Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafama göreyim tatlım kendimin patronuyum keyfime göre yani :KK48:
Sen neler yapıyosun okuyosun heralde :))

Kafama göreyim tatlım kendimin patronuyum keyfime göre yani :KK48:
Sen neler yapıyosun okuyosun heralde :))

Ne güzel vallahi...
Ben de halaaa okuyorum da bitecek önümüzdeki hafta inşallah, sonra Türkiye'ye dönüp iş bakacağım artık hangi şehir olacak bilmiyorum :KK51:

Senin konunu okudum biraz önce, melek olan yavrucuklarla ilgili, çok üzüldüm canım gerçekten :KK43:

Ne güzel vallahi...
Ben de halaaa okuyorum da bitecek önümüzdeki hafta inşallah, sonra Türkiye'ye dönüp iş bakacağım artık hangi şehir olacak bilmiyorum :KK51:

Senin konunu okudum biraz önce, melek olan yavrucuklarla ilgili, çok üzüldüm canım gerçekten :KK43:

Anladım canım hayırlısı olsun ne okuyorsun bu arada ?
Teşekkür ederim acımı paylaştığın için ... Bahsetmesek bu konudan ..

Anladım canım hayırlısı olsun ne okuyorsun bu arada ?
Teşekkür ederim acımı paylaştığın için ... Bahsetmesek bu konudan ..

Tamam canım haklısın.

İngilizce öğretmenliğini bitirdim, şimdi yüksek lisansımı bitiriyorum yine aynı bölümde.
Sen de erkek arkadaşınla birlikte yaşıyormuşsun ne güzel :KK51:
Ufukta var mı düğün planları?

Yok tatlım evlilikten korkuyorum ama evli bi insandan farkım da yok böyle iyi ya herkes mutlu :)
Çok iyi örtttmenimmm kpss mi hazırlanıcaksın şimdi nasıl yürüyor işler bilmiyorum da :KK48:

Yok tatlım evlilikten korkuyorum ama evli bi insandan farkım da yok böyle iyi ya herkes mutlu :)
Çok iyi örtttmenimmm kpss mi hazırlanıcaksın şimdi nasıl yürüyor işler bilmiyorum da :KK48:

Yok canım ya, ben daha sonra doktora yapmak istiyorum, o zamana kadar özel okullarda filan çalışırım herhalde, sonra da üniversitede iş bulursam tamamım.
İş konusuna artık kafayı çok takmıyorum işin doğrusu, hayatta işten güçten çok daha önemli şeyler olduğunu anladım.

Eğer böyle daha mutluysanız zaten gerek yok canım, mutluluğunuz daim olsun :KK50:

Beni hep bu gelinlikler baştan çıkarıyor :KK53:

B BayanHicKimse ; Normalde çok iyiyiz maşallah da, bugün benim sinirimden o da nasibini aldı tabii :KK34::KK48:
Yanımda hatta şimdi, burayı da öğrendi arada kelimeleri anlamaya çalışıyor :KK48:
Hayırlısı bakalım, inşallah bir gün biz de evlenir barklanırız... Kısmet... :KK22:

PersephoneH PersephoneH inşallah tatlım, uygun bir evim, bakacak durumumuz olur da biz de can dostları ediniriz :KK51:
Eee böyle günlerde yanına yaklaşmasın o zaman ya da seni hoş tutmaya çalışsın :KK53:
Buraları öğrenen erkek iyi değil boşver öğretme :KK53: Ben benimkine bişey soruyorum, yine kkda konu açıldı di mi diyor :KK51:

Eee böyle günlerde yanına yaklaşmasın o zaman ya da seni hoş tutmaya çalışsın :KK53:
Buraları öğrenen erkek iyi değil boşver öğretme :KK53: Ben benimkine bişey soruyorum, yine kkda konu açıldı di mi diyor :KK51:

Doğru söylüyorsun öğretmemek lazım. Ama neyse garibimin zaten Türkçe'si yok, iki üç kelime biliyor onunla da bir şey çözemiyor zavallım :KK51:

Yok canım ya, ben daha sonra doktora yapmak istiyorum, o zamana kadar özel okullarda filan çalışırım herhalde, sonra da üniversitede iş bulursam tamamım.
İş konusuna artık kafayı çok takmıyorum işin doğrusu, hayatta işten güçten çok daha önemli şeyler olduğunu anladım.

Eğer böyle daha mutluysanız zaten gerek yok canım, mutluluğunuz daim olsun :KK50:

Beni hep bu gelinlikler baştan çıkarıyor :KK53:

İyi bari gelecek planın var :KK53:
Tabi canım herşey iş güç evlilik değil..
Teşekkür ederim tatlım gelinlik kabus gibi bakalım belki 5 10 sene sonra ... :KK53:
Ama önce artiz olmalıyım :KK45:

Anam yazik, nasil anlasiyorsunuz hangi dili kullaniyosunuz?
Gerci askin dili olmaz:KK60:

İngilizce konuşuyoruz tatlım, ikimizin de ana dili gibi İngilizcesi var o yüzden bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Ama biraz da birbirimize öğretiyoruz tabii, o Türkçe öğrenmeye çalışıyor benden, o bana Almanca öğretiyor.O kadar tatlı geliyor ki kulağıma o Türkçe bir şeyler söylemeye çalıştıkça. Bizim Türk erkeklerinin yarım ağız Türkçe konuşan yabancı kadın takıntısını şimdi anladım :KK53:

İyi bari gelecek planın var :KK53:
Tabi canım herşey iş güç evlilik değil..
Teşekkür ederim tatlım gelinlik kabus gibi bakalım belki 5 10 sene sonra ... :KK53:
Ama önce artiz olmalıyım :KK45:

Herkes hayatta nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı :KK49:
Şarkıcı mı olacaksın oyuncu mu :KK76:

İngilizce konuşuyoruz tatlım, ikimizin de ana dili gibi İngilizcesi var o yüzden bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Ama biraz da birbirimize öğretiyoruz tabii, o Türkçe öğrenmeye çalışıyor benden, o bana Almanca öğretiyor.O kadar tatlı geliyor ki kulağıma o Türkçe bir şeyler söylemeye çalıştıkça. Bizim Türk erkeklerinin yarım ağız Türkçe konuşan yabancı kadın takıntısını şimdi anladım :KK53:

Almanca da çok zor dil ya,artikeller falan delirtici yani..

İkiside :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X