Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Velvette Velvette

tumblr_inline_miztxnFpLn1qz4rgp.gif

İngilizce konuşuyoruz tatlım, ikimizin de ana dili gibi İngilizcesi var o yüzden bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Ama biraz da birbirimize öğretiyoruz tabii, o Türkçe öğrenmeye çalışıyor benden, o bana Almanca öğretiyor.O kadar tatlı geliyor ki kulağıma o Türkçe bir şeyler söylemeye çalıştıkça. Bizim Türk erkeklerinin yarım ağız Türkçe konuşan yabancı kadın takıntısını şimdi anladım :KK53:

Herkes hayatta nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı :KK49:
Şarkıcı mı olacaksın oyuncu mu :KK76:

Ya kuzum havisham nerde geciyodu ben bi yerden biliyorum bunu ya

Ayrica bugun 3 ingilizi halay cekerken gordum diyecek sozum yok :KK70:

Seninki nereli : )

Ya kuzum havisham nerde geciyodu ben bi yerden biliyorum bunu ya

Ayrica bugun 3 ingilizi halay cekerken gordum diyecek sozum yok :KK70:

Seninki nereli : )

Hahaha, halay çeken İngiliz mi? :KK48:
Ben de burada arkadaşlara batak öğrettim, temel fıkrası gibi bir İngiliz, bir Fransız, bir Alman, bir de Türk batak oynuyoruz :KK48:
Sevdiceğim de Alman, mavişim benim :KK36:

Sen napıyorsun canım, tatil nasıl gidiyor? Bronzlaştın mı?
smilie_girl_007.gif

Ben de burada arkadaşlara batak öğrettim, temel fıkrası gibi bir İngiliz, bir Fransız, bir Alman, bir de Türk batak oynuyoruz :KK48:

smilie_girl_007.gif

Bronzluk mu pembelik desen kirmizilik desen anlicam :KK70:

golgeden cikmiyorum valla : D

Havisham kimdi neydi kiz deli olicim bi yerde duydum bunu ben :KK53:

Bronzluk mu pembelik desen kirmizilik desen anlicam :KK70:

golgeden cikmiyorum valla : D

Havisham kimdi neydi kiz deli olicim bi yerde duydum bunu ben :KK53:

Miss Havisham, Charles Dickens'ın "Büyük Umutlar" kitabından bir karakter canım. Filmini izlediysen, ya da kitabı okuduysan oradan aklında kalmıştır. Benim favori roman karakterimdir kendisi :KK51:

smilie_girl_007.gif

havishanın maviş yari varmış :KK9: almancaya çok ilgim var kolay öğrenilir mi canım

havishanın maviş yari varmış :KK9: almancaya çok ilgim var kolay öğrenilir mi canım

Ben de henüz öğrenmeye çalışma aşamasındayım :KK23:
İngilizce biliyorsan biraz daha kolay oluyor ama, benzerliklerden çıkarabiliyorsun kelime anlamlarını.
Normalde kitaptan filan öğrenirken artikeller zorluyor da, babbel diye bir site var ben oraya da üyeyim mesela oradan çalışıyorum, bir de işte mavişimle pratik yapıyoruz iyi oluyor.
Ama bak o siteye bir göz at, ilk derslerin bedava olması lazım bir yere kadar, ben çok beğeniyorum.
Ücretli üye olunca hele inanılmaz güzel dersler var.
Sen de başla, birlikte pratik de yaparız sonra yazılı :KK54:

Ben de henüz öğrenmeye çalışma aşamasındayım :KK23:
İngilizce biliyorsan biraz daha kolay oluyor ama, benzerliklerden çıkarabiliyorsun kelime anlamlarını.
Normalde kitaptan filan öğrenirken artikeller zorluyor da, babbel diye bir site var ben oraya da üyeyim mesela oradan çalışıyorum, bir de işte mavişimle pratik yapıyoruz iyi oluyor.
Ama bak o siteye bir göz at, ilk derslerin bedava olması lazım bir yere kadar, ben çok beğeniyorum.
Ücretli üye olunca hele inanılmaz güzel dersler var.
Sen de başla, birlikte pratik de yaparız sonra yazılı :KK54:

ingilizcem var biraz evet canım teşekkürler hemen üye oluyorummmm :KK70:

Bir derdim var kızçeler :KK53::cool:
Facebook'umda bir akrabam var benden biraz daha büyük. Kızı severim, bebeği oldu, bir senedir her gün bebeğin resimlerini paylaşıyor. İşte bal kızım, dünyanın en tatlı kızı bu bilmem ne. Tabii annesi sonuçta yani, kızı onun gözüne her bebekten daha sevimli geliyordur da... Nasıl söylesem... Bebek tatlı filan değil ya :KK17: Bütün akrabalar, annem, kardeşim dahil, ayıp olmasın diye sürekli ay evet ne şeker filan yazıp duruyo, benim içimden gelmiyo arkadaş...
Bir de bebeğine fan sayfası kurmuş "..... bebeğin hayranları" diye; yine bütün akrabalar üye olmuş; ben olamıyorum.
Ayıp olmasın diye arada bir iki fotoğraf beğeniyorum ama bu çocuk hiç sevimli gelmiyo bana.
Yahu hakikaten bende mi bir sorun var acaba? Bütün bebekler tatlı da ben mi ayırıyorum?
Canavar mıyım ben kızlar? :KK57::KK14:
-Bunu bir derdim var'a yazsaydım Allahın yarattığını sen nasıl beğenmiyosun diye kapıcı tekmesiyle girişirlerdi bana herhalde :KK62:

Bir derdim var kızçeler :KK53::cool:
Facebook'umda bir akrabam var benden biraz daha büyük. Kızı severim, bebeği oldu, bir senedir her gün bebeğin resimlerini paylaşıyor. İşte bal kızım, dünyanın en tatlı kızı bu bilmem ne. Tabii annesi sonuçta yani, kızı onun gözüne her bebekten daha sevimli geliyordur da... Nasıl söylesem... Bebek tatlı filan değil ya :KK17: Bütün akrabalar, annem, kardeşim dahil, ayıp olmasın diye sürekli ay evet ne şeker filan yazıp duruyo, benim içimden gelmiyo arkadaş...
Bir de bebeğine fan sayfası kurmuş "..... bebeğin hayranları" diye; yine bütün akrabalar üye olmuş; ben olamıyorum.
Ayıp olmasın diye arada bir iki fotoğraf beğeniyorum ama bu çocuk hiç sevimli gelmiyo bana.
Yahu hakikaten bende mi bir sorun var acaba? Bütün bebekler tatlı da ben mi ayırıyorum?
Canavar mıyım ben kızlar? :KK57::KK14:
-Bunu bir derdim var'a yazsaydım Allahın yarattığını sen nasıl beğenmiyosun diye kapıcı tekmesiyle girişirlerdi bana herhalde :KK62:

Allah'ın yarattıgını sen nasıl begenmiyorsuuun
etme bulma dünyası ya seninde çocugun öyle olsa
puuuuu Allah seni napmasın yatacak yerin yok :KK11::KK12::KK20::KK67:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X