Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla öyle bi ara düşündüm vibratör mü alsam diye ciddi ciddi napıyım alışmışım kudurmuştan beterim

yok ben bilmem hepsi geçer ya büyüyünce

Oldun sen,oldun cghb`deki ersine bagladin iyice bi seviş gel. sende kurtul bizde kurtulak e hani siz bosaniyordunuz? Bosanmadan yolluk mu yapicak sana kocacigin

Yok be ayni hissi verirmi manyak!ask bu dokunmak ister gulum sevilip oksanmak isterrr

iyi ya ben vibratöre okşatırım kendimi

sigara yakarken buraya gel haber ver hep beraber yakalım zuhahahahapuahahhahahahahahaa

5ten aşağısı kurtarmaz

biz ilk evlendiğimiz hafta şey olmuştu 4 kez yapmıştık sonra ben kapıyı üstüne kitledim 5. olmadan salmam diye yeni gelin diye dalga geçmişti benle

oyş çok güzeldi ama
Oldun sen,oldun cghb`deki ersine bagladin iyice bi seviş gel. sende kurtul bizde kurtulak e hani siz bosaniyordunuz? Bosanmadan yolluk mu yapicak sana kocacigin

boşamıcam sevişicem ulan

yeminle çok şanslı kocan

Yaaa ssni allah kahretmesin altima isicem hahahah ben sana yeme dedim dun elindekini birak dedimSacmasapan goruntuler canlaniyo kafamda kendini oksatirken falan ahahahah ya sinirim bozulduu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…