Gördünn müüüüüüü gördünnn müüüü
Git op valla doyaaa doyaaa.opup koklicak kocan varVuslat ne zaman?
Ya benimki beynini tumden yemis just.guzelsin demesini gectim evde giydigim geceligi bile problem eder olmustu.ay yok anaaam ozlemiyim eksik kalsin.hatirladikca nefesim darlaniyooorrraç bırakmasınlar o zaman ya ben onun hiçbir şeyini eksik etmedim ki.. altı üstü günde bi kez seni seviyorum hayatım bugüğn çok güzelsin falan diyecek sanki iki gezegeni birleştirecekmiş gibi yoğunum ilgilenemiyorum tafraları neden yani
Ya benimki beynini tumden yemis just.guzelsin demesini gectim evde giydigim geceligi bile problem eder olmustu.ay yok anaaam ozlemiyim eksik kalsin.hatirladikca nefesim darlaniyooorrr
şeyi gördüm evetof onu bile özledim
sapıklaştım yine
isks sendromu
bilmem ki o ne zaman gel aşkım derse o zaman ben gitmem valla öyle hıhh belki pazar çağırır beni o gün boş günü
Ya bu neyi normal yasiyo ki soyunurken bile isigi kapayacakmisim evde yalniz degilmisiz asik olurlarmiskız müslümanlıkta kocana haram değilsin ki neden yani?
Sus kiz! An la ya maz sinizzz!yuh yaa
Ya bu neyi normal yasiyo ki soyunurken bile isigi kapayacakmisim evde yalniz degilmisiz asik olurlarmis
Bugun psikologla gorustum cocuk icin bahanesiyle goturucem onuda.yazik bi yandan insan olarak uzuluyorum
Yok artikYa bu neyi normal yasiyo ki soyunurken bile isigi kapayacakmisim evde yalniz degilmisiz asik olurlarmis
Bugun psikologla gorustum cocuk icin bahanesiyle goturucem onuda.yazik bi yandan insan olarak uzuluyorum
O kadr coştun yanibanane banane
ibre 180
o yediğin tatlı yüzünden oldu.
Koptum yaaa. İsi birakip forumda yasamak istiyorum