Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla öyle bi ara düşündüm vibratör mü alsam diye ciddi ciddi napıyım alışmışım kudurmuştan beterim :KK53: :KK70:

yok ben bilmem hepsi geçer ya büyüyünce :KK70:

Oldun sen,oldun :KK70: cghb`deki ersine bagladin iyice :KK70: bi seviş gel. sende kurtul bizde kurtulak :KK70: e hani siz bosaniyordunuz? Bosanmadan yolluk mu yapicak sana kocacigin :KK70:

Yok be ayni hissi verirmi manyak!ask bu dokunmak ister gulum sevilip oksanmak isterrr:KK8:

iyi ya ben vibratöre okşatırım kendimi :KK70:

sigara yakarken buraya gel haber ver hep beraber yakalım zuhahahahapuahahhahahahahahaa :KK70::KK70::KK70:

5ten aşağısı kurtarmaz :KK53:

biz ilk evlendiğimiz hafta şey olmuştu 4 kez yapmıştık sonra ben kapıyı üstüne kitledim 5. olmadan salmam diye yeni gelin diye dalga geçmişti benle :KK70:

oyş çok güzeldi ama :KK70:
Oldun sen,oldun :KK70: cghb`deki ersine bagladin iyice :KK70: bi seviş gel. sende kurtul bizde kurtulak :KK70: e hani siz bosaniyordunuz? Bosanmadan yolluk mu yapicak sana kocacigin :KK70:

boşamıcam sevişicem ulan :KK70:

justın 1.liğinin şerefine :KK50:
bu kadeh senin şerefine emmoğlu :KK70::KK70:
Happy-Clap.gif

biz ilk evlendiğimiz hafta şey olmuştu 4 kez yapmıştık sonra ben kapıyı üstüne kitledim 5. olmadan salmam diye yeni gelin diye dalga geçmişti benle :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
yeminle çok şanslı kocan :KK70::KK70:

Yaaa ssni allah kahretmesin altima isicem hahahah ben sana yeme dedim dun elindekini birak dedim:KK70:Sacmasapan goruntuler canlaniyo kafamda kendini oksatirken falan ahahahah ya sinirim bozulduu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X