Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla mı kız sen de mi hatırladın
amman ya benim kocam üstümde öyle bir baskı kuruyor ki anlatamam her pohtan suçlu hissediyorum
Ya ani bu sonucta eski sevgilini hatirlamak degil ki.onunla yasadigini hatirlamak.hatirlamakla kalmadim ruyamda goruyorum iki gecedir

Ya ani bu sonucta eski sevgilini hatirlamak degil ki.onunla yasadigini hatirlamak.hatirlamakla kalmadim ruyamda goruyorum iki gecedir

ya bişey diyim mi ben normale bağlıyorum artık bunu çünkü ikimiz de çok mutsusuz evliliğimizde insan düşünmeden edemiyor. ben hak veriyorum sana hele

Valla bilemiyorum,bugun sapik da ilan edildin. Kadin bisey biliyorda soyluyordur belkim

of sorma gitsin arsız nomıssız da yaparlar adamı : D

ay ben kocamla ilkin hiç ciddiye almamıştım işleri var ya
ben senin sevgilin değilim falan diyordum o bana aşıktı ben de yaz aşkı geçici falan diyordum
aha böyle çarpıldım apıştım sonra ya ühüühü

Kızım manyak mısın nesin

adama bu kadar asikken neden ayriliyorsunuz anlamadim

şiddet

Aynen ben de bu duruma bagliyorum.duygusal acliktan bunlar hep

aç bırakmasınlar o zaman ya ben onun hiçbir şeyini eksik etmedim ki.. altı üstü günde bi kez seni seviyorum hayatım bugüğn çok güzelsin falan diyecek sanki iki gezegeni birleştirecekmiş gibi yoğunum ilgilenemiyorum tafraları neden yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…