- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
coştunuzzz.4just anam napıyon sen şak şak şak bildirim sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coştunuzzz.4just anam napıyon sen şak şak şak bildirim sürekli
anağ e bunu anlatsana madem dini yoldan anlamıyo mu
hoşgeldin püsküüüt
vıyh soğuk terler döküyom
valla öyle bi ara düşündüm vibratör mü alsam diye ciddi ciddi napıyım alışmışım kudurmuştan beterim
yok ben bilmem hepsi geçer ya büyüyünce
Hos geldinakista dikkatimi cekti,selamlar.
bu hatun boşanmazzzzz.Oldun sen,oldun cghb`deki ersine bagladin iyice bi seviş gel. sende kurtul bizde kurtulak e hani siz bosaniyordunuz? Bosanmadan yolluk mu yapicak sana kocacigin
Valla sende haklisin. Ne denir ki...30 yasinda daha ya.ibadet etsin olumden korksun ona kimsenin bisey dedigi yok onun bu yasadigi baska bisey
4just anam napıyon sen şak şak şak bildirim sürekli
Yok be ayni hissi verirmi manyak!ask bu dokunmak ister gulum sevilip oksanmak isterrr
sigara yakarken buraya gel haber ver hep beraber yakalım zuhahahahapuahahhahahahahahaa
Oldun sen,oldun cghb`deki ersine bagladin iyice bi seviş gel. sende kurtul bizde kurtulak e hani siz bosaniyordunuz? Bosanmadan yolluk mu yapicak sana kocacigin
hosbulduk just.hararetli bir ortam olmusanağ e bunu anlatsana madem dini yoldan anlamıyo mu
hoşgeldin püsküüüt
vıyh soğuk terler döküyom
justın 1.liğinin şerefine
bu kadeh senin şerefine emmoğlu
Kizin icinden banu alkan cikti iyi mi amma sevişgenmiş nasil sakladin bunca zamanbu hatun boşanmazzzzz.
justın 1.liğinin şerefine
bu kadeh senin şerefine emmoğlu
iyi ya ben vibratöre okşatırım kendimi
5ten aşağısı kurtarmaz
biz ilk evlendiğimiz hafta şey olmuştu 4 kez yapmıştık sonra ben kapıyı üstüne kitledim 5. olmadan salmam diye yeni gelin diye dalga geçmişti benle
oyş çok güzeldi ama
boşamıcam sevişicem ulan
hosbulduk just.hararetli bir ortam olmus
Kizin icinden banu alkan cikti iyi mi amma sevişgenmiş nasil sakladin bunca zaman
İlgili bölüme tasiyalimhe konumuz seks
saklamadım hiç sana denkgelmemiş
Yaaa ssni allah kahretmesin altima isicem hahahah ben sana yeme dedim dun elindekini birak dedimSacmasapan goruntuler canlaniyo kafamda kendini oksatirken falan ahahahah ya sinirim bozulduuiyi ya ben vibratöre okşatırım kendimi
5ten aşağısı kurtarmaz
biz ilk evlendiğimiz hafta şey olmuştu 4 kez yapmıştık sonra ben kapıyı üstüne kitledim 5. olmadan salmam diye yeni gelin diye dalga geçmişti benle
oyş çok güzeldi ama
boşamıcam sevişicem ulan
azgınlar topiğine hoşgeldin.Biri sex mi didi