şımarmasın diye söyleyemiyordum, o zamanlar Türkçe söylüyordum sessiz sessiz, duyarsa da anlamasın diye... :KK45:

En guzeli bende yabanci sevgili istiyorum biri bana yardimci olsun yahu

Tavsiye ederim :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X