- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Aynen.ya varya 3 yil oncesi fotolarimiza bakiyorum nasil guzel nasil mutluyuz.nasil oldu bu cocuk boyle darlaniyom yaaaaoha yalnız değilsiniz derken şeyi mi kastediyor?
Cocugu yaparken yoktu bu kadar son 6 aydir tumden siyirdiO adam çocuğu nasıl yaptı ya?
Ya yikatmasaymis beynini.hatirladikca kararimin dogruluguna inancim artiyoYok artikseninkinin beynini yikamislar resmen yaa okurken böyle oldum
Aynen.ya varya 3 yil oncesi fotolarimiza bakiyorum nasil guzel nasil mutluyuz.nasil oldu bu cocuk boyle darlaniyom yaaaa
Aynen.ya varya 3 yil oncesi fotolarimiza bakiyorum nasil guzel nasil mutluyuz.nasil oldu bu cocuk boyle darlaniyom yaaaa
just geldiği anda konu sekse kayıyor onu farkettim
E 1,5 ay dile kolay.1 ay sonrada benim icin yazarsiniz ayni seylerijust geldiği anda konu sekse kayıyor onu farkettim
Esin kac yasinda canim? Bazi erkekler orta yas bunaliminda boyle seylere sariyor. Ölüme yakin mi hissediyor kendini nedir. Aklanma cabasina giriyor. Psikolojik bir durum benceYa yikatmasaymis beynini.hatirladikca kararimin dogruluguna inancim artiyo
Yemeklerine şap mi katsak napsak bilemedimçünkü sevişmek istiyorum artık
nasıl dayanıcam 6 gün
İste.ne diyeyim.ana avrat?iyi de canım onlar karanlıkta göremez diye bir şey yok ki
E 1,5 ay dile kolay.1 ay sonrada benim icin yazarsiniz ayni seyleri
Esin kac yasinda canim? Bazi erkekler orta yas bunaliminda boyle seylere sariyor. Ölüme yakin mi hissediyor kendini nedir. Aklanma cabasina giriyor. Psikolojik bir durum bencejust daha iyi bilir tabi,saygilar
çünkü sevişmek istiyorum artık
nasıl dayanıcam 6 gün
30 yasinda daha ya.ibadet etsin olumden korksun ona kimsenin bisey dedigi yok onun bu yasadigi baska biseyEsin kac yasinda canim? Bazi erkekler orta yas bunaliminda boyle seylere sariyor. Ölüme yakin mi hissediyor kendini nedir. Aklanma cabasina giriyor. Psikolojik bir durum bencejust daha iyi bilir tabi,saygilar
aklı orda.just geldiği anda konu sekse kayıyor onu farkettim
İste.ne diyeyim.ana avrat?
akista dikkatimi cekti,selamlar.
ooo 6 gün sonra oppa cubba
kendim sevişmiş gibi sevincem
Yok be ayni hissi verirmi manyak!ask bu dokunmak ister gulum sevilip oksanmak isterrrvalla öyle bi ara düşündüm vibratör mü alsam diye ciddi ciddi napıyım alışmışım kudurmuştan beterim
yok ben bilmem hepsi geçer ya büyüyünce